@Erdoğan-0, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
- Benim merak ettigim bu surecin 15-19ay surdugunu biliyorum, yorumlari okumaya calistim ancak genellikle iki tarafinda Turk oldugunu gordum. Yabanci biri oldugu taktirde durumda degisiklikler var mi?
15-19 ay iyimser olmuş, umarım öyle veya daha kısa olur. Yabancı biri olduğu takdirde sadece konsoloslukta az bekleyebilir. Ama zaten konsolosluğa gelene kadar epey vakit geçiyor.
- Ben GC riske atmamak icin giris cikis yapicam ancak eslerden bir tanesinin Abd'de olmasi gerektigini okudum. Bu surecte ayni anda re-entry icin basvurabilir miyim?
Re-entry detayını bilmiyorum ama Abd'de bir adres gösterebilirsiniz. Bu sürede İngiltere'de yaşamaya devam edebilirsiniz. Durumunuzu sağlamlaştırmak istiyorsanız adınıza ev kiralayabilir veya ev satın alıp taksidini ödeyebilirsiniz. Ama iş adresinizi ne yazacaksınız, bilemiyorum.
- Nisanlim Ingiltere'de Abd merkezli bir sirkette hali hazirda calisan biri yine de Amerika icin bir sponsor ihtiyaci soz konusu olacak mi? Eger re entry sureci olursa ben Ingiltere'de oldugum icin kendimi sponsor gosteremeyecegim.
Geliriniz minimum için yeterli olabilir ama sponsor şartlarını tekrar gözden geçirip mutlaka Abd içinde gelir kazanmak şartı var mı bir bakın derim.
Kolaylıklar