DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan sesli güldüm yaaa :) Bugün ilk gülümsemem sabahın ilk saatlerinde sizin sayenizde oldu, Allah hep güldürsün sizi yaa :)
-
@CİHAN Merhaba, 6 Ay'dan fazla Amerika dışında kalma ile ilgili forumun başka başlığı var. O başlığı okumanı tavsiye ederim. Net bilgim olmadığı için yorumlayamıyorum ama tecrübeli arkadaşlar yanıt verecektir mutlaka, ama öncesinde ilgili başlığı okumanı tavsiye ederim.
Saygılarımla... -
@CİHAN Bu başlığı inceleyebilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri/1202
-
Herkese selamlar yeni bültenin herkese hayırlı olmasını diliyorum.Cn im 169** sanırım önümüzdeki ay current olacak aos için numara current olduğu an dosyayı verebilirmiyim?cut off numaraların dahil olduğu gurup o an current oluyor mu yoksa bu ay mart için yazıyor o tarih mi beklenmeli.Teşekkürler ve sevgiler
-
@gucarslan gulerken anirdim butonu sart oldu :)
-
Merhaba arkadaslar, aciklanan bulten sonrasi cutoff olmanin mutlulugu ile birlikte,DS260 formumdaki yapmam gereken duzenlemeler geldi aklima birden. Diger hafta ici konsolosluga mail atsam dosyalar konsolosluklara iletilmis olur mu acaba?
-
Arkafaşlar mülakat aldııımm maill geldiiii
-
Bu ileti silindi! -
@Satisfaction Tebrikler umarız daha yüksek cnlerden de haberler bekliyoruz.
-
@Satisfaction Excele de girer misiniz bilgileri?
-
Merhaba, ben de mulakat maili aldim. Dosyami eylul ayinda actirdigimi da belirtmek isterim. Kcc’de dosya actirmanin pek bir sey degistirmedigini anlamis olduk.
-
Arkadaşlar iyi geceler, mail geldi.Dilerim tüm bekliyen herkese , hızlıca mülakatlar gelmesini temenni ederim..Bu arada sadece mail geldi..Site sanırım güncellenmediği için tarih gözükmüyor.
-
Ben de mail aldım arkadaşlar. Sayfa henüz güncellenmemiş sanırım tarihi nasıl görebilirim, beklemem mi gerekiyor? İmzamı ve exceli de güncelleyeceğim. Bekleyen herkese bir an önce gelir umarım :)
-
@Yunus-Şahinoğlu öncelikle hayirli olsun, 3100 den kucuk mu numaraniz?
-
@misha90 girdim ben
@misha90, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Satisfaction Excele de girer misiniz bilgileri?
girdim ben bilgileri, teşekkürler
-
@Yunus-Şahinoğlu 5-10 dk içerisinde güncellenir. Hayırlı olsun 😀
-
Mart ta es geçti. Nisana nasip
-
@jtcarlos 3600lerde numaram
-
@Movistar74 çok teşekkür ederim :)
-
@ahmetyorulmaz şaka gibi..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum