DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Yeminliyseniz bilemedim olabilir belki

-
@gucarslan merhaba, bir şey sormak istiyorum. Vize mülakatı maili henüz bana gelmedi bunun için viyanaya mı yoksa kcc ye mi mail atmamız gerekiyor? Zaman aralığı sormak için en azında vize için diye belirtsek sıkıntı olur mu?
-
@ahmetyorulmaz konsolosluk sayı verir bu ay şu kadar dosyaya bakıcam diye kccde o sayıda dosya gönderir
-
@Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim
-
@Satisfaction evet mahkeme kararının ingilizce tercümesinide bulundurun yanınızda
-
@eray26 bunu öncelikle konsolosluğunuza sormalısınız, her konsolosluğun farklı kabul şekilleri oluyor. Kimi apostilli istiyor, kimi çevirmenin yetki belgesini de istiyor gibi.
Ulaşamıyorsanız önceki deneyimlerden Bahreyn varsa bir kontrol edin. -
@zynp7tepe Merhaba Lütfen karşınızda konsolosluk olduğunu unutmayın ve hem kendi hem de başkalarının sürecini sekteye uğratmamak için lütfen bu tip taleplerde bulunmayın, vakit geldiğinde ve arzu ettiklerinde zaten size mülakat verecekler. “Bana yaklaşık ne zaman mülakat gelir?” gibi bir soruyu konsolosluğun cevaplanmasını bekleyemeyiz değil mi? KCC zaten bu tip detaylarla uğraşmaz…
Eğer Viyana’ya taşıdıysanız onceki deneyimlerden yaklaşık nasıl bir zamana dilimi gerektiğini öğrenebilirsiniz…
-
Lütfen DV süre öyle ilgili paylaşımları foruma yapın, herkes özelden sorup öğrense/tartışsa forumun anlamı kalmaz değil mi? Lütfen rica ediyorum, kişisel olarak özel bir durum yoksa mesaj atmayın özellikle de zaten defalarca aktarılan konuları. Paylaşmaktan korkmayın. Ayrıca deneyimleri okuyun!!! Baya baya bunlardan not alın, tablolar yapın, şarkılar besteleyin…
-
@zynp7tepe Süreç uzadığı için ben de rahat değilim ama geçen sene de dosyasını viyana’ya taşımış biri olarak söyleyebilirim ki max 1.5-2 hafta içinde mülakat veriyorlar. Tabii bu sene süreç değişebilir ancak genel olarak Viyana’da işler düzgün yürüyor diyebilirim.
-
@gucarslan Uğur Bey merhaba,
Size ve sorularimizi cevaplayan tum arkadaslara tesekkurler.
Persembe gunu bende saat 18 gibi bir cok arkadas gibi email aldim hala dosyayi tasip tasimak istemedigimi sordular tasimak istedigimi soyledim dosyayiyi tasiyan herkese yazdiklari gibi kabul ettiklerini ve KCC nin dosyayi transfer edecegini soylediler.
Merak ettigim konu ben bu hafta Viyanaya email atmamistim bir onceki haftalardaki emailime istinaden dosyami tasimislar biz foruma da bilgi verdikten basvuran arkadaslardan bir kismi kabul edildi ve ayni anda randevu emailleri de geldi. Randevu programi excelden kontrol ettigimde Case Numbera gore ilerlemedigini goruyorum. Dosya tasima basvuru zamanlamasina gore de ilerlemedigini gordugumuze gore nasil bir randevu programi yapiyorlar sizce?
Konu hakkindaki yorumunuz icin simdiden tesekkurler -
İyi akşamlar, ds formunda gösterdiğimiz kişi ve adres değişikliği konusunda bir sorum vardı, benim hem gideceğim adres hem de amerika da bilgisini verdiğim kişi değişti. Bu iki değişikliğide adres değişikliği belgesi içinde bulundurmalımıyım yoksa sadece açık adres bilgisi yeterli mi? Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
-
@yusufalak yemin ediveririz ya

-
@gacal merhaba hocam kccye gönderdiğiniz mail içeriği özel değilse paylasabilir misiniz genelde ankara performansı cok kötü dosyamı burayı taşıyın seklinde mail atanları red ediyorlarmıs bu konu hakkında bir fikriniz varmı yakın zamanda bu sekilde taşıyan oldu bu arkadası nasıl kabul ettiler kafamda deli sorular @gucarslan @lumos
-
@atalardankalanbirben hocam sizi karsılayan kadın türkce konusuyor dediniz mülakatı gerceklestiren yetkili hangi dilde sizinle konustu ve tercüman götürebiliyormuyuz tesekkürler
-
@emirhankarakoc azerbeycana mı direk msj attınız yoksa gürcistana mı ?
-
@merve26 Merhaba öncelikle tebrikler Molnar sağlık randevusu haricinde röntgen farklı yerde ( Diagnosezentrum Brigittenau ) https://goo.gl/maps/eR5GBhKbUUPSeguB8
Çok kalabalık olduğu için maalesef tüm günümü burada geçirmiştim. Randevu talep ederken bunu göz önünde bulundurmak lazım. Dönüşünüzü mutlaka esnek bilet alın. -
@madeby İkisini de bulundurmalısınız.
-
@Rüstem-Avcı Kafanizdaki deli sorular icin oncelikle lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyiniz.
-
Bu ileti silindi! -
@eray26 Tabii ki kendiniz noter onayli yeminli tercumansaniz yapabilirsiniz degilseniz bedeliyle yaptirmaniz gerekiyor... Turkiye Konsololugu'na onaylatma sart degil, yeminli tercume yeterli olabilir yine de Bahrain ne istiyor ona bakin, apostil de isteyebilir mesela, ya da noterli yeminli isteyebilir...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.