Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @ramsen18 Özelden yazdım

• @ramsen18 Dosya taşımak için hangi ayda mail atmıştınız? Sadece Umman'a mı attınız, başka denediğiniz konsolosluklar oldu mu?

• @timrehs Nisan - Mayıs 2023 tarihleri arasında 100 e yakın ülkeye dosyamızı taşımaları için mesaj attık. Tek mesaj atmadığımız bir kaç ülke içinde olan Umman ı ise Telegram da dosyasını taşıdığını bizimle paylaşan @ayseleldas hanımefendi sayesinde öğrendik ve hemen Ummana da dosyamızı taşımaları için mail attık. 100 e yakın ülke arasında tek olumlu geri dönüş yapan ülke Umman oldu. @ayseleldas Aysel Hanıma tekrardan çok teşekkür ediyorum.

Dosya Taşıma Talep Tarihi: 20 Mayıs 2023
    Onaylanması: 21 Mayıs 2023
    Dosyamız Taşındığı Tarih: 23 Mayıs 2023
    Mülakat Aldığımız Tarih: 22 Haziran 2023
    Mülakat Tarihimiz: 22 Ağustos 2023

• merhaba ben sıralamama numaramı unuttum nereden bakabilirim

• @Emre-Kurtulmuş TR den 200 kadar verip as af kotalarina bu kadar vermek çok saçma biraz da üzücü geldi

• @symbi0te Evet bu durum bana da hiç mantıklı ve iç açıcı gelmedi. Çünkü DV2023e baktığımızda dağıtımlar Ekim, Kasım, Aralık, Ocak olarak ilerlemiş ve arada boş ay geçmemiş. Umarım EU için Kasım ayında artık mülakat dağıtımı olmasa bile Aralık için hemen başlarlar. Ya da bugün yarın artık maillerimizi alırız ve rahatlarız :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:

• @maximtk ama tüm Türkiye kazananları için dosya taşıyanlar ve Türk vatandaşı olup başka konsolosluklarda dosyası olanlar hariç, bizlere hiç mülakat vermeme gibi bir durum olabilir mi gerçekten?

• @barbie Daha öncesinde boş geçilen ayların olduğunu okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.

• Kendi öz yurdumda ben miyim garip?
    Beni bir köşeye atan utansın!

• @ibrahimhalılll ben de DV2023 Excel tablosuna bakarak yorumladım

• ⭐⭐⭐

Ankara'nin DV2023 'performansi' ;

2023-09-26_16-29-17.png

Kaynak Linki

• @lumos Yedinci aydan sonrası ve birinci aydan öncesi neden yok anlamayadım bilginiz var mıdır ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@symbi0te AF1300'e kadar randevu verildiğine dair bir kullanıcı yorumu doğrultusunda boşu boşuna fikir yürütmüş ve kendinizi üzüyor olabilirsiniz, AF bölgesi CN'ler arasında ne kadar boşluk olduğunu bilmiyoruz şu an...

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@barbie DV2023 Excel tablosuna göre DV2023 kapsamında 2022 yılı Ekim ayında mülakat dağıtılmadığını (2NL gönderimi) görebilirsiniz

• @ATS16 Ekimde mülakat maili gönderilmemiş aynen, ben mülakat tarihlerinden bahsetmiştim

• @ATS16 bu sorunun cevabı ocak da belli olucak

Aralıklı olduğunu tahmin ediyorum

• @barbie ay bazlı olabilir geçen senede boş geçildiği aylar oldu. İsterlerse bütün dönemi bile mülakat vermeden geçirebilirler onlar için bir ayı boş geçmek çok kolay yani

• @bendedimsize ilk satır 1. Aydan öncesini toplu gösteriyor. Ceac sisteminin 1 ocakta aktif olmasıyla alakalı

• @Emre-Kurtulmuş Teşekkürler.Yedinci aydan sonrası için de mi toplu gösteriliyor peki ?

• @bendedimsize Ankara 7. ayda son kez mülakatları dağıttı onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum.

Benzer Başlıklar

• 8 Oy
    294 İleti
    20k Bakış
    KalpK
    Ben bir soru sorucaktım da ben 16 yasındayım açık lise mezunuyum yani erken bitirdim green carda başvurabilir miyim uygun mudur?
  • 6 Oy
    316 İleti
    20k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
  • 1 Oy
    6k İleti
    599k Bakış
    S
    @Sinan-Dayi, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları) Cuma gunu yayinlanan memo sonrasinda ilk is gunu olan dun Charlotte FO da esim icin mulakata girdik. Memur memo ile ilgili ya da neden consular processing yapmadigimizla ilgili hicbir soru sormadi, Mulakat soyle gelisti Ne zaman tanistiniz? Evlenmeye tanistiktan ne kadar sonra karar verdiniz? Esim 2023 Ocak ayinda Amerika'ya giris yapti ve I94 formu Haziran ayina kadar gecerliydi. Biz Nisan ayinda evlenmeye karar verdik ve I485'i Mayis ayinda gonderdik. Sonrasinda Aralik ayinda Advance Parole onaylandi ve Turkiye'ye gittik. Neden bilmiyorum ama memur bu doneme cok takildi, normalde vizesinin Haziran ayinda bittigini ama bizim ulkeyi terk etmedigimizi dolayisiyla out-of-status durumuna dustugunu soyledi. Ben de oyle bir sey olmadigini, I485'i file ettigimiz gun itibariyle adjustment of status sonuclanana kadar Amerikada yasal olarak kalabilecegini belirttim, sonrasinda tamam dedi ve evet/hayir sorularina gecti. Saniyorum ne yaptigimizi ve surece hakim olup olmadigimizi gormek istedi. Onun disinda esimin Turkiye'deki meslegiyle bir kac soru sordu. Saglik raporunun suresinin bittigini soylemeye basladiginda cumlesini tamamlamadan ben yeni saglik raporunu verdim. Sonrasinda simdilik karar veremeyecegini ve background checklerin devam edecegini herhangi bir zaman dilimi de veremeyecegini belirtti ve gorusme tamamlandi,. Genel olarak olumlu diyebilecegim bir gorusmeydi. Umuyorum en kisa surede sonuclanacaktir. Sonunda dosyamiz bugun onaylandi, bekleyen herkese sabir ve en kisa zamanda onay diliyorum.
  • ABD Yolunda Evlilik

Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    198k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k