Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @smartcells Hem T mobile ve hemde mint hatlarini kullanmaya calistim ama telefon aramalarina acik iken, normal arama yapar iken, internet calismadi. Ne yaptiysak internet gelmedi. Telefonum Note 10 Proydu...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @MySea çok geçmiş olsun bu 3 telefondan başkası sana gelmez bir ara best buy gidip yanyana koyup karar verirsin

    uzun kullanım videoları daha da sana fikir verebilir


  • @ayvalik10, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

    @Samet-Ünlü hiç hatla uğraşmayın. E sim geçin amerikaya gidince kafanız rahat bir şekilde kullanmaya devam edersiniz.

    Teşekkür ederim cevabınız için. O zaman E-sim alıp kullanmaya devam edebiliyoruz Türkiye'deki gibi açtırma muhabbeti yok?

  • ⭐⭐⭐

    @Samet-Ünlü tabii ki çalışıyor


  • An itibari ile Türkiyeden Mint aldım kullanıyorum. E-sim 2. Hat olarak kullanıyorum.Paketten uluslarası yemeden amerikadaymış gibi kullanabiliyorum (wifi ve diğer hat internetinden)
    Gitmeden hazır olsun ve iş görüşmelerimi yapayım diye aldım

    İhtiyacı olan varsa 15$ referisini şuraya bırakıyorum!

    http://fbuy.me/uHfPN


  • @Samet-Ünlü sorunsuz çalışıyor benim İphone 11 modeli 👍🏻 Tr hattımı fiziksel sim olarak , buradan aldığım hattı da e-sim olarak kullanıyorum


  • @dytmelek, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

    @Samet-Ünlü sorunsuz çalışıyor benim İphone 11 modeli 👍🏻 Tr hattımı fiziksel sim olarak , buradan aldığım hattı da e-sim olarak kullanıyorum

    Bilgilendirme için teşekkür ederim 😇


  • Birkere sunu kafaniza sokun ,Amerikada bir sube/banka/avukat/devlet dairesi yok demis ise ve size bu mantikli gelmiyorsa direk bir baskasina gideceksiniz.Illahaki biri size evet diyecek .Verizon icin nova credit ten skorunuzu transfer edip auto credit card Verizon telefon alabilirsiniz ama Verizon unun franchise degil kendi yeri olacak.Basarilar


  • vodafone için vodafone wifi olmasına rağmen arama yapabilsemde sms alamıyorum daha önce bu sorunu yaşayan var mı? bankalara ulaşamadığım için sıkıntı yaşıyorum.


  • US Mobile için e sim ile new jersey güneyinde hız ve çekim konusunda çok sorun yaşıyorum 25 dolarlık paketti, şuan pek önermiyorum bu paketi


  • @sibrikoz, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

    vodafone için vodafone wifi olmasına rağmen arama yapabilsemde sms alamıyorum daha önce bu sorunu yaşayan var mı? bankalara ulaşamadığım için sıkıntı yaşıyorum.

    Ayni problemi bende yasiorum ne sms ne arama geliyor vodafone Turk hattima,internette cok sikayet acilmiz sikayetvar sitesinde ama kimse cozumu yazmamis bir cozum bulursaniz lutfen bana da yazin tesekkurler.


  • Amerikaya gelmeden ucuz olmasi sebebi ile ve bir kac arkadasin tavsiyesi ile aylik 15 usd odemesi olan Mint mobiledan hattimi e sim olarak henuz turkiyedeyken almistim.

    Suan houstondayim ve mint mobiledan t mobile alt yapisini kullanmasina ragmen maalesef memnun kalamadim. Houston'a gidecek var ise mint mobile'i maalesef tavsiye edemiyorum. Ancak turkiyedeki turkcell hattim da telefonuma fiziki sim olarak takili (mint e sim olarak takili) ve wifi aramasi uzerinden sanki turkiyedeymis gibi mint mobile in data hattini kullanarak 7/24 arama yapabiliyorum (turkiyedeki paket dakikalarindan dusuyor) ve smsleri istedigim gibi alabiliyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sibrikoz @AE123 günaydın ikinize de sabah ofise giderken vodafone uğradım. Eğer red tarifesinden çıkıp başka bir tarifeye geçtiler ise ozaman 2 adet işlem yapacaklar dedi. Vodafone yanımda programı kurulu ise oradan;

    • Hat ayarlarına gelsinler oradan hattın yurdışı arama ve sms kısımlarına açık mı kontrol etsinler. Sizler açık demeyin sistemden kontrol edin. Sistem kapatıyormuş
    • Açıldı ise ozaman sms yada telefon gibi hizmetleri alabilmeleri için de roaming açık olması gerekiyor. Fakat kendileri sms atacak ise bunun için de paket almaları gerekiyor denildi. Hatta kontrol için de amerika hattından kendi vodafone sms atsın dediler.

    Yurtdışında sadece sms için kullanacak ise faturasız geçsinler ki çok daha ucuz olur. Çünkü 6 ayda bir 40 - 50 TL yüklediğin zaman hattın açık kalıyor diye söyledi.


  • @sibrikoz hangi network kullaniyorsunuz T-mobile mi Verizon mi? Network providerinizi degistirebilirsiniz muhtemelen biri digerinden daha iyidir yasadiginiz bolgede. Ben de us mobile gectim. Mint kullaniyordum calistigim yerde hic cekmiyordu US Mobile de verizon altyapisinda gayet memnunum sadece uluslararasi arama gibi avantajlari kullanamiyorum maalesef onun icin t-mobile altyapisinda olmak gerekiyor.


  • ABD 'ye yeni gelen ve halen en uygun hat arayıṣında olan arkadaṣlar...ṣu an icin en uygun pre-paid hat Mint Mobile.Geçici bir süreliğine ( ayda $15 ) 3 aylik $45 ödeme planlı, sınırsız internet , konusma ve text hakkı vermekte...3 ayın sonunda memnun kalırsanız devam edersiniz kalmazsanız hiçbir yükümlülük olmadan baṣka bir operatore geçebilirsiniz. Ek olarak 3 aylık kullanım sürecinde bir aktif kullanicidan davet alir veya davette bulunursaniz hem siz hem de size referans olan eṣ, dost ve 3. kisilere sonraki hat yenilemelerinde ilave indirim kazanir ve kazandırırsınız....Ayrica TR yönüne gerçekleṣtirilecek aramaların da dakikasi sadece 2.00.-TL/dk (0.09 $/dk) ...Turk operatorlerin ücret tarifesinden %80 daha ucuz (Turk operatorleri konusma dakikası 9,7.-TL...) olduğunu söyleyebilirim.
    Mint Mobile T-Mobile hattı üzerinden hizmet vermekte...Ben Ugur Akcay, yaklaṣık 1,5 yıldır Mint kullanicisiyim ve numaram 470-908-4616 .Msj atarsanız size davet linki gönderebilirim.Hem çok hesaplı hem de taahhut altina girmeden ,saçma sapan aylık ödemeleri olmayan bir hat sahibi olursunuz.Eger telefonunuz yok ise hat ile birlikte sunulan dusuk butceli telefon sahibi olabilmek de mumkun.


  • @ayvalik10, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

    @sibrikoz @AE123 günaydın ikinize de sabah ofise giderken vodafone uğradım. Eğer red tarifesinden çıkıp başka bir tarifeye geçtiler ise ozaman 2 adet işlem yapacaklar dedi. Vodafone yanımda programı kurulu ise oradan;

    • Hat ayarlarına gelsinler oradan hattın yurdışı arama ve sms kısımlarına açık mı kontrol etsinler. Sizler açık demeyin sistemden kontrol edin. Sistem kapatıyormuş
    • Açıldı ise ozaman sms yada telefon gibi hizmetleri alabilmeleri için de roaming açık olması gerekiyor. Fakat kendileri sms atacak ise bunun için de paket almaları gerekiyor denildi. Hatta kontrol için de amerika hattından kendi vodafone sms atsın dediler.

    Yurtdışında sadece sms için kullanacak ise faturasız geçsinler ki çok daha ucuz olur. Çünkü 6 ayda bir 40 - 50 TL yüklediğin zaman hattın açık kalıyor diye söyledi.

    @ayvalik10 , zaman ayirip ilgilendigin icin kendi adima cok tesekkur ederim.

    Bugun guc bela wifi calling ile vodafone musteri hizmetlerini aradim. Ilk baglandigim kisi hattimin yurtdisi ayarlarinin acik oldugunu teyit etti. Sonrasinda ne sms ne arama alamiyorum dedigimde beni yurtdisi birimimize aktariyorum dedi. Yurtdisi birime baglandigimda ise bilgisinden suphe ettigim , empati ozelligi olmayan yardim etmeyi gectim benimle kapatta onumuze bakalim tarzinda konusan biriyle gorustum. Gorustugum kisiye gecen sene red paketimin oldugunu ve Amerikaya geldigimde ayni sekilde ayni bolgede sms ve telefon aramasi alabildigimi soyledim bu sene ne farkin oldugunu sordum. Verilen cevap cok enteresandi , siz hattinizi red paketinden daha uygun fiyatli uyumlu paketimize cevirmissiniz bu yuzden size normal sartlarda arama ve sms gelmez dendi. Peki ne yapmam gerekir paketimi o zaman red paketine cevireyim dedigimde ise yurtdisi pasaport paketi almaniz lazim o da gunluk 209 TL dendi, bende bu durumun yurtdisi pasaport paketiyle alakasinin olmadigini her sekilde benim mevcut paketime Turkiyeden gelen sms'lerin ulasmasi gerektigini soyledim. Netice olarak konuyu hic bir sekilde cozume ulastiramadan kapatmak durumunda kaldim.

    Turkiyedeki aile bireylerimde vodafone bayisine gitseler eminim 542 no'lu cagri merkezini arayin denicek ama burdan arandiginda da isi bilmeyen konuya hakim olmayan birine denk gelinirse sinir krizi gecirilip konu cozulmeden kapaniyor. Keske red paketimi uyumlu pakete gecirmeseydim , su an ne sms geliyor ne arama. Hadi arama gelmesin okay bir sekilde ulasmak isteyen whatsapp dan da ariyor ulasiyor ama banka sms leri ve diger smsleri gelmeyince kitlenip kaldim.

    Eminim forumda da benzer problemi vodafone ile daha onceden yasayan ve belki cozum bulmus birileri vardir diye detayli yazmak istedim, vodafone kullanan ve benzer sikinti yasayan arkadas varsa bilgi yazarsa cok sevinirim, tesekkurler simdiden.


  • New yorkta önerebileceğiniz en iyi firma nedir internet hız ve çekme açısından


  • @aristocrat NYC'de Mint mobile kullandim, hic sikinti yasamadim. Aylik 15$ SINIRSIZ dk/msj/internet veriyor. davetiye koduyla daha da ucuza almak isterseniz dm atabilirsiniz.


  • @AE123 telefonun ayarlar menusunde mobile networks/sebekeler kismina girip mobile operatorleri listelemeye calisin. Gelecek listeden birini kendiniz secip deneyin


  • @Mayki Turk sim karti ile kullandiginizda imei bilgisi Tr'de saklanacak, dolayisiyla 120 gunluk kullanim kisitlamasina tabii olacaksiniz. Bu sure doldugunda telefonunuzu Turk sim ile kullanamayacaksiniz


Benzer Başlıklar

  • 8
  • 5
  • 14
  • 35
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

58
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum