DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@eray26 cutoff değil mülakat dağıtımı açısından diğer türlü hükümet kapanmazsa 7k kapanırsa 5500
-
@ozkan-akbulut Ben açıkçası Ankara'daki konsolosluğun Türkiye orjinli DV kazananlarına az mülakat vermesinin asıl sebebinin yoğunluktan mütevellit olduğunu düşünmüyorum. Tabiki yoğunluklarının da etkisi göz ardı edilemez ama verdikleri aylık göçmenlik vize sayılarına baktığımda DV2023 döneminin olduğu süreç içerisinde genelde aile birleştirme vizelerine ağırlık verilmiş ayrıca ilk 6 ayda verdikleri Çeşitlilik vize sayısını son 2 ayda verebiliyorlar. Buna ek olarak istedikleri zaman Göçmen olmayan kategorilerden 4365 vize sayısına bile ulaşmışlar. Yani diyeceğim o ki Göçmen olmayan vize sayısından aylık 100 kişilik tercihi göçmen vizelerinden DV kategorisine kaydırsalar bile sorunun çok büyük bir kısmı çözülmüş olur.

Buyrun burdan kendiniz de bakabilirsiniz, parantez içerisinde olan sayılar DV statüsünden verilen vize sayısını gösteriyor. İlk sütun göçmen statüsündeki toplam vize sayısını, ikinci sütun ise göçmen olmayan toplam vize sayısını gösteriyor. Yani işin aslı bu duruma çözüm bulabilirler eğer isterlerse, onların takdirine kalmış bir durum. Toplamlarda bir hata yaptıysam düzeltirseniz sevinirim.
-
Arkadaşlar case number Current olmadan ; başka bir ülkeden oturum alınınca kcc oturum iznine rağmen dosya taşımayı kabul etmeme durumu oluyor mu yada oldu mu acaba?
-
Arkadaşlar geçiçi oturum izniyle kcc dosya taşıma yapar mı net bilgisi olan var mı?
-
@symbi0te forumda paylasilan video ya gore KCC etkilemeyecekmis kapanma
-
@ozkan-akbulut Bazı konsolosluklar başta kabul etmese de daha sonra kabul etmeye başlayabilir. O yüzden yılmadan tüm ülkelere mail atmanızı ve ayrıca konsolosluğun sayfasında forumdan da yazmanızı tavsiye ediyorum. Yoğunluklarından maillere geri dönüş yapmayan konsolosluklar oluyor. 1 hafta 10 güne kadar cevap vermezlerse tekrardan mail atın. Bol şans diliyorum.
-
@ramsen18 süreciniz nasıl gerçekleşti ne kadar sürede dosya tasiyabildiniz
-
@eray26 video hangi konu altında nerede
-
@İsmail-Burak-Akçakaya-0 Aklımıza gelen tüm ülkelere dosyamızı taşımaları için mail attık. Bir çok ülke ya personel yetersizliğinden ya da oturum izni vs istedi. Kısacası nazikçe ret aldık. Umman aklımıza gelmemişti ta ki bir arkadaşımız dosyasını ummana dosyasını taşıyana kadar. Hemen bizde mail attık ve olumlu dönüş aldık.
Dosya Taşıma Talep Tarihi: 20 Mayıs 2023
Onaylanması: 21 Mayıs 2023
Dosyamızın Taşındığı Tarih: 23 Mayıs 2023
Mülakat Aldığımız Tarih: 22 Haziran 2023
Mülakat Tarihimiz: 22 Ağustos 2023 -
@Taylan-Kocadağ bu konuda uzman değilim ancak bi videoda yada biryerde okduğum kadarıyla büyük hatalar olmadıkça açtirmayin deniliyor (büyük hata örnekleri olarak lise mezuniyetini yanlış girmek evlik bilgisini yanlış girmek) bu konuda daha uzaman kişiler daha detaylı bilgi verirse güzel olur
-
@feedermann o kadar yoğunum ki ister inanın ister inanmayın sabah erkenden ise gidiyorum akşamları kursa arkasından bir gün aralıklı şekilde fitness e gidiyorum ve bu sayfada olan biteni takip ediyorum istenilince muhakkak zaman bulunur
-
@symbi0te bu baslikta paylasildi. 301. sayfada gorebilirsiniz
-
2024 excel tabloda mavilerde 110 numaradaki şanslı kardeşimizin 52xx talihli nosu neden 59xx ve 58xx altında kalmış anlayamadım sıralama cn numarasına göre değilde karışıkmı oluyor
-
@salih-atilla Merhabalar, o sütundaki arkadaşın cn numarası 29 eylül günü 5XXX iken 52XX olarak güncellenmiş ve son bir gün içerisinde de sıralama güncellenmediği için öyle kalmış. Şu an bir sıkıntı gözükmüyor ama.
-
arkadaşlar daha sürecin bu kadar başında, numaranıza bakmadan önünüze gelen her ülkeye rastgele taşıma mailleri atarak hem kendi şansınızı hem diğer arkadaşlarımızın şansını baltalıyorsunuz maalesef. tabi ki kimseye ne yapacağını söyleyemem ama konsolosluklarla iletişime geçme konusunda herkesin biraz daha hassas davranmasını rica ediyorum.
-
@Taylan-Kocadağ Hiç sorun değil formunu mülakat maili alana kadar açtırma. Herkes seni korkutur formunu açtır hata yapmışsın vs diye. Hiç bir sorun olmaz mülakat maili aldıktan sonra düzeltirsin. Sadece mezun olduğun okulları sisteme giriyorsun zaten. Düzeltmesen de çok büyük sorun değil.
-
@Detroit2222 oturumunuz olmasına rağmen KCC'nin isteğinizi kabul etmeme ihtimali düşük de olsa vardır.
-
@Revolter teşekkür ederim ilgininiz için
-
@salih-atilla Rica ederim, ne demek.
-
@ozkan-akbulut bizi asıl etkileyen kısmı iran çünkü türkiye dışı aldıkları dosya sayısı ne kadarsa bu sayının çok büyük kısmını iran oluşturuyor maalesef. Onun dışında toplam verilen vizenin yarısından azını türklere veriyorlar diyede bir nokta yok maalesef yarısından azını vermiyorlar ama yeterli sayıda vermiyorlar. %60a %40 gibi rakamlar oluşuyor genelde dönem içinde verilen mülakatlarda. Kaldı ki türklere verilen mülakatların az olmasının sebebi ne yazık ki yabancılara verilen mülakat sayısıda değil. İstese çok rahat mülakat verirler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum