DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
mülakat maili sonrası ds260 formunu açtırmak için bir mail yazdım kcc'ye. cevap olarak "vakanız planlandığı için kcc artık başvurunuzun kilidini açamayacak." diye bir mail geldi. bu ne demek bilgisi olan var mı?
-
Merhabalar exellde case no yanlış yazmıştım daha öncede düzeltmiştim fakat eski haline getirmişti birisi dün aksam randevum geldi 07 şubat. Süreçte herkese başarılar
-
@hsn-kartal Maalesef form hatalı bile olsa o önceden kontrol edilmediği (kriminal ya da olumlu anlamda çok özel bir profil değilse bu mümkün değil) için atlama sebepleri bu olamaz, bazen bu şekilde kişiler atlatabiliyor. Üzücü ama mümkün.
-
@keyifteyiz randevuyu almaya çalıştığınız tarihten en fazla 1 ay sonrasına kadar randevu alabiliyorsunuz.15 aralık -14 Ocak, 21 Ocak - 20 şubat gibi. Mülakat tarihinizle alakası yok. Orada yanlış anlaşılabilecek bir anlatım var. Benim kafam da karışmıştı.
-
Merhaba ben mulakat tarıhı aldım ve ds260 formumu kontrol ederken amerikada tıbbi hizmet vermek isteyen yabancı bir tıp fakultesi mezunumusunuz,ancak ulusal esdeger sınavını henüz gecmediniz mi dıye bir soru var. Ben doktorum ve orada doktorluk yapmak istiyorum ancak henüz sınava girmedim. Bu soruda yanıltıcı birsey mi var evet mi demem gerekiyor hayır mı? Kacak doktor olarak mı calısmaktan bahsedıyor anlayamadım. Yardımcı olursanız sevınırım.tesekkurler
-
Merhaba, ben kısa bir süre önce covid olduğum için hatırlatma dozunu en erken 15 ocakta yaptırabilirmişim sistem bu şekilde gösteriyor. Mülakat 21 şubatta nasıl yapacağımı anlayamadım. Unganların sitesinde ise 'gelmeden önceki son 30 gün içerisinde canlı bir aşı yaptırmayınız.' yazıyor ben bu aradaki planmayı nasıl yapacağım acaba? Çok kafam karıştı.
-
@kadargo sizin anlatımınız biraz daha karıştırmış durumu. Örnek ile açıklamak gerekirse konsolosluktan 07.02.24 tarihinde mülakatınız olacağına dair bildirim aldıysanız, sağlık kontrolü için;
Unganlar’dan en erken 08.01.24 tarihine (mülakat tarihinden 30 gün öncesine) randevu alabiliyorsunuz veya en geç 05.02.24 tarihine (mülakat tarihinden önce 2 iş gün öncesine kadar) randevu alabiliyorsunuz.
Sağlık muayenesi randevusu almak istediğiniz tarih de, istediğiniz muayene tarihinden 30 gün önce randevu alımına açılıyor.
Aşağıdaki linkten hangi tarih aralığına sağlık muayenesi randevusu alabileceğinizi mülakat tarihi ve saatinizi girerek görebilirsiniz.
-
@Hope-Breaker hayirli ve sorunsuz olsun insallah
-
@Meho35 hocam genel bir cevap vermisler. Bence net bir cevap alana kadar mail atmaya devam et
-
@eray26 Formlarınız alındı ve şu anda işleniyor. İşleme için birkaç hafta bekleyin. Görüşmeler, işlemesi tamamlanan vaka sayılarına göre sayısal olarak planlanır.
Önceden her mail attığımda bu cevabı alıyordum
-
@Meho35 yine ayni cevabi vermisler. Otomotik cevap gibi bir seh saniyorum. Mail atmaya devam edin snuc alana kadar bence
-
@eray26 çok teşekkür ederim. Sizlerin de umarım.
-
Ds260 formunu actırdıktan sonra anne kızlık soyadını, baba isim soyismi yer degısıklıgı gıbı basıt seylerı degıstırebılıyormuyuz acaba? Bır de ne yazmamız gerekıyor maile ve hangi mail adresine atacagız hiç biryerde bulamadım yardımcı olursanız cok sevınırım
-
-
@busradincer merhabalar,dosya yaşima nasil oluyor,süreci?mesela almanyaya gidip oturum alsam ordayken nasil taşiucam dosyayi oraya?bnm dv2024 10.***ile başliyo,tşkler
-
@achillesoag peki anne kızlık soyadını ,babamın adı yerıne soyadımızı yazmısım bunları degıstırebılıyormuyum? Lutfen yardımcı olursanız sevınırım
-
Arkadaşlar anlatılanlardan olmayan bir deneyim bizimkisi ☺Yeni bina her şey yazılanlardan çok farklı. Vize ücreti ödemek için numara vermiyorlar artık mesela, isimle çağırıyorlar. Ödemeyi yaparken size bir numara veriliyor. Ödeme için kartınızın mail order a açık olmasına dikkat edin. Sonrasında mülakatta 3 soru geldi ve vizemiz onaylandı. Biraz bebeğimizin şansı etki etmiş olabilir. En basit aşama mülakattı diyebilirim. Evlilik cüzdanı fotokopisinden kişi başı 2 şer adet unutmayın yoksa 200 metreyi 10 dakikada koşmanız gerekir tek tavsiyem budur🤣🤣 Sorularınız olursa seve seve yardımcı olurum. Ayrıca bizden bir sıra önce vize alan Barış ve Ayşe çifti numaranızı almayı unuttuk hem yazacak yer telefon vs de yoktu malesef, biz Emre Özge ve bebek Alaz, hatırlarsanız bize yazın lütfen 🙃
-
@Aslı-Uslu
Mülakat aldınız mı? Aldıysanız dosyanızı kcc açamaz. Mülakat aldığınız konsolosluk açabilir.
-
@atalardankalanbirben taşımak istediğiniz yer için KCC oturum izni olduğuna dair evrak istiyor. Siz okul aracılığı ile taşımak istiyorsunuz dimi?
-
@Meho35 bu cevabı ne zaman aldınız?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum