FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)
-
@cedric Ben daha once turist vizemi alirken de Ap’ye kalmistim. Onun icin bu kez de bekliyordum ama bu kadar uzamasini beklemiyordum. Daha once turist vizesi oldugu halde 40 gunde tamamlanmisti.
-
Arkadaşlar , zamanlarınız ne kadar oldu . Ve ortalama kaç güncelleme aldınız ?
-
@omercay55 neredeyse 4 ay oldu ve güncelleme aralığım 15 gün e çıktı (ceac) konsolosluğun sitesinde haftada en az iki kez oluyor. Sizin ne kadar oldu ?
-
@cedric, içinde söyledi: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)
@gelecegeyatırımcı görüşmeyi yaptığınız kişi sarışın, gözlüklü beyefendi miydi?
İstanbul' da girdim. Kel gözlüklü orta yaşlarda bir beyefendi idi.
-
@hulyarslan pasaportlarınız size verildi mi? verildiyse ne zaman teslim edildi processing verildikten sonra?
-
Görüşme günü pasaportumu bana geri verdi,, çocuklarımınım pasaportlarını aldı (1 Haziran) çocukların pasaportları 2 gün sonra vizeleri basılı olarak gönderildi.
-
Herkese Merhaba, ben EB3 employment based kategorisi eş üzerinden vize başvuranıyım ve Ap’ye kaldım. 4 aydır bekliyorum, bu süreçte Ağustos ayında bizim Priority date’miz aylık yayınlanan vize bülteninde geri gitti. Fiscal Year sonuna gelindiği için Eylül ayında da tarih gerilemesi aynen devam etti. Bu, benim sürecim sonuçlansa bile vize alamayacağım anlamına geliyordu ama emin değildim. Bununla ilgili tam bir bilgi bulamamıştım. Bu gün, Ankara’dan Pazartesi günü yazdığım maile cevap aldım. Sürecimin halen devam ettiğini, sonuçlansa bile şu an için benim kategorimdeki gerilemeden dolayı vize basamayacaklarını belirttiler. Neyse ki; yeni Fiscal Year’la birlikte Ekim ayından itibaren benim Priority Date’im için bu sınırlama kalkıyor. October Visa Bulletin benim tarihim için uygun.
Bunu bilgi olması amacıyla paylaşmak istedim. Eğer vize türünüz, Visa Bulletin’deki kategorilerden birindeyse ve tarihiniz geri gittiyse, asıl başvuran olmasanız da bu durumdan etkileniyorsunuz ve tarihinizin yeniden güncel olmasını beklemek zorunda kalıyorsunuz.
Umarım kimse bu durumu yaşamadan vizesine kavuşur.
-
@hulyarslan Vize türünüz neydi? Biz E1 ile başvurduk, pasaportlarımız onlarda kaldı. Bugün itibarı ile bir hafta oldu processing sürecinde.
-
@gelecegeyatırımcı Göçmen vize bizimki. EB3 diye geçiyor. Göçmen olmayan (Nonimmigrant) vizelerde böyle bir durum olmuyor.
-
@gelecegeyatırımcı merhaba,siz nezaman girdiniz görüşmeye ?Biz 21 Eylül de girdik ve bizede üzerine 4 tane eksik yazdığı mavi kağıt verdi .
-
21 Kasım 2012 vizem onaylandı ama pasaportum alındı vizeniz adresinize yollanacak dendi sonra bir email idari işleme tabisiniz ama ne form geldi nede bir sayfa tam 10 Aydır bekliyorum nereye kadar sürecek belirsiZ
-
@alicanbey ne vizesi idi sizinki?
-
@alizealya 21 Eylül' de girdik. Bize mavi kağıt verdi fakat bir eksiğimiz olduğu söylenmedi. Eğer eksik belgeniz varsa isteyeceğim yoksa size onay/red ile alakalı mail gelecek dedi. Hangi vize türüydü sizinkisi? Dönüş alabildiniz mi?
-
@gelecegeyatırımcı E2 vizesi bizimki ,cuma günü yolladık bütün evrakları.bakalım nasıl bir cevap vercekler.sizinki hangi vize türü idi ?
-
Merhaba, bugün websitesinden kontrol ettik ve AP yazan yer Approved'a dönmüş. Officer bize mail ile dönüş yapılacağını söylemişti fakat herhangi bir mail yok. Approved denildiğinde onay almış mı oluyoruz? Bunun tekrar redde dönme şansı var mı?
-
Bu ileti silindi! -
@gelecegeyatırımcı tebrikler, geçmiş olsun. yakında vize basımı için gerekli bilgilendirme mail'i gelecektir.
-
@gelecegeyatırımcı Gozunuz aydin. Kabul edilmis dosyaniz. Bence size pasaportlarinizin PTT ye verildigi maili gelecektir.
-
@tufank Çok teşekkür ederiz, vizeleri alınca içimiz rahat edecek
-
@dpdemir teşekkür ederiz, pasaportlar basılmış şekilde gelince tam içimize sinecek artık.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum