DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Banu-Çavdar buradaki linkten hesaplama yapabilirsiniz;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/666/gocmen-vize-ve-21-yas-siniri-problemi
-
@steward59 başkasını bilmem de biz forum kullanıcıların düzgün cevap vermenizi ve tavrinıza dikkat etmenizi bekliyoruz.
-
@Ali-Güven forumda bununla ilgili çokça örnek paylaşıldı, arama butonunu kullanmayı deneyin.
ya da google "usa job offer template" yazıp çıkan örnekleri kendinize uyarlatabilirsiniz. -
@ismaiakar kan bağı olmasına gerek yok, eklemekle doğru yapmışsınız.
yaptığınız başvuru doğru, sürecinizde bol şans. -
Merhabalar @gucarslan
Ankara da mülakata girecekler için Boşanma Belgesi'nin ingilizce mütercim tercüman onaylı tercümesine ihtiyaç var mıdır? Islak imzalı hali elimde. Eğer ihtiyaç var ise tüm sayfaların çevirtilmesi mi gerekir yoksa sadece son sayfa Kesinleşme Şerhi'nin çevirtilmesi yeterli midir? Başka bir onaya gerek var mıdır? Forumda baya inceledim ama kesin cevabı bulamadım. Bilgisi dahilinde olanların yönlendirmesini rica ederim. Teşekkürler -
@Cengodisco boşanma belgesine ait kararı yeminle tercüme ettirin ve aslıyla birlikte yanınızda bulundurun.
yeminli tercümenin ıslak imzalı olması daha iyi olur, sorun yaşamamış olursunuz.
mülakatta bol şans. -
@gucarslan Bey hızlı bilgi için teşekkürler. Islak imzalı dediğiniz Noter onaylı mıdır? Her sayfanın noter onayının alınması mıdır?
-
@Cengodisco hayır, yeminli türcümenin ıslak imzalı olmasından bahsettim.
bu tür evrakları noter onaylı almanıza gerek yok. zaten vkuatlı nüfus kayıt örneğindeki karekoddan bunu kontrol edebilirler. -
Vize görüşmesinden sonra en erken ne zaman Amerika’ya gidebilirim?
-
@dgnnnnn pasaportunuz vize basılı halde elinize geçtiği an
-
@dgnnnnn konsolosluk pasaportu bir kaç gün içinde ptt ile gönderir size, pasaport elinize geçince gidersiniz.
-
@gucarslan tamamdır çok teşekkür ederiz
-
@emila Frankfurt bu sene Ukrayna vatandaşlarının da çeşitli işlerini yapacakmış. Bana dosya taşımada bu şekilde yazmışlardı
-
@Sudenur-Meydan aslında Frankfurtu gozden ckarrtım 😔suana kdr dosya tasıyanı hıc duymadım. Maskat denıcem ınsallah
-
@gucarslan gücarslan Bey sanırım ben Forum kullanmayı bır turlu ogrenemedım😔 bıraz oncede hata yapmıs olabılırım😳 soru sormak ıstedım ama yanlıs oldu sanırım. Burdan sormam gerekıyor degılmı ? Konu maskatta mulakata gırmek anlayısınız ıcın ayrıca cok tsk ederım
-
Bankada gösterilmesi gereken parayı biraz geç attım hesaba tamamen aile desteği para. Belirttiğim zaman sorun olmaz değil mi?
-
@Sudenur-Meydan acaba almanya oturumunuz var mı? O şekilde mi sordunuz ve ne zaman cevap aldınız? Ben 3 email attım henüz dönüş yok. Acaba yanlış mı email atıyorum? I22 transfer başlıklı şekilde mi atmıştınız acaba?
-
@bedosamka Hocam mülakat tarihi mi yanlış imzanızdaki, çünkü öbür türlü mülakata girmiş olsanız bu soruyu sormazdınız diye düşünüyorum.
-
İyi geceler. Ben Azerbaycan vatandaşıyım. Türkiye'de yüksek lisans yaptım, o yüzden Türkiye'den adli sicil kaydı almam gerekiyor. E-devlet'ten Yabancı Ülke temsilcilikleri için ingilizce (hangi ülke seçeneğinden ABD seçtiğim için büyükelçilik ismi değil de, intended use, yani kullanım amacına Amerika Birleşik Devletleri yazıyor) barkodlu adli sicil kaydı aldım, hatta 50 tl ücret ödeyerek eApostil bile yaptırdım (eApostill olduğu için ıslak imza ve kaşe yok ama belgeyi doğrulamak için barkod, belge numarası ve link belirtilmiş). Soracağım soru şu, aldığım belgeyi Tiflis'de (Azerbaycanlı talihliler Tiflis'de mülakata giriyor) mülakata girerken sunabilir miyim?
Dosya Numarasi: 2024EU13XXX
DS-260 Gonderimi: 13/05/2023
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
Vize Onayi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris: -
@misha90 evet hocam yanlış yazmışım 12 olcaktı sorunun cevabını biliyomusunuz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum