Adres Kaniti (Proof of Address)
-
@israfil Anladım, detaylı bakacağım çok teşekkürler 🙏🏻
-
herkese merhaba en kolay ve tamamen yasal olan dmv ve bankanin kabul ettigi bir adres kaniti var “rental insurance”. Herhangi bir sigorta firmasindan (pa eyaleti icin en dusuk liberty fiyat verdi 5 dolar) sigortanizi bulundugunuz adres icin yaptirin otel kabul edilmeyebilir. Sigortaya esiniz varsa esinizi de ekletin sigorta policesi zaten kanit oluyor dmv ve banka direk kabul etti. Isiniz bitince sigorta acentesini arayip sigortanizi iptal ettirin 5 dolara adres kanitiniz hazir. Ikinci kanit icin ise telefon faturanizdaki mailing adres bilgilerini duzenleyin ve ciktisini alin ikinci proof da hazir. Elektrik ve su faturasini bir ay beklemenize gerek.
-
@ozanurgun merhaba arabayı kiraladınız doğru mu anladım ?
-
@serel merhaba arac icin degil ev icin rental insurance
-
@ozanurgun tamamen yanlış anlamışım :)) teşekkür ederim yanıtınız için. Airbnb için bu yöntemi kullanabilir miyiz bilginiz var mı ?
-
@serel bilgim yok fakat deneyebilirsiniz ucretler 5 - 15 dolar arasi cok pahali degil.
-
@ozanurgun, içinde söyledi: Adres Kaniti (Proof of Address)
herkese merhaba en kolay ve tamamen yasal olan dmv ve bankanin kabul ettigi bir adres kaniti var “rental insurance”. Herhangi bir sigorta firmasindan (pa eyaleti icin en dusuk liberty fiyat verdi 5 dolar) sigortanizi bulundugunuz adres icin yaptirin otel kabul edilmeyebilir. Sigortaya esiniz varsa esinizi de ekletin sigorta policesi zaten kanit oluyor dmv ve banka direk kabul etti. Isiniz bitince sigorta acentesini arayip sigortanizi iptal ettirin 5 dolara adres kanitiniz hazir. Ikinci kanit icin ise telefon faturanizdaki mailing adres bilgilerini duzenleyin ve ciktisini alin ikinci proof da hazir. Elektrik ve su faturasini bir ay beklemenize gerek.
Hocam fikir için teşekkürler. Birkaç gündür buradayız herkes proof adres istiyor. Bunu deneyeceğim, bir kurum bile kabul etse kafi. Eşimi nasıl ekleyeceğim bilemedim. Önerdiğiniz bir site var mı? İsim soyisim sorup bir kişi üzerinden iletiyor gibi
-
bu konuda sıkıntı yaşayan arkadaşlar Walmart'dan 25$' a fishing license alıp proof of address için kullanabilirler.
-
@ozanurgun, içinde söyledi: Adres Kaniti (Proof of Address)
Hocam tekrar çok teşekkür ederim, BOF banka hesabı açtık :)
Arkadaşlar ben de bu şekilde yaptım 6.25 dolara sigorta yapıp poliçeyi indirip yazdırdım ve Bank of Americaya gittim, adrese proof kabul edildi. En hızlı yol bu gibi, aynısını yapmanızı tavsiye ederim :)
-
@Ercan-Geçgin merhaba ev kiralayıp mı yaptınız acaba ? Yoksa airbnb mi ?
-
@serel Airbnb ile ev kiraladım ki bahsettiğim sigorta online ve esnek oluyor.
Yani şöyle ki herhangi bir ev kiralamış olup olmamanıza bakmaksızın bu sigortayı yapabiliyorsunuz, online olarak adres giriyor, sonra bunun çıktısını alabiliyorsunuz. Hatta online olarak adresi tekrar değiştirip farklı adresle de çıktı alabilirsiniz. -
@Ercan-Geçgin çok teşekkür ederim benm için çok önemli bir bilgi bu 🙏🏻 rica etsem sigorta yaptığınız sayfanın linkini atabilir misiniz ? Ya da şirket ismi nedir acaba o da olabilr ?
-
@serel rica ederim, bizim de işimizi çok gördü. Adres prof olmadan hiçbir şey yapamadık, bununla banka hesabı açınca işler yürümeye başladı.
Buyrun biz burdan yaptık:
https://www.gettoggle.com/Hiçbir teminat seçmeden ilerleme yaparsanız düşük çıkar. Bize 6.25 usd olarak çıktı.
-
@Ercan-Geçgin çok teşekkürler zahmet verdim kusura bakmayın lütfen 🙏🏻
-
@serel rica ederim ne demek 👍🏼
-
S serel bu başlıktan bahsetti
-
@Ercan-Geçgin merhaba, airbnb ile ev kiraladim bende. Onun payment recipt i kabul etmediler. Bu gün de dediğiniz gibi aynı siteden police yaptım ama bank if america ve chase kabul etmedi. Ben sadece policemin adresimi iceren kısmını çıktı aldım. O yüzden mi olabilir? Siz tamamini mi çıktı aldiniz?
-
@ozanurgun Süper bilgi. Paylaştığınız için teşekkürler. Bu arada hem size hem de diğer arkadaşlara bir soru sormak istiyorum.
Ben ilk gittiğimde kuzenimin yanına gideceğim. Soy isimlerimiz aynı. Abimle yaşıyorum diyip onun adına kayıtlı bir faturayı/sözleşmeyi adress proof olarak gösteremem mi acaba? Bir fikriniz var mı? Sonuçta gerçekten ailemle yaşıyor olsam örneğin eşimin üzerine fatura olmayabilir.
Teşekkürler.
-
@ridetowild Bu biraz hangi şubede kime denk geldiğinizle alakalı. Ben Turist olarak gittiğimde içeri girip hesap açmıştım. Adres ve telefon olarak da arkadaşımın bilgilerini sözel olarak vermiştim. Herhangi bir belge istememişlerdi. Özellikle Amerikalı bir arkadaşınız varsa onunla birlikte gitmek fark yaratabilir. Bir şube sözlü ya da yazılı beyanınızı kabul etmeyebilir. Başka şubeleri deneyebilirsiniz. Elbet birisi kabul edecektir.
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@Ceycey-0
Bu konuda update vereyim. Bofa ya gittigimde gisedeki kadin ve yanindaki diger kisi. Adres proff gostermem gerektigini soyledi. Kuzenimle yasadigimi ve onun bofa da hesabi oldugunu soyledigimde birlikte gelirseniz ve o da bunu verify ederse yapabiliriz dedi. Ben de randevuyu alip ertesi gun kuzenimle gittim. Fakat bu sefer esas islemleri yapacak kadin. Adres proff a gerek yok dedi ve kuzenimin de isi oldugu icin yanimdan ayrildi. Kisaca tam da dediginuz gibi herkes kafasina gore birseyler soyluyor ve uyguluyor. 😅Bu arada halen adres proff konusunda sikintim var. DMV Tennessee de yasadigimi kanitlamami istiyor. Rental insurance i yaparak bir tanesini halledebiliyorum fakat 2. icin dmv telefon faturasini kabul etmiyor. Bankadan hesap acarken verilen kagidi da kabul etmiyor, illa ki bank statement olmasi gerek diyor ki o da 1 ay sonra olusuyor.
Bu konuda verebileceginiz farkli bir fikir var mi?
Not: ev internetini en kotu benim uzerime gecirelim
Dedik ama onun da fatura kesimine neredeyse 1
Ay var 😒 -
@ridetowild, içinde söyledi: Adres Kaniti (Proof of Address)
@Ceycey-0
Bu konuda update vereyim. Bofa ya gittigimde gisedeki kadin ve yanindaki diger kisi. Adres proff gostermem gerektigini soyledi. Kuzenimle yasadigimi ve onun bofa da hesabi oldugunu soyledigimde birlikte gelirseniz ve o da bunu verify ederse yapabiliriz dedi. Ben de randevuyu alip ertesi gun kuzenimle gittim. Fakat bu sefer esas islemleri yapacak kadin. Adres proff a gerek yok dedi ve kuzenimin de isi oldugu icin yanimdan ayrildi. Kisaca tam da dediginuz gibi herkes kafasina gore birseyler soyluyor ve uyguluyor. 😅Bu arada halen adres proff konusunda sikintim var. DMV Tennessee de yasadigimi kanitlamami istiyor. Rental insurance i yaparak bir tanesini halledebiliyorum fakat 2. icin dmv telefon faturasini kabul etmiyor. Bankadan hesap acarken verilen kagidi da kabul etmiyor, illa ki bank statement olmasi gerek diyor ki o da 1 ay sonra olusuyor.
Bu konuda verebileceginiz farkli bir fikir var mi?
Not: ev internetini en kotu benim uzerime gecirelim
Dedik ama onun da fatura kesimine neredeyse 1
Ay var 😒Kuzeninizin aracı varsa araç sigortasına kendinizi ekletip, işlemleri yaptıktan sonra tekrar çıkartabilirsiniz. Araç sigortası da adres kanıtı olarak kullanılabiliyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum