Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sayılarla DV2024

Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
450 114 55.4k 152

• @gucarslan Sizce neden bu sene böyle bir performans sergileniyor Uğur abi? Gıcıklıklarına mı yapıyorlar? İşin siyasi boyutunu da asla anlamış değilim. ABD ile aramız gayet iyi diye biliyorum, eğer bilmediğim şeyler yoksa tabi arka planda.

• @misha90 ben de anlamıyorum gerçekten. sorun meksikadan geçen kaçak sayısı ise neden bu kadar talihli var o zaman. kazanan talihli sayısını azaltsınlar.

• @ahuramazda yakında onu da yaparlar ,sorun tam da bu kaçak geçişler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@misha90 ülkelerin arası birbirleriyle her zaman görünürde iyiymiş imajı verir, eğer aralarında mevcut bir savaş yoksa.
    ancak; bu siyasi ve diğer etkenler sebebiyle arka planda böyle çalışmaz.
    abd konsolosluğu, tc vatandaşlarını bu dönemde potansiyel bir sığınmacı gözüyle inceliyor göçmen olmayan vizelerde, ki bunda da haksiz değilller.
    dv için durum tamamen verdikleri slotun azlığı.. buna etken / etkenler her zaman farklı olabilir.
    şu yüzden yapıyorların cevabını aramaktansa, ilgili soruna kendinizce bir çözüm arayışına girin derim.
    en doğrusu bu olur..

• @gucarslan sırf başka bir alternatifim olması için temmuz ayı için dv25 kazanırsam avrupadan kolay vize almak için gemi turu satın aldım temmuzda 3 ülke gezeceğiz eşimle mayısda çıkmazsada dv25 bu sefer amerika vizesine başvuracağım

• @gucarslan buradaki verilere hangi siteden ulaşabiliyoruz ?

• @enes5944 bu başlığın ilk iletisini kontrol ederseniz bulabilirsiniz.

• bugün açıklanan verilere göre
    cn
    1-5k arasında 2436
    5k-10k arasında 2439
    10k-15k arasında 2563
    15k-20k arasında 2841
    20k-25k arasında 3116
    25k-30k arasında 3506
    30k-35k arasında 3491
    35k-40k arasında 3538
    40k-45k arasında 3770
    45k-50k arasında 3861
    50k-55k arasında 3870
    55k-60k arasında 3848
    60k-65k arasında 3874
    65k-67k arasında 1549

hole bulunmakta

• @ahuramazda bunun yorumu nasıldır acaba?

• @fyrnaa Sanırım örneğin 1000-5000 sıra numarası arasında 2500 tane boşluk var yani bu aralıkta 2500 kazanan sıra numarası var demek oluyor.

• Türkiye de ki dağılımı göre biliyormuyuz , mesrl 1000 ile 5000 arasında kaç kişi var acaba

• @ahuramazda bunun tam açıklaması nedir

• DemayfoD Demayfo bu başlıktan bahsetti

• Merhaba,

Cut off sıralamasına girmeden dosya taşıma işlemi yapabiliyor muyuz? dosyamızı taşımak için cut off sıralamasına girmeyi mi beklemeliyiz? not: başka bir ülkede oturum ya da çalışma iznim bulunmuyor.

Teşekkürler,

Dosya Numarasi: 2024EU00021XXX
    DS-260 Gonderimi: 15/05/2023
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy

• @ahuramazda geçen senekiler ile aynı mı acaba

• Normal işleyiş olsa Ankara minimum 30k ya mülakat verebilecek demek ki ,burdan meksika sınırından geçen arkadaşları gerektiği şekilde anıyorum

• @ametin-k xarthisius da verileri açıklamış. geçen seneye göre boşluklar biraz daha fazla sanki. örnek vermem gerekirse geçen sene benim cn’ın önünde 6600 küsür cn varken, bu sene 5800 küsür cn var.

• @ahuramazda tabi bizim.icin onemli.olani Türkiye icin nasil oldugu

• CEAC verileri yayınlanmış. Ankara şu ana kadar AS caselerine EU caselerinden daha fazla randevu vermiş :) EU'dan 66 case 111 vize, AS'den 33 case 49 vize vermiş. Son onay verilen case numarası ise 4001-6001 arasında. Eğer yanlış bilgi verdiysem özür dilerim. Adminler düzeltecektir. Herkese bol şans diliyorum.

Kendiniz incelemek isterseniz https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY24.html

image.png

image.png

• @Hope-Breaker Son randevu verilen nasıl 4000 olabilir ki ben 34xx'lerdeyim ama hâlâ bekliyorum.

• @Satisfaction İran ya da afrika dosyası olabilir. Ya da grafiği yanlış okumuş da olabilirim ancak benim gördüğüm 4001-6001 arasında 3 issued vize var.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k