DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@keyifteyiz bulunduğunuz konuma göre değişir 1 hafta içerisinde teslim almış olursunuz.
ais kaydı yaparken pasaportun geleceği postane yada ekstra ücret vererek evinize gönderilmesi seçeneği var. -
@ozkan-akbulut merhaba. CN:24XXX olarak Ankara'yı beklemeyin. 2023-Eylül ayında Ankara'dan CN:14500-15000 arası bile kota dolduğu için vize alamadı. Dosyanızı maddi imkanlarınız çerçevesinde dünyanın neresine taşıyabliyorsanız taşımaya çalışıp şansınızı deneyin.
-
sanırım bu sene kesinlikle submit tarihine bakmıyorlar, çünkü 31xx numaralı bir arkadaşımız temmuz ayında göndermiş ve mülakat mailini almış. Tabi Ankara cimri davrandıkça onun da bir önemi var mı o da ayrı konu ama. Bu sene geçen seneye göre kat kat zor geçiyor arkadaşlar, umutsuzlukla baş etmeye çalışmaya devam.
-
@keyifteyiz merhaba,
1- 7 iş günü olarak düşünün
2- hayır. -
@jtcarlos, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@eray26 cutoff olacagi tarih subat yaziyorsa subatta aktif olmasi gerekmiyor mu?
Hayır. Bülten açıklandığı anda aktif olunuyor.
-
@melikemim evet bu teyitlenmiş oldu çünkü benim numaram da 31XX ve ben DS-260 ı 23 Haziran gibi gönderebilmiştim, yine de mülakat geldi. Hepimize bol şans diliyorum 🙏🏻
-
Arkadaşlar
Selamlar son zamanlara içimde bir korku oluşmaya başladı. Mailin geç geleceği ve benim askerlik süresinin yaklaşması gibi durumlar. Şimdi şöyle bi ihtimal olursa askerlik süresi içinde bana mail gelirse istediğim tarihe randevu alma gibi bir şansım oluyor mu bilginiz var mıdır acaba ? -
@ssoydan88 Ben de ayni durumdayim, ne belgesi vereceklermis hesap ozeti mi?
-
@Emre-Kurtulmuş tip 2 mail atmışken tekrar sorgu mail'i attığım zaman tip 1 mail atıyorlar bunlar kafayı yemiş 😂
-
@jtcarlos evet hesap dökümünü gönderebiliriz demişler
-
Unganlardan uzun süre bekleyip onay maili almayan arakadaşlar vardı, onay maili alanlar oldu mu ?
-
@barbie mevcut randevularını iptal edip tekrar randevu oluşturdular sistemden. Yeni aldıkları randevu için onay emaili aldılar
-
@Armağan-Yılmaz hayırlısı ile vizenizi alın inşallah bol şans diliyorum. darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.
-
@Meho35 bu önemli değil siz sorgulama maili attığınızda hangi mail gelecek ona bakın tekrar
-
@Meho35 mülakat yerim neresi diye sorana dosya durumunu belirten, dosya durumunu sorana yanlışlıkla gelecek ayın açıklanmamış bültenini atan bir kurum bu şaşırmayın. Bir kaç gün arayla dosya durumunu soran mail atın öyle emin olabilirsiniz, farklı mesai farklı kişilerden cevap almış olursunuz daha doğru sonuç çıkar
-
@barbie iptal edip yenisini aldım düzeldi
-
@Aslı-Uslu Konsolosluk websitesinde bulunan iletisim formunda ilgili adimlari takip ederek sorunuzu sormayi deneyin lutfen.
-
@UnluEmre tebrikler vizeniz hayırlı olsun. Ds-260 formunda geçmiş adreslere Belçika, Suudi Arabistan ve Polonya'da kaldığınız adresleri yazmış mıydınız? Amerika'da farklı yıllarda 10,5 ve 11 ay olmak üzere stajyer olarak çalıştım. ikisinde de kaldığım süre 1 yılı geçmedi. Bu yerleri çalıştığım yerlere yazdım ama ikametgahım orada değil diye ve geçici bir süre olduğu için geçmiş adreslere yazmadım. Sizinkiyle benzer bir durum. O yüzden size sormak istedim.
-
@volkan1907 Ikametten bağımsız olarak geçici/kalici bulunduğunuz adresleri 16 yaş itibariyle yazmalıydınız.
-
@volkan1907 kaldığınız geçici/kalıcı adresleri doğru beyan etmelisiniz ancak bu ABD’de staj yaptığınız esnadaki kalışlarınız ile ilgili polis raporu temin etmeniz gerekmemekte
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum