DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Bu ileti silindi! -
Herkese merhaba.mülakat deneyimleri sayfasında da sorumu pylaştım ancak burdan da yrdımcı olabilecekler belki vardır. Mülakata eşim ben ve 1yaşındaki bebeğimiz gireceğiz.konsolosluğa hiç bir eşya alınmıyor deniyor ama acaba bebek yemeği ya da bezi gibi şeyleri almaya izin var mıdır?bebekli mülakata giren birisi varsa bu konuda tecrübesini paylaşabilir mi?
-
@pickles358 evet onları alabilirsiniz, bu konuda sorun yapmıyorlar.
bu arada mülakat yeriniz neresi? -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@ozmell nereden doldurduysanız oradan girip bakacaksınız.
-
@gucarslan ankara’da gireceğiz mülakata
-
@pickles358 anladım..
peki cn'niz 9XX mi yoksa 9XXX mi?
imzanızda 9XXX olarak yazıyor çünkü -
@pickles358 excelde kaydınız yok mu?
-
@bedosamka Ben bununla ilgili mail attım. Covid aşısının muayeneye etkisi yok diye dönüş yaptılar. Bugün yada yarın aşı olabilirsiniz yani.
-
@Movistar74, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@bedosamka Ben bununla ilgili mail attım. Covid aşısının muayeneye etkisi yok diye dönüş yaptılar. Bugün yada yarın aşı olabilirsiniz yani.

-
@Serapp Hanım merhaba. Aklıma takılan bir soruyu naçizane belki başka arkadaşların da ihtiyacı olur diye buradan sormak istedim ; dosya taşıma talebi için atılacak olan mailde şu anki güncel medeni durumdan bahsetmek bir problem oluşturur mu ? Örneğin şu an nişanlıyım ve mail içeriğinde asıl talihli bana ek olarak nişanlımla dosya taşıma talebini belirtmekten bahsediyorum. Atılacak mailin mümkün oldukça kısa ve öz olması gerektiğini biliyorum sadece biraz kafamı kurcaladığı için sormak istedim.
Şimdiden teşekkürler.
-
merhaba,
hesabımızda ki para TL.olarak olsa sorun olurmu.(Yani atıyorum 50k dolar karşılığı TL.)
Teşekkürler. -
@Erhan-2 para sizinse sorun olmaz.
-
@gucarslan bey bir sorum olcak ds260 formunu doldururken evlilik tarihini nikah tarihi yazcama düğün tarihi yazmışım mülakat aldımızda güncellemem gerekiyormu yoksa mülakatta ispatlasam olurmu nikah cüzdanıyla teşekkür ederim şimdiden
-
@ahmetyorulmaz düğün sizinse sorun olmaz.
-
12-18 yaş arası çocuğunuz var ise sistemden aşı tanımlaması yapmanıza rağmen aşı için sistem randevu vermiyor. Ben 182 yi arayarak bu sorunu çözdüm ve aşı randevusu aldım. Bilgilerinize.
-
@gucarslan 😀 teşekkürler
-
@Biks dosyaya eklenmemiş birini dosya taşıma maile eklemenizin bir anlamı yok.
-
@gucarslan Avrupa bölgesine ait diğer ülkelerde de 1 yıllık süre zarfında mülakat veremedikleri kişiler var mı acaba ? Yoksa bu sadece Ankara’ya mı özgü.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum