Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @SdasCtz burada dosyanizin tasindigini soylemiyor , eger dosyaniz Kabul da ise bu islemlere gerek olmayabilir diyor. @asper dogru ozetlemis

• CN 17k da numaram current olmadan dosya mı taşımak için mail atarsam problem olur mu ?

• ⭐⭐

@ATS16, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@yusufalak mülakat başarılı geçer ise tahmini 7 gün sürecektir göçmen vizenin basılması ve pasaportun gönderimi. Bu kadar süre Ankara'da kalabilecek misiniz? Yaşadığım şehirde tercih ettiğim şubeye teslim edilmesi hususunda kayıt yaptım ben, eve de isteyebilirdim ama kuryenin ne zaman geleceği belli olmaz diye şubeden teslimi tercih ettim. Bu hizmet karşılığı kişi başı TL 163 ödedim kredi kartı ile AIS sistemden.

B1/B2 vizemi de alırken sorunsuz bir şekilde PTT ile gelmişti benim ve şubeden teslim almıştım, sorun olacağını düşünmüyorum ama karar sizin tabii ki

Bende yakın sayılmam. Antalyadan gidicem. 7 gün tabikide kalamam. 163tl çok uygunmuş ayrıca. Hayırlısı olsun şimdiden

• ⭐⭐⭐⭐

@SdasCtz dosyanızda hiç bir değişiklik yok, size dosya taşıma için gereken durumlardan bahsetmişler. Kabil konsolosluğundaysa sorun olduğu için eğer o konsolosluğa bağlıysanız bu durumlar gerekmiyor demişler

• @Emre-Kurtulmuş 6 Ay ya da 1 yılı geçmediği için 2015'de 4.5 ya da 5 ay kaldığım yeri yazmadım hocam. Bakalım olur da sıra gelirse sıkıntı çıkmamasını umuyorum. 8 Mayıs'ta formu gönderene kadar izlediğim form doldurma videolarında vs o süre zarfı aralığında olanları yazmayın değince ben de öyle davranmıştım.

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. ^^

• Mulakata gıderken çalıstıgımız yerle alakalı belge goturmemıze gerek var mı. Orda calısıtıgımıza dair

• ⭐⭐⭐⭐

@ozmell Konsolos mülakat tarihinde nerede çalıştığınız ile ilgilenmiyor, sorarsa sadece sözlü beyan etmenizi istiyor. DS260 form doldururken hali hazırda beyan ettiniz nerede çalıştığınızı. Bol şans 🍀

• ⭐⭐⭐⭐

@Demayfo 6 ay yada 1 yıl durumu polis raporuyla alakalı bir süre. Yurtdışında yaşadınız mı sorusunda süre belirtilmiyordu

• @Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim 🙏🏻

• @ozmell merhaba, mülakat aldınız mı? Aldıysanız excelde bilgilerinizi güncelleyebilir misiniz.

• @Demayfo Mülakat alınca formda güncelleyip garantiye alabiliriz ben de yazmamıştım forma çünkü

• @raltan sürecinizi https://bit.ly/3cIMFIw imzanıza taşımalısınız. Böylelikle sorularınıza daha doğru ve daha hızlı cevap alabilirsiniz.

• Merhabalar green card tarih verilip verilmediğini nereden bakabilirim.

• Yasaklı

@Eneshan-Yesilyurt, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar green card tarih verilip verilmediğini nereden bakabilirim.
    Dosya Numarasi: 2024EU49XX
    DS-260 Gonderimi: 07/05/2023
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy

Muhtemelen verilmemiştir en son 2xxx ler mülakat aldı ama check etmek için buradan bakabilirsiniz.

Bu arada size daha iyi yardımcı olabilmemiz için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyınız.

• @Emre-Kurtulmuş Teşekkür ederim. Mülakat alınca düzelteceğim.

• @misha90 Haklısınız öyle yaparız hocam. Teşekkür ederim.

• @Eneshan-Yesilyurt talihlilerin listesinin olduğu excele bilgilerinizi girerseniz, ve mülakat alanları da düzenli oradan takip edebilirsiniz. Hepimiz oraya bakarak hangi numaraya ne zaman davetiye gelebilir tahminlemeye çalışıyoruz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yusufalak deniz olmayan bir yere sadece vize mülakatına gidilir, pasaport teslim almaya değil 😉

• ⭐⭐

@gucarslan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@yusufalak deniz olmayan bir yere sadece vize mülakatına gidilir, pasaport teslim almaya değil 😉

Öyle demeyin ya 🙂 Angara güzeldir. 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yusufalak vize mülakatı için gidememişlere öyle gelmez pek..
    kendimden biliyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |