IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@almira İyi çok sevindim 👍
-
@Samet-Ünlü Tebrikler Samet bey! :) tam olarak ne sordular acaba soruları paylaşır mısınız?
-
@ceren-2, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
@Samet-Ünlü Tebrikler Samet bey! :) tam olarak ne sordular acaba soruları paylaşır mısınız?
Teşekkür ederim. İlk pasaport kontrolü yapan beyefendi eşimin Türk olup olmadığını sordu. Değil diyince " e o zaman nasıl tanıştınız?" Dedi. Sosyal medya cevabını duyunca "bilgisayarlarla aranız iyi anladığım kadarıyla, Amerika'ya hoş geldiniz" dedi. Başka soru soran olmadı.
-
@Samet-Ünlü Hayirli olsun ben de atlanta georgia'da olacağım.. Tahmini olarak ocak sonu gibi sanirim :)
-
Herkese Günaydın. Vizem issued olmuş. Pasaportum elime ulaştıktan ertesi güne bilet alacağım. Herkese çok teşekkür ederim, hiç görmedim sizleri ama aynı hisleri stres ve heyecanı paylaştığımızı biliyorum. Destekleriniz için çok çok teşekkür ederim
-
Eşim pasaportunu bugün teslim almış, yarın hayırlısı ile ABD ye yanımıza uçuyor.
Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Sadece bilgi ile değil manevi destek ile de yardımcı olan çok insan oldu, hepsine de teşekkür ederim.
Vizesini bekleyen herkese de hayırlısı olsun.
-
@Handan gözünüz aydın hayırlıyla kavuşursunuz darısı en kısa zamanda ben bekleyen diğer arkadaşlara inşaallah 🥰🥰🥰
-
@Handan gözünüz aydın, bana da çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim, her şey gönlünüzce olsun dilerim
-
@Gönül-Akbaş hayırli uğurlu olsun
-
@Gönül-Akbaş Tebrikler Gönül hanım sizin adınıza çook sevindim! Şimdiden iyi yolculuklar dilerim. :)
-
@Gönül-Akbaş hayırlı olsun herşey gönlünüzce olsun inşallah 🙏
-
Case tracker uygulamasindan nvc numarami sorguladigimda bu yaziyo
“Your case is in transit to the Consular Section. Your interview date was provided to you by the National Visa Center.”
Mulakat tarihiniz size bildirildi diyo fakat ben herhangibi bi mail almadim bunu nerden sorgulaya bilirim mulakat tarihi verilip verilmedigini 2 gundur degisti bu durum ama mulakat tarihine ulasamadim
-
Herkese merhabalar,
Dün sabah mülakatım vardı ve vizem onaylandı çok şükür!🥳😍 Bu süreçte bu platformdan o kadar çok şey öğrendim ki yardımcı olan, bu forumu açan, destekleyen herkese çok ama çok teşekkür ediyorum💜Bu arada PTT Kargo takip numaram da az önce gönderildi. Pasaportum yola çıkmış ✨ Darısı tüm bekleyenlere olsun...🌸
-
@almira çok teşekkür ederim
-
@oğuzhan-adıyaman çok teşekkür ederim
-
@ceren-2 çok teşekkür ederim 🙏🏼
-
@Gönül-Akbaş Size de hayırlı olsun yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum 🙏
-
@yasmin982 Teşekkür ederim!
-
@yasmin982 En kısa zamanda sizin ve burada bekleyen herkesin vizesini almanızı diliyorum!
-
Müjdeli haberi alan herkesi tebrik ediyorum. Yeni hayatınızda her şey gönlünüzce olsun 🙏👏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum