DV2024 Mülakat Deneyimleri
-
@Meho35 tebrikler. Aklıma takılan: Ankara'da mülakat süresi ne kadar beklediniz. Benim kategori farklı ama EU diye okudum case nonuzu? Hangi yıl Gteencard çıktı size
-
@Meho35 hayırlı olsun
-
@begumm benim sıramı 3 ay atladılar. Bana geçen yıl Mayıs'ta çıktı green card.
-
@ahmetyorulmaz teşekkürler 🙏🏻
-
@Meho35 dosya no 2024EU...diye o sebeple sordum. Hayırlı olsun.
-
@Meho35 Hayırlı olsun, yeni yaşamınızda başarılar dilerim.
-
@Meho35 Normalden bir kaç fazla beklemenizin mükafatını almış oldunuz, bundan sonraki hayatınızda başka güzellikler de olsun. Hayırlı olsun vizeniz diyelim.
-
@Meho35 vizeniz hayırlı olsun uzun bir uğraş sonunda alabildiniz vizenizi :)
-
@begumm bir yıl sonrasının yılını yazar her zaman zaten. Teşekkür ederim 🙏🏻
-
@misha90 evet baya uğraştırdı ya 😅 teşekkür ederim 🙏🏻
-
@Fırat-ERKAL çok teşekkür ederim hepimiz için güzel olur umarım her şey 🙏🏻
-
@dkagan55 teşekkür ederim 🙏🏻
-
@Meho35 hayırlı uğurlu olsun yeni hayatında başarılar geç oldu şükürler olsun ki güç olmadı.
-
@KEMALAKKAYA psikolojik olarak biraz yıprattı ama mutlu son olduğu için şükür. Çok teşekkür ederim 🙏🏻
-
Bu ileti silindi! -
Selamlar
Bu sabah 10.30 da Vilnius Litvanya'da mülakatım vardı.
Evrak tesliminden sonra görüşme penceresine geçtim. İş teklifini sundum. İnceledi ve hayırlı olsun vizenizi onaylıyorum dedi, haftaya gelip alabilirsiniz pasaportu dedi.
Maddi durumu için banka hesap dökümü sormadı.
Herkese iyi şanslar -
Bu ileti silindi! -
@Meho35 sonunda o gün geldi :) epey bekledin ama sonunda vize geldi. tebrikler hocam, yeni hayatında mutluluklar. sağlık, başarı ve şans hep seninle olsun.
-
@semihistanbul çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
-
Merhaba arkadaşlar, Ankarada onaylandığı söylenen bir vizenin ceac'de ''ready''den başka bir şeye dönüşmesi kaç gün alıyor? Benim çarşama günü 08:30daki vizem için, visa status check hala ''ready''
-
V Vildan 0 bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum