DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    @SdasCtz Tebrikler dosyaniz tasinmis. Burada yazan konu ds260 formunuzu kontrol ettiginiz sayfada halen ankara olarak gorunecek bu konuda panik olmaniza gerek yok. Mulakat verildigi andan itibaren orada belgrad olarak goreceksiniz.


  • @SdasCtz tebrikler, dosyanizi Belgrad’a tasimislar, KCC’ye dosyanizin nerde oldugunu sorarsiniz size Belgrade diye donus yapacaklardir. Belgrad’ta mulakata giren benim ve 23 talihlilerinden Evrim hanimin deneyimlerini okuyabilirsiniz. Surecinizde bol sans!


  • Sanırım arkadas oturum alarak taşımış dosyasını


  • @Satisfaction, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Bugün aşı olmak için hastaneye gittim ve biontech aşısı olmak istedim. Aşının son kullanma tarihini öncesinde görmek istedim ve ocak 2022 yılına ait aşı olduğunu gördüm. Durumu belirttiğimde bana bakanlık tarafından onaylandığı ve bir problem olmayacağı söylendi. Dolayısıyla ben de yaptırmak istemedim ve Sinovac da kabul edildiği için onun tarihine de bakmak istedim. Temmuz 2024 olduğunu görünce Sinovac aşısı oldum. Bu durumu sizinle de paylaşmak istedim, siz olsanız ne yapardınız? Çok ilginç değil mi son kullanma tarihi geçen bir aşının uygulanabilmesi?

    Sağlıkcı değilim, sağlıkcı arkadaşlar daha net açıklar. Mrna aşıları -70 derecede saklanıyor. Çözülmeden raf ömrü uzun olabilir. Benkisi sadece tahmin dediğim gibi sağlıkcı arkadaşlar daha net bir açıklama getirebilir.

  • ⭐⭐

    @erczmm gectigimiz senelerdeki performanslarina bakabilirsiniz, olumsuz bir durum yok, baska ulkelere de bakiyor hatta. Sadece evrak sureci farklilasabiliyor bu da zaten her yer icin gecerli.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Güvenç her sene bir sürü talihlinin başını yalan yanlış bilgilerle yakan avukat(!) remzi'ye sormanızı öneririm.
    hala insanlara 3 ay bekleme kuralı olduğunu söylemeye devam edip, insanlardan para alabiliyor olması bile bunun göstergesi.
    süreciniz ile ilgili profesyonel hizmet alıyorsanız, lütfen sadece avukatınızla devam edin. bol şans..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @SdasCtz dosya taşıma işleminiz gerçekleşmiş, hayırlı olsun.
    şuan sadece mülakat beklemelisiniz, bol şans.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    ufak bir hatırlatma..


    biliyorsunuz ki YeşilKartForum, gönüllülük esasına dayanan bir oluşum.
    hangi vize türüyle alakalı olursa olsun; deneyimlerini, yaşadığı olumlu / olumsuz her adımı kullanıcılara aktaranlar sayesinde bu forum şuan ki halini aldı.

    bunun dışında bi de diplomasını cosco'daki indirimden almış, bütün odağı para olmuş, tek iyi yaptıkları şey youtube'a çektikleri videoları editlemek olan sözüm ona avukatlar var.
    forum olarak bu avukatlara(!) tavrımız nettir. önce kendi adlarını bulaştıkları o kara listeden sildirip öyle devam etsinler mesleklerine.
    ve özellikle de sosyal medyadan duydukları yarım yamak bilgilerle insanların parasını aldıkları dv sürecinden bahsetmeyi bir zahmet bıraksınlar.
    çünkü halen bu forumdan öğrendikleri ile insanlara umut satıyor, insanlardan para alıyorlar.
    biliyoruz, farklı isimlerle foruma girip merak ettikleri şeyleri sorup, bizden aldıkları cevapları müvekkillerine sattıklarını 🙂

    eğer düzgün, işini layıkıyla yapan bir avukat arıyorsanız, forum'a ücretsiz desteklerini esirgemeyen muslu hukuk bürosu size yeter de artar.

    gelelim asıl noktamıza;
    eğer profesyonel bir destek alıyorsanız ve özellikle o malum şahıstan alıyorsanız lütfen adını bu forumda geçirmemeye gayret gösterin. tonlarca para ödediğiniz avukat görevini yapsın, yapsın ki aldığı parayı haketsin.
    profesyonel / hukuki bir destek alıyor, tonlarca para veriyor ve merak ettiğiniz bir konu hakkında halen forumun desteğine ihtiyaç duyuyorsanız bunu ileti olarak değil, bana özelden sorun.
    forum sayfaları ve başlıkları, o malum şahısların adının geçmemesi için temiz kalmalı.

    ışık sizinle olsun
    namaste!



  • @öykü bilgilerinizi, talihlilerin olduğu excele girebilirseniz, sürecin takibi ve ne zaman randevu gelebileceği konusunda herkes fikir sahibi olabilir. Maalesef Ankara yavaş ilerlediği için 10K case numarasına halen randevu gelmedi.

  • Yasaklı

    Bu ileti silindi!

  • Merhaba ,
    Turistik vizeye başvurmuştum fakat red aldım bugün . Tekrar şansımı denemeli miyim turistik vize de randevu bulmayı umut ederek , yoksa herhangi bir abd vize türünden red almak greencard sürecinde soruna sebep olabiliyor mu ? ikinci kez red alma riskini almamalı mıyım emin olamadım. Benzer süreçten geçen var ise bilgi verebilirse çok sevinirim.
    F1 'ım var 1 sene önce bitmiş. Onu mülakatsız uzatmayı denemekte bir seçenek olabilir. Bu süreçle ilgili bilgisi olan var mıdır?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @pinbil tekrar B1 ile uğraşmayın sonuç değişmez.
    F1'i posta yoluyla yenileyebilirsiniz eğer mülakata çağırmazlarsa, onun için de bu iletideki süreci takip edin;

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/5434/mülakatsız-b1-b2-turist-vizesi-yenileme/


  • vize mulakatinda üniversite diplomasinin asli isteniyor mu? edevletten mezun belgesi almak yeterli mi

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @tapsix evet isteniyor.
    eğer bunu bulşamıyorsanız e-devlet üzerinen aldığınız karakodlu belgeyi götürün.
    ve mezun olduğunuz okuldan ya da il / ilçe milli eğitim müdürülüğünden alacağınız ıslak imzalı + kaşeli evrağı yeminli tercüme ettirip mülakata götürmelisiniz.


  • GC süreci için danışmanlık firmalarıyla çalışılmasını öneriyor musunuz ? /
    Önerebileceğiniz bir firma var mıdır?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @pinbil elbette öneriyoruz.
    google'a yazıp ilk çıkan firmaya paranızı yatırarak mutsuz olabilir, hatta biraz daha fazla ödeyerek mutsuzluğunuza mutsuzluk katabilirsiniz.


  • @pinbil, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    GC süreci için danışmanlık firmalarıyla çalışılmasını öneriyor musunuz ? /
    Önerebileceğiniz bir firma var mıdır?

    ben bir yer biliyorum her konuda yardımcı oluyorlar, deneyimli kişiler var rehberlik yapan. hemde ücret ödemenize gerek yok.

    yeşilkart forum diye bir yer var.


  • @pinbil bosa verecek paraniz varsa bence ihtiyaci olan kisilere verin daha cok faydali olur. Ben ne yapiyolar diye birkac firmaya yazdim ( sirf meraktan ) hepsi sadece para avcisi


  • @gucarslan Uğur bey merhaba Karadağ dan asıl talihli ben olduğum için sadece ben oturum aldım. Eşim ve kızımın oturumu yok bu mülakat sürecinde sorun yaşatır mı?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

201
Çevrimiçi

41.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

431.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum