DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Aslı-Uslu Konsolosluk websitesinde bulunan iletisim formunda ilgili adimlari takip ederek sorunuzu sormayi deneyin lutfen.
-
@UnluEmre tebrikler vizeniz hayırlı olsun. Ds-260 formunda geçmiş adreslere Belçika, Suudi Arabistan ve Polonya'da kaldığınız adresleri yazmış mıydınız? Amerika'da farklı yıllarda 10,5 ve 11 ay olmak üzere stajyer olarak çalıştım. ikisinde de kaldığım süre 1 yılı geçmedi. Bu yerleri çalıştığım yerlere yazdım ama ikametgahım orada değil diye ve geçici bir süre olduğu için geçmiş adreslere yazmadım. Sizinkiyle benzer bir durum. O yüzden size sormak istedim.
-
@volkan1907 Ikametten bağımsız olarak geçici/kalici bulunduğunuz adresleri 16 yaş itibariyle yazmalıydınız.
-
@volkan1907 kaldığınız geçici/kalıcı adresleri doğru beyan etmelisiniz ancak bu ABD’de staj yaptığınız esnadaki kalışlarınız ile ilgili polis raporu temin etmeniz gerekmemekte
-
@lumos teşekkürler cevabınız için. Mülakat aldıktan sonra bu adresleri de eklicem.
-
@ATS16 teşekkürler cevabınız için. Formu doldururken aklıma geldi aslında ama kalıcı değil diye ikilemde kaldım ve sonuçta itibariyle yazmadım. Mülakatın gelmesini beklicem .Sonra formu açtırıp adresleri eklicem.
-
@Bykunter İstediğiniz tarihe randevu alamazsınız. İsterseniz size yeniden randevu verilmesini talep edebilirsiniz.
-
@ssoydan88 Şimdilik bozmayın ve hesabınıza yatırmayın, biz doğrudan emeklilik varlık dökümünü istedik, üstelik İngilizce (yurt dışında girdiğimiz için) bir belge bile gönderdiler.
-
@barbie ben aldım
-
@volkan1907 tesekkur ederim, polonyada egitim icin kalmistim, belcikada staj icin, suudi arabistanda calismak icin kalmistim. Hepsini de yurtdisi oldugu icin ikametgah olarak da belirtmistim ben yanlis beyana gerek yok diye. Bana gore tek sansim mulakatta polonya ve belcikaya takilip suudi arabistani es gecmeleriydi diye dusunuyorum
-
@ozmell attığım mail adresi [email protected]
-
2023 mülakat deneyimlerini okurken bir çok arkadaşımız sabırlı olun moraliinizi bozmayın bu uzun bir yol diyordu, ne kadar haklılarmış insan kafayı sıyırmadan kalmak için büyük uğraş veriyor.
-
Thank you for writing to the U.S. Visa Service Desk.
We understand that you want information regarding your query.
We verified that you wrote us several times mentioning your case transfer to several countries, please note that you should not write several times to different countries at the same time without getting an answer.
please confirm for the last time to which country your case will be transferred and wait for a response from that country.
We hope this information is helpful to you.
Thank you!
Sincerely,
U.S. Visa Service Desk
Az önce böyle bir mail aldım sanırım aynı anda birden çok ülkeye mail attığım için uyarmışlar.. -
Bu sonuncu mailimi Polonya için atmıştım mail Amerika vize hizmetleri destek masasi denen yerden geldi, acaba navigatore otomatik oraya mı yönlendiriyor mailleri?Hata yapmamak adına sormak isterim.
-
Sanırım bir süre usatraveldocs uzantisina mail atmamam kendi adıma iyi olacak
-
@keyifteyiz 13 Aralık'ta mulakatim vardı. Ertesi gün 14 Aralık'ta pasaportumun kargoya verildiği mesajını aldım. Istanbul Beşiktaş olarak seçmiştim teslim yerini. Belki bugün elime ulaşır.
-
Bu ileti silindi! -
@Şeyma-Yaren-Aytekin Harika, istifa durumundan dolayı bu bilgi önemliydi bizim için teşekkür ederiz. Size de hayırlı olsun :)
-
@OzzieOzzy8, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar arkadaşlar.
Cut-off'u gördüğümden ve sevgili @gucarslan "Ankara'ya güvenmeyin" cümlesini aklıma kazıdığından beri; dosya numaramı da dikkate alarak; bugünden itibaren dosyamı başka konsolosluklara taşımak için tüm konsolosluklara mail atmaya karar verdim; dosyamı KCC'den talep etmeleri için.
Aklımın bir köşesinden, derinlerden gelen bir ses " oğlum az daha bekle, bi kasım-aralık aylarını gör" diyor ama hayatında dondurma çubuğundan bedava dondurma bile kazanmamış biri olarak bu hakkımı riske atamam. Artık hasbelkader Ankara bu sene çok iyi çalışır, bana da mülakat verecek gibi olursa da; "sana zaten hayatında hiç bedava dondurma çıkmadı olum çubuktan" der devam ederim hayıflanmadan.
Umarım hepimiz vizelerini alıp, yola düşüp; rahmetli John Denver'ın da Sugacity'de dediği gibi "Today is the first day of the rest of my life" cümlesi ile yeni hayatımıza bir başlangıç yaparız.
Bu süreç beni çok duygusallaştırdı kusura bakmayın.
Herkese sürecinde çok çok bol bol başarılar diliyorum, olur da iyi bir haber alırsam; sizleri de haberdar ederim. Görüşmek üzere.Hocam Bize yine dondurma çıkmayacak cubuktan, mail atmak iyidir ,hoştur ama benim gibi ayarı kaçırmayın:)
-
@hsn-kartal Orası bazı konsoloslukların ortak mail adresi olarak çalışıyordu de mi? Öyleyse atmamanız iyi olur bir süre
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum