Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Arkadaşlar case number Current olmadan ; başka bir ülkeden oturum alınınca kcc oturum iznine rağmen dosya taşımayı kabul etmeme durumu oluyor mu yada oldu mu acaba?

• Arkadaşlar geçiçi oturum izniyle kcc dosya taşıma yapar mı net bilgisi olan var mı?

• @symbi0te forumda paylasilan video ya gore KCC etkilemeyecekmis kapanma

• @ozkan-akbulut Bazı konsolosluklar başta kabul etmese de daha sonra kabul etmeye başlayabilir. O yüzden yılmadan tüm ülkelere mail atmanızı ve ayrıca konsolosluğun sayfasında forumdan da yazmanızı tavsiye ediyorum. Yoğunluklarından maillere geri dönüş yapmayan konsolosluklar oluyor. 1 hafta 10 güne kadar cevap vermezlerse tekrardan mail atın. Bol şans diliyorum.

• @ramsen18 süreciniz nasıl gerçekleşti ne kadar sürede dosya tasiyabildiniz

• @eray26 video hangi konu altında nerede

• @İsmail-Burak-Akçakaya-0 Aklımıza gelen tüm ülkelere dosyamızı taşımaları için mail attık. Bir çok ülke ya personel yetersizliğinden ya da oturum izni vs istedi. Kısacası nazikçe ret aldık. Umman aklımıza gelmemişti ta ki bir arkadaşımız dosyasını ummana dosyasını taşıyana kadar. Hemen bizde mail attık ve olumlu dönüş aldık.

Dosya Taşıma Talep Tarihi: 20 Mayıs 2023
    Onaylanması: 21 Mayıs 2023

Dosyamızın Taşındığı Tarih: 23 Mayıs 2023

Mülakat Aldığımız Tarih: 22 Haziran 2023

Mülakat Tarihimiz: 22 Ağustos 2023

• @Taylan-Kocadağ bu konuda uzman değilim ancak bi videoda yada biryerde okduğum kadarıyla büyük hatalar olmadıkça açtirmayin deniliyor (büyük hata örnekleri olarak lise mezuniyetini yanlış girmek evlik bilgisini yanlış girmek) bu konuda daha uzaman kişiler daha detaylı bilgi verirse güzel olur

• @feedermann o kadar yoğunum ki ister inanın ister inanmayın sabah erkenden ise gidiyorum akşamları kursa arkasından bir gün aralıklı şekilde fitness e gidiyorum ve bu sayfada olan biteni takip ediyorum istenilince muhakkak zaman bulunur

• @symbi0te bu baslikta paylasildi. 301. sayfada gorebilirsiniz

• ⭐⭐

2024 excel tabloda mavilerde 110 numaradaki şanslı kardeşimizin 52xx talihli nosu neden 59xx ve 58xx altında kalmış anlayamadım sıralama cn numarasına göre değilde karışıkmı oluyor

• ⭐⭐

@salih-atilla Merhabalar, o sütundaki arkadaşın cn numarası 29 eylül günü 5XXX iken 52XX olarak güncellenmiş ve son bir gün içerisinde de sıralama güncellenmediği için öyle kalmış. Şu an bir sıkıntı gözükmüyor ama.

• arkadaşlar daha sürecin bu kadar başında, numaranıza bakmadan önünüze gelen her ülkeye rastgele taşıma mailleri atarak hem kendi şansınızı hem diğer arkadaşlarımızın şansını baltalıyorsunuz maalesef. tabi ki kimseye ne yapacağını söyleyemem ama konsolosluklarla iletişime geçme konusunda herkesin biraz daha hassas davranmasını rica ediyorum.

• @Taylan-Kocadağ Hiç sorun değil formunu mülakat maili alana kadar açtırma. Herkes seni korkutur formunu açtır hata yapmışsın vs diye. Hiç bir sorun olmaz mülakat maili aldıktan sonra düzeltirsin. Sadece mezun olduğun okulları sisteme giriyorsun zaten. Düzeltmesen de çok büyük sorun değil.

• @Detroit2222 oturumunuz olmasına rağmen KCC'nin isteğinizi kabul etmeme ihtimali düşük de olsa vardır.

• ⭐⭐

@Revolter teşekkür ederim ilgininiz için

• ⭐⭐

@salih-atilla Rica ederim, ne demek.

• @ozkan-akbulut bizi asıl etkileyen kısmı iran çünkü türkiye dışı aldıkları dosya sayısı ne kadarsa bu sayının çok büyük kısmını iran oluşturuyor maalesef. Onun dışında toplam verilen vizenin yarısından azını türklere veriyorlar diyede bir nokta yok maalesef yarısından azını vermiyorlar ama yeterli sayıda vermiyorlar. %60a %40 gibi rakamlar oluşuyor genelde dönem içinde verilen mülakatlarda. Kaldı ki türklere verilen mülakatların az olmasının sebebi ne yazık ki yabancılara verilen mülakat sayısıda değil. İstese çok rahat mülakat verirler

• @ramsen18 cevap verdiğiniz için teşekkürler 👍

• Ankara’da patlama oldu bu durum süreci etkıler mı acaba😔

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k