Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Herkese günaydın, bu sabah mülakat randevu tarih mailim geldi. Mülakat 21 Mart'ta olacak. Randevuma bir aydan fazla süre kaldığı için bu ayın sonunda "Medicals" ilgili daha fazla bilgi isteyeceğim. Bu ay mülakata girecek olanlara bir kez daha başarılar dilerim.

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar benim de bu sabah mülakat mailim geldi 14 Mart için. Sürecim imzamda da mevcut yaklaşık 30 ay olmuştu süreci başlatalı, darısı tüm bekleyenlere olsun🙏

• Bu ileti silindi!

• @Duygu-Çelik merhabalar benimde EB3 profosyenel başvurum var sizin başvuruya en yakın benim . sizden ricam sizin prioety date vize bülteninde current olduktan ne zaman sonra NVC evrak talebinde bulundu ve DQ oldunuz ? ben artık kafayı yiyecem I-140 onayı geleli 5 ay oldu hala nvc evrak istemedi şubat ayı vize bülteninde artık current oldu . bu ay umarım evrak talebinde bulunur

• Benim priorty date 01/08/2020 avukatım 2 3 hafta için de yolladı ama henüz NVC dönüş yapmadı DQ olmadım sanırım hala evraklar NVC de bakmadılar sanırım daha bekliyorum ben de

• @Duygu-Çelik normalde sizin dosya cruent olmuş , NVC evrakları isteyip DQ olması lazım saçma sapan inanılmaz kötü ilerliyor süreç ,bana avukatın I-140 onayı sonrası söylediği 6 ay içinde Amerika’da olursun dedi , 12 Eylül I-140 onayı çıktı , ama hala NVC evrak talebinde bulunamadı, inşallah şubat ayından ümitliyim cruent oldu benim PD 25:08:2022

• Evrakları yolladık diye biliyorum ben de Ds260 eşimin pasaport ve evlilik cüzdanı istedi avukatım ilettim geçen hafta ayın 23 de avukatımdan mail geldi evraklar teslim edildi diye inceleyip dönüş yapacaklar dedi benim de I140 27 Eylül 2023 de geldi sonrasın da Ds260 işin 2 ay da ancak ilettiler vize numarasını current olmasını bekledik current olunca evraklar geçen hafta iletildi inanın ben de hiç bu konulara hakim değilim çok saçma bir süreç ilerliyor ve son aşama daha çabuk biter dedik en uzun aşama buymuş sanırım avukatım da bir sene daha var demişti

Bu linkte hangi tarihte oldukları yazıyor bana sıra gelmedi daha diye düşünüyorum

• @yunus-karataş sizin consular processing me yoksa AEO musunuz Amerika içinden mi yapılıyor dosyanız ?

• @Duygu-Çelik hayır istanbulda yaşıyorum , demekki cruent olduktan sonra mail geliyor evrak isteniyor , avukat bana I-140 onayı sonrası 6 ay sonra amerikadasınız dedi, eyerki konsolos süreci 1 tıl sürüyorsa mahvoluruz walla

• Herkese merhaba, bugün bizimde randevu mailimiz geldi 14 Mart için. Kategorimiz EB5 vizesi DQ tarihimiz 19 nisan 2023 idi. Darısı tüm bekleyen arkadaşlara 🙏

• Bu ileti silindi!

• @yunus-karataş, içinde söyledi: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler

@Duygu-Çelik hayır istanbulda yaşıyorum , demekki cruent olduktan sonra mail geliyor evrak isteniyor , avukat bana I-140 onayı sonrası 6 ay sonra amerikadasınız dedi, eyerki konsolos süreci 1 tıl sürüyorsa mahvoluruz walla

Üzülerek söylüyorum ama avukatınız çok iyimsermiş, benim I-140 ım Şubat 2022 de onaylandı daha bgn randevu mailim geldi, en iyi ihtimalle 1 yıl olarak düşünün umarım bu süreler kısalır dediğiniz gibi 6 aya düşer

• Mulakata girecek arkadaslar, AIS kaydi yapmayi unutmayin lutfen.

Bu adresten mulakat sonrasi pasaportlarinizin gonderilecegi adresi girmeniz gerekiyor. Sizinle birlikte mulakata girecek olan tum aile bireyleri icin ayri ayri kayit olusturmalisiniz. Herkese sorunsuz mulakatlar dilerim.

• Mülakata girenlere bir sorum var: mülakatınızı gerçekleştiren ve red/ onay ya da AP kararı veren konsolosluk çalışanı Türk mü yoksa Amerika'lı mı?

• @u2rem umarım en kısa sürede çözülür herkesin işi , sizin de hayırlı olsun tebrikler

• @begumm Mulakati gerceklestiren, yani sizin icin nihai karari verecek olan konsolos Amerikali. Mulakati Turkce yapacaksaniz yanlarinda Turkce bilen gorevli tercuman oluyor.

• @dpdemir cevap için çok teşekkür ederim.

• @begumm karar veren herkes Amerikan.

• @ktur tesekkur ederim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

155

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |