Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @atalardankalanbirben kccdv.state.gov adresine email gönderebildiginize emin misiniz?

• Arkadaşlar Frankfurttan mülakat mailim geldi 12 Şubat 2024. Umarım herkes vizesine kavuşur. Bol şanslar dilerim.

• ⭐⭐

@Hope-Breaker

Gözünüz aydın olsun hocam. Sorunsuz bir mülakat olur inşallah.

• @Hope-Breaker Hayırlı olsun kaçırmış olabilirim frankfurtta oturumunuz oldugu için mi kabul edildiniz yoksa şansınıza mı kabul etti konsolosluk?

• @eray26 Your DS-260 has been processed. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check dvprogram.state.gov.

The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. Review of documents prior to scheduling an appointment has been halted for the DV-2024 program year. You can find more about that decision at https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/diversity-visa-2023-update.html. For DV-2024, KCC is not requiring or requesting your documents at this time, and submissions to this mailbox are not currently being reviewed.

• @misha90 oturumu vardi hocam

• @yusufalak Çok teşekkür ederim.

• @misha90 Almanya oturumum vardı. Teşekkürler.

• @Hope-Breaker bol şans

• mülakat maili sonrası ds260 formunu açtırmak için bir mail yazdım kcc'ye. cevap olarak "vakanız planlandığı için kcc artık başvurunuzun kilidini açamayacak." diye bir mail geldi. bu ne demek bilgisi olan var mı?

• Merhabalar exellde case no yanlış yazmıştım daha öncede düzeltmiştim fakat eski haline getirmişti birisi dün aksam randevum geldi 07 şubat. Süreçte herkese başarılar

• ⭐⭐⭐

@hsn-kartal Maalesef form hatalı bile olsa o önceden kontrol edilmediği (kriminal ya da olumlu anlamda çok özel bir profil değilse bu mümkün değil) için atlama sebepleri bu olamaz, bazen bu şekilde kişiler atlatabiliyor. Üzücü ama mümkün.

• @keyifteyiz randevuyu almaya çalıştığınız tarihten en fazla 1 ay sonrasına kadar randevu alabiliyorsunuz.15 aralık -14 Ocak, 21 Ocak - 20 şubat gibi. Mülakat tarihinizle alakası yok. Orada yanlış anlaşılabilecek bir anlatım var. Benim kafam da karışmıştı.

• Merhaba ben mulakat tarıhı aldım ve ds260 formumu kontrol ederken amerikada tıbbi hizmet vermek isteyen yabancı bir tıp fakultesi mezunumusunuz,ancak ulusal esdeger sınavını henüz gecmediniz mi dıye bir soru var. Ben doktorum ve orada doktorluk yapmak istiyorum ancak henüz sınava girmedim. Bu soruda yanıltıcı birsey mi var evet mi demem gerekiyor hayır mı? Kacak doktor olarak mı calısmaktan bahsedıyor anlayamadım. Yardımcı olursanız sevınırım.tesekkurler

• Merhaba, ben kısa bir süre önce covid olduğum için hatırlatma dozunu en erken 15 ocakta yaptırabilirmişim sistem bu şekilde gösteriyor. Mülakat 21 şubatta nasıl yapacağımı anlayamadım. Unganların sitesinde ise 'gelmeden önceki son 30 gün içerisinde canlı bir aşı yaptırmayınız.' yazıyor ben bu aradaki planmayı nasıl yapacağım acaba? Çok kafam karıştı.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kadargo sizin anlatımınız biraz daha karıştırmış durumu. Örnek ile açıklamak gerekirse konsolosluktan 07.02.24 tarihinde mülakatınız olacağına dair bildirim aldıysanız, sağlık kontrolü için;

Unganlar’dan en erken 08.01.24 tarihine (mülakat tarihinden 30 gün öncesine) randevu alabiliyorsunuz veya en geç 05.02.24 tarihine (mülakat tarihinden önce 2 iş gün öncesine kadar) randevu alabiliyorsunuz.

Sağlık muayenesi randevusu almak istediğiniz tarih de, istediğiniz muayene tarihinden 30 gün önce randevu alımına açılıyor.

Aşağıdaki linkten hangi tarih aralığına sağlık muayenesi randevusu alabileceğinizi mülakat tarihi ve saatinizi girerek görebilirsiniz.

https://app06.ivmis.com/when/?language=en_US

• @Hope-Breaker hayirli ve sorunsuz olsun insallah

• @Meho35 hocam genel bir cevap vermisler. Bence net bir cevap alana kadar mail atmaya devam et

• @eray26 Formlarınız alındı ve şu anda işleniyor. İşleme için birkaç hafta bekleyin. Görüşmeler, işlemesi tamamlanan vaka sayılarına göre sayısal olarak planlanır.

Önceden her mail attığımda bu cevabı alıyordum

• @Meho35 yine ayni cevabi vermisler. Otomotik cevap gibi bir seh saniyorum. Mail atmaya devam edin snuc alana kadar bence

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k