Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green Cardlı iken boşanma sonrası (DV2 sahibi için) vatandaşlık işlemleri

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri
34 15 6.8k 15

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    23 İleti
    3k Bakış
    arnbltA
    @saulgoodman yok o anlamda degil. Turkiye ye girerken Turk pasaportu ile girebilirsiniz. Ama ABD pasaportu kullanmazsaniz bu ABD tarafinda sorun cikarabilir. Bildigim bir ornek var bu konuda. Alie dostumuzun isyerinden bir arkadasi ayni zamanda Cin vatandasi da olan bir yazilimci tatilde Cin pasaportunu kullandigi icin Clearence sertifikasinda bir hayli problem yasamis Bize de bu konuda uyarida bulundu arkadasim. Kendisi DC bolgesinde kontratli yazilimci idi. Selamlar.
  • Green Card ile Ömür Boyu vatandaş olmadan yaşamak

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri
    16
    0 Oy
    16 İleti
    1k Bakış
    ATS16A
    @OA-OA, içinde söyledi: Green Card ile Ömür Boyu vatandaş olmadan yaşamak Bu konunun yeri burası mı bilmiyorum ama Amerika'ya ilk 2024'te giriş yaptım. 1 ay kaldım ve çıktım. Ardından 10 ay sonra 2025'te tekrar gir-çık yaptım. Sınır memuru uyarıda bulundu ancak bir not almadı ya da bir işlem yapmadı. Şimdi yine 10 ay sonra 2026'da gir-çık yapacağım kartımı alma durumları olur mu? Deneyimi olan var mı hiç? Sorunuzu sormanız gereken, Greencard ile yurtdışında kalış süresi ile bilgiler içeren ve benzer durumu yaşayan kişilerin güncel tecrübelerini içeren konu başlığı Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri. Her bir giriş - çıkış yaprak sürecinizi devam ettirmeniz halinde, ülkeye giriş esnasında esnasında CBP memuru tarafından I-407 Record of Abandonment of Lawful Permanent Resident Status formunu imzalatma talebi ile karşılaşma veya göçmenlik mahkemesine sevk edilme ihtimalini artıyorsunuz. Ülkeye giriş yaparken CBP memurunun kartınızı iptal etme hakkı yok. Greencard haklarınızdan gönüllü olarak siz feragat ettiğinize dair formu imzalarsınız veya mahkemeye sevk edilmenizi isteyebilirsiniz.
  • Green Card veya da Vatandaşlığa giden süreç...

Kilitli Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri
    10
    1 Oy
    10 İleti
    816 Bakış
    crazycellsC
    @seyyah https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları
  • Vatandaşlık Sertifikası Başvurusu (N-600)

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri us citizenship n-600 uscis
    15
    1
    4 Oy
    15 İleti
    2k Bakış
    saulgoodmanS
    @saulgoodman, içinde söyledi: Vatandaşlık Sertifikası Başvurusu (N-600) N-600 icin biyometrik randevusu tamamlandıktan ne kadar süre sonra sertifika çıkıyor? Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi lütfen? Soru cevapsız kalmasın, 3 ay. :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k