DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @lumos AOS ta 3 ay olayi olmasa, vizem var ama voralon işimi birakip gidemiyorum. Daha az kaldigimizda AOS ile gc alma sansimiz da azaliyor degil mi? Gidip gelirim de bir kac defa o da sorun degil.


  • Arkadaşlar sonunda değiştirebildim lokasyonu KCC ye sürekli mail atın elinizde kira kontratı, çalışma izni vs varsa hepimize bol şanslar bu forumu kuranlara bir kez daha teşekkür ederim.

    Thank you for your inquiry.

    Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Kingston. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected]. You will also need to request that KCC unlock your DS-260, so that you can update your application with your new address. (Please note that Post Office Boxes and mailing addresses in care of another person do not justify a change of interview location.)


  • @gubaz53 goznuz aydın, darısı bizlerin başına, AOS veya dosya tasima ile


  • @gubaz53 gözünüz aydın,bizde hiçbiri yok bir umut tırmalıyoruz işte..


  • Merhaba, bana mülakat gelmedi ama geldiği zaman bir işte çalışmıyor oluşumuz vize için bir sorun yaratır mı?


  • @Asumanm teşekkür ederim


  • @hsn-kartal teşekkür ederim her zaman bir unut vardır Hasan kaybetme umudunu


  • @sevdademirci hayır olusturmaz


  • @gubaz53 inşallah hocam ,seneye nerde napacagim inanın çok merak ediyorum, tekrar hayırlı olsun..


  • @onurswe Merhaba 2 gündür arıyorum ama ulaşamadım maalesef. Bu ay sonu ilk dozu ondan 3 hafta sonra da 2. dozu olacağım herhalde. Sonrasında da randevuya giderim diye düşündüm.


  • Arkadaşlar merhaba,

    Daha önce yaşadığımız ülkelerden polis raporu almamız gerekiyor ya o bir sene kaldığımız ülkeler için geçerli değil mi ? Eğer 6 aysa benim Çin’den almam gerekiyor yoksa .

    Teşekkürler


  • @oguzhanaga07 Bence işinizi şansa birakmayin ds260 formunu geç doldurmuşsunuz. Taşıma şansınız varsa iyi olur.Biz 2023 kazananidik ve 18binlerdeydik .Mülakat mail gelmedi ve kota doldu denildi.Size bol şans dilerim.Umarin geçen yılki gibi olmaz.


  • Merhabalar tekrardan
    Mülakata angolada girdim ve eşim de angolalı asıl talihli kendiai
    Cocukların ve eşimin pasaportunda vizeleri şuanda var davam Türkiye de gümrükle alaklı bir dava 2008 yılında açılmış ve 2020 yılında infazin durulması ve kaldırmısı ek kararı alınmıştır.
    gerekli evrakları ilk önce portekizce cevirilerini götürüp gösterdik ve olayı anlattık ve vizeniz onaylanmıştır dendi.
    3 gün sonra bir çagrı aldık ve ek evrak istendi .Dava ile ceza infazının durdugunu ve infazın kaldırıldıgı yazısını noter onaylı ve çeviri yapılmış şekilde teslim ettik ve malesef bana vize veremeyeceklerini ama itiraz hakkımız olduğu söylendi ve 2 adet kagıdı teslim edildi bize itirazını yaparken kullanmamız gerektigi söylendi
    @gucarslan


  • @sevdademirci Bir işte çalışıyor/çalışmıyor olmanızın hiç bir önemi yok. Önemli olan, talep edildiğinde birikiminizi banka dökümü olarak sunabilmeniz.


  • @sinemed Merhabalar tekrardan. Ben Ankara da yaşıyorum yarın yerlerine gidip bizzat sormaya karar verdim. Son dönemlerde aşıyla ilgili pek iyi haberler duymuyorum o yüzden gereksiz yere 2.dozu olmak istemiyorum. Yarın konuşup buraya güncellemeleri yapacağım.


  • @gubaz53 Merhaba, 6 aydan fazla ilgili ülkede kaldıysanız (oturumlu olması şart değil) ve bunu formda belirttiyseniz maalesef isteniyor. Bu evrak çok önemli, tevdi etmezseniz sıkıntı çıkabilir.

    Ben Ukrayna’da 8 yıl yaşadım, geçen ayın sonunda Ukrayna’ya gidip bizzat aldım. “absence of criminal records and police certificate” tam açılımı. Ukrayna’dan belgeyi apostilli almam ve çevirisini yaptırmam 3 hafta sürdü. Yabancı olduğumdan değil, kendi vatandaşlarına da böyleler. E-devletin ve ülkemizin kıymetini bilin arkadaşlar 😃

    Eğer Çin’de bir tanıdığınız varsa, Çin konsolosluğu aracılığıyla vekâlet gönderip aldırabilirsiniz.

    Peki sen neden Ukrayna’da bir tanıdığına vekâlet göndermedin de kendin aldın diye soracaksınız, Ukrayna konsolosluğu vekâleti bile randevu ile veriyor ve en erken randevu Aralık ayındaydı.

    Bir diğer ihtimal eğer AOS yapacaksanız, Amerika’da ilgili ülkenin konsolosluğuna başvurmanız. Genelde çoğu ülke bir şekilde veriyor ancak evrağın size ulaşma süresi ülkeden ülkeye değişir. En erkeni 1 ay sürer. Ukrayna Washington B.elçiliği 8 haftada verebileceğini belirtiyordu mesela.

    Ya da dosyayı taşıdığınız ülkede Çin konsolosluğu varsa oraya bir sorun derim.


  • @ametin-k
    Boyle bir soru sormazlar sanmam ama sorarlarsa da gorevinizi ve sebebini aciklarsiniz.bunun icin ds formu actirilmaz.adresler medeni durum isim soyisim vs gibi hatalarda actirilabilir veya mulakat esnasinda soylenir.


  • @onurswe Öyle bir imkanınız varsa çok iyi olur. Haber bekliyorum o zaman sizden. Ben de sizin gibi düşünüyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Onur-Atas dv mülakatı sonrası itirazların hiçbir zaman olumlu sonuçlandığı olmadı, takip ettiğim vakalarda.
    sonuçta bu durum konsolosluk takdiri. size bu vizeyi vermemiş olmaları durumunuzla alakalı ve zaten her şeyi yapmışsınız.
    ilgili davanızın vize almanıza engel teşkil edip etmemesi tamamen onların takdiri.

    açıkçası yüz kızartıcı suçlar harici bu tür konularda vizenizi ankara'da çok rahat alırdınız ancak; farklı konsoloslukların yaklaşımları değişebiliyor.
    dilerseniz bir göçmenlik avukatıyla sürecinize, itirazınıza başlayın. ama unutmayın ki bu hem maddi, hem de süre olarak sizi yoracaktır.
    30 eylül'e kadar sonuçlanmaması durumunda da hakkınızı kaybedeceğinizi unutmayın.

    bol şans.


  • Merhabalar,

    Mülakata giderken mahkeme kararları ile ilgili birşey sormak istiyorum.

    Benim eski iş yerim ile tazminat konusuda davalık oldum. Davacı benim, dava karara bağlandı ve kapandı alacağımı aldım. Eşim üzerinde de babasına reddi miras davası açtık oda sonuçlandı. Bu tarz mahkeme kararlarınıda mülakata götürmek zorundamıyız. Gerekiyorsa; Gerekçeli karar ve karar çıktısını türkçe olarak almamız yeterli oluyor mu?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

255
Çevrimiçi

41.5k
Kullanıcı

4.4k
Konu

429.7k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum