ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
@TOK tebrikler hayırlı olsun. Eyalet seçtiniz mi tanıdık var mı diye sordu mu bir de hesapta ne kadar para var bakmadılar mı sizin? Çok çabuk oldu dediniZ sanırım hiç soru gelmedi size bahsettiğniz tek soru dışında?
-
@begumm eyalet sormadı
Para sormadı
Son bir hafta gelen maildeki belgelerden başka belge istemediler
CV’deki lisans doktora eğitimleri dışında başka soru sorulmadı -
Cv üzerinden sorular geldi burda çalışmışşın şurda bu işi yapmışsın teyit edercesine bir karşılıklı onaylaşma gibi ne yapacaksın orada sorusu geldi,orada ne yapacaksın sorusu bence çok kritik eb 2 için uygun bir fayda sağlayıcı iş yapacağınızı söylemeniz çok kritik (kişisel yorumum bu) orda çalışırım burada çalışırım ve para kazanırım gibi bir algı yaratmak riskli olabilir bu yapacağım şey ile abd de yaşayan insanlara fayda sağlamaya düşünüyorum makul bir tavır!!! maddi durum evraklarını almadılar bakmadılar bile!
-
Henüz net bir işimiz olmadığı için çalıştığınız alanda devam edeceğinizi mi ifade ettiniz yoksa ABD için faydalı olacağınızı özellikle dile getirmek için farklı bir ifade de kullandınız mı @TOK , @sedat5552
Birde @sedat5552 ilk sayfadaki excel formuna bilgilerinizi girebilirseniz forumu takip eden arkadaşlar için iyi olur.
-
@u2rem Bana sen NIW'mişsin dedi. Evet dedim bende. Amerikaya gidince ne yapacaksın dedi. Bende projemin çözüm olabileceği alanları söyledim kısaca. Ama çok yüzeysel söyledim.
Tamam dedi. Ve vizeni onaylıyorum demiş -
@Hilal-2 Merhaba, unganlarla alakalı tecrübemi paylaşmıştım, isterseniz bakın.
Umarım sizi masraftan ve gereksiz aşı olmaktan kurtarır. Ben randevu günümü bilene kadar hiç aşı yaptırmadım çünkü aşı kurallarının esnemesini bekledim. Muayeneden 4 gün önce kalan aşılarımı olmuştum. Olduğum aşılar canlı aşı değildi.
-
B Burak Aslan bu başlıktan bahsetti
-
Unganların sitesinde aşağıdaki ifade yer alıyor :
Gelmeden önce aşılarımı olabilir miyim?
Lütfen buraya gelmeden önceki son 30 gün içerisinde canlı bir aşı yaptırmayınız. Bu testlerinizde sorunlara neden olabilir ve raporunuzun sonuçlanmasında gecikmelere neden olabilir!
-
@TOK, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@u2rem Bana sen NIW'mişsin dedi. Evet dedim bende. Amerikaya gidince ne yapacaksın dedi. Bende projemin çözüm olabileceği alanları söyledim kısaca. Ama çok yüzeysel söyledim.
Tamam dedi. Ve vizeni onaylıyorum demişHocam sizlerin deneyimiyle biraz rahatlasam da kendi randevumuza kadar bu stres bitmeyecek sanırım. Dilerim bir ay sonra ben de iyi deneyimlerimi paylaşırım🙏
-
@Burak-Aslan Teşekkürler çok. BAkalım.
-
B Burak Aslan bu başlıktan bahsetti
-
6 Şubat 2024 Salı 8:30 EB2-NIW mülakat tecrübelerim:
-
@Burak-Aslan hayırlı olsun öncelikle. size mülakat sonrası onaylandı ya da onaylanmadı demediler mi? 2 gün sonra mı öğrendiniz?
-
@u2rem Canlı aşı başka bir kavram, araştırabilirsiniz. Bütün aşılar canlı aşı değil. Ben bağışıklık testleri yaptırarak ve aşıları e-nabıza kaydettirerek olmam gereken aşıyı ve masrafı en aza indirmeye çalıştım.
-
@u2rem hocam, inaktif aşıları olun. Hemşirelere sorarsanız size söylerler.
-
@Burak-Aslan :) Doğru, haklısınız ve akıllıca.
-
@u2rem Evet ben son gece uyuyamadım :)
-
Pasaportlarımız ve sarı zarflarımız bugün teslim edildi. Kişi başı 220 Usd immigrant fee'yi de yatırdım. Artık yolculuğu beklemeye geçiyorum.
Bekleyen herkese sabır diliyorum. Sadece sabır. Çünkü bizim kategorimiz ayrıcalıklı bir kategori, mülakat sadece formalite.. -
@TOK :) tesaduf biz de alirsak green cardlari yuksek ihtimal tx houstona gelicez hocam.
-
Merhabalar. I140 onayı sonrası Ds260 formunun doldurulması için welcome letter bekliyoruz anladığım. Welcome letter genelde ne kadar sürede geliyor ? Ben premium processing ile I140 onayını çok çabuk aldım ama welcome letter gelmedikçe ilerleme olmuyor anladığım . Sizlere genelde ne kadar zamanda geldi ? Aydınlatırsanız sevinirim :(
-
Bu ileti silindi! -
Mulakattan sonra izlenmesi gereken yol nasil oluyor? NVC’den okuduguma gore pasaportlar bir de acilmamasi gereken zarf/kutu gonderiliyormus ptt ile. Amerika’da havalimanina inince yapilan islemler neler oluyor? @dpdemir hocam siz deneyimlisiniz cevap verirseniz sevinirim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum