Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler
-
avukatınız ile konuşun eğer DS 260 formunu doldurmadıysanız ve 345 dolar yatırmadıysanız öylece dosya bekler 1 yıl geçince e hakkınız kaybolur.
-
@Duygu-Çelik en az 1.5 yıl DQ olanlar o tarih sonrası 1.5 yıl sonra vize mükakatıa giidyor genelde buradan takip ediyprum da...
-
Bu ileti silindi!
-
Sizin DQ tarihi nedir acaba?
-
@begumm çok teşekür ederim bilgi için avukatımla konuşucam
-
Bu ileti silindi!
-
vızenız hayırlı olsun. yenı hayatızda basarılar ve mutluluklar
-
@mertemul merhabalar benimde EB3 skilled worker başvurusu sizde DQ tarih yazmıyor ? Benim I-140 onayım çıkalı 5 ay oldu sizden NVC ne zaman evrak talebin de bulundu acaba ? Benim şubat ayı vize bülteninde prioety date kapsıyor muhtemelen evrak isteyecektir şubat ayında diye düşünüyorum
-
@justmansam Merhaba,
Ben de EB2 NIW yim ve randevu bekleme aşamasındayım. Siz görüşmeye katılıp vizenizi aldınız mı? -
DQ neye göre hesaplıyoruz tarihi I-140 onaylandığı tarih mi Ds-260 verildiği tarih mi benim de 27 Eylül 2023 de onaylandı I140
-
Bu ileti silindi!
-
Bu ileti silindi!
-
Paylaştığınız için teşekkürler. Bu vesileyle, hem siz, hem de bu başlık altında soru soran, paylaşımda bulunan herkes sürecini imzasına taşıyabilir mi acaba? bu şekilde süreçleri mereak eden herkese yardımcı olabiliriz.
Bilmeyen kişiler için profilinizdeki imza bölümüne hemen bu satırın altındaki gibi bilgilerinizi girmeniz yeterli olacaktır. herkese selam eder, iyi forumlar, hızlı mülakatlar dilerim. :)
-
@justmansam merhabalar , avukatım I-140 ile I-485 formunu birlikte gönderdi,12 Eylül 2023 de I-140 onayı geldi , şunu söylüyor bana vize numaramız prioety date açık olduğu zaman bu ay açıklanan vize bülteni ile benim vize numaram açık oldu şubat ayı için benim prieoty date 25 Ağustos 2022 , NVC mail gönderecek evrak talebinde bulunacak diyor sonrası Ankara mülakatı dedi ? Lütfen bilgi 🙏
-
Anladığım kadarıyla avukatınız concurrent filing yapmış. Bu Amerika içindeyken vizeye başvuran kişiler için uygulanabilen bir yöntem. Eğer ABD dışındaysanız I-485 formunu doldurmak yerine avukatınız "CP" olarak bilinen konsolosluk sürecini başlatmalıydı. Bu süreçte I-140 onayı sonrasında dosyanız NVC'ye aktarılır ve NVC sizden gerekli dokümanları talep ederek sizi yönlendirir ve ensonunda Ankara'dan mülakatınızı ayarlar. Kısacası I-485'i doldurduysanız Ankara'dan mülakat gelmeyecektir size. Eğer ABD dışındaysanız düzeltmeniz gereken bir şeyler var gibi görünüyor. Avukatınızla görüşmenizi tavsiye ederim.
Not: Avukat değilim. Eksik ya da yanlış bilgi paylaşma ihtimalim her zaman olabilir. :)
-
Aynen öyle I485 ve I140 aynı anda yapıldıysa sanırım Amerika içinde geçerli bir vizeniz var Buda mülakat beklemiyorsunuz size çalışma izni ve seyahat izni çıkıyor çünkü aynı prosedür ile babam yaptı bence mülakat olmaması gerekiyor . Bu ara da benim evraklarım NVC de şuan ne zaman süre de dönüş yapıyorlar at NVC diye gözüküyor sistem de geçen hafta pazartesi iletildi evraklar bilgi verirseniz sevinirim
-
@Ceycey-0 cevap için çok teşekkürler 🙏ben istanbuldan yazıyorum , avukat vize bülteni açık olmadan NVC evrak istemiyor şubat ayı vize bülteni açıklandı bizi kapsıyor , NVC mail atıp evrak isteyip sonra biz ds 260 formu dolduracaz diyor ,umarım şubat ayında NVC mail atıp evrak talebinde bulunur , artık bütün vize bülteni bizi kapsıyor prieoty date e25 Ağustos 2022 , Şubat açıklanan vize bülteni 1 Eylül 2022
-
@Duygu-Çelik Merhaba,
https://nvc.state.gov/submit
Buradan NVC şu an hangi dosyayı proses ediyor görebilirsiniz. Ortalama 1-2 hafta değerlendirme sürüyor yazıyor heryerde fakat benimkisi 3 hafta sürmüştü. Kolaylıklar dilerim:) -
@Duygu-Çelik evrakların NVC de olduğunu nasıl görüyorsunuz ben case number ile sistemden bakıyorum bana I-140 onayı kabul edildi mail gönderildi diyor sadece? NVC de evrak takibi nasıl yapılıyor acaba ?
-
Bu mu acaba ?
Current case review time:
Current case review time: As of 22-Jan-24, we are reviewing documents submitted to us on 9-Jan-24.Before the National Visa Center reviews your case, you must pay all fees and submit all required documents, such as:
Petitioner’s Affidavit of Support;
Supporting financial documents;
Applicant’s DS-260, and
Applicant’s civil documents.
Required documents vary based on petition type. Take this time to review the types of required civil documents and how to find them, and information about what forms and information your petitioner needs to prove he or she can financially support you.Çok teşekkür ederim mülakat tarihinizi ne zaman verdiler ? Avukata mı mail gidiyor sadece bana da geliyor mu acaba ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum