Savacı, 26 Şubat 2024'te ikamet ettiği New Jersey'de 60 yaşında kalp krizi sonucu öldü. 2 Mart 2024'te New Jersey de defnedildi.
kaynak
Tolga Savacı - Vikipedi
Tolga Savacı - Vikipedi
magazin on Instagram
magazin on Instagram

Burada bir ömrünü borç edeyerek geçirip emekli olduğunda 1 araba sahibi anca olabilecek vatandaşım gibi olmaktan korktuğum için 

️ onun için bi parça insan gibi yaşamak
Listenin yarısına gelemedim daha eksik bitmiyor. Okul bu sene ödenek alamamış beslenme saatinde geçen sene kendileri yemek veriyorlarmış hayret! Ayrıca temizlik için de ödenek çıkmamış. Her ay bir miktar para toplanacakmış.Bunca toplanan vergiler nereye gidiyor?İnsan gerçekten hayret ediyor! Kızımın sınıfında bir veli ile tanıştım. Diğer 2 çocuğu da okuyormuş. Büyük abisi tıpı kazanmış ortancanın son sınıfmış lise. Öncelikli onlar diyor ve bu sene 400 lira olan set parasını veremeyeceğinden yakınıyordu.Uzun lafın kısası dünya üzerinde bi yerlerde üniversiteye kadar çocukların ücretsiz eğitim gördüğü ilgi alanlarına göre çeşitli spor dallarına ya da en az bir enstrümana yönlendirildikleri her çocuğun temel hakkı olan eğitim alma hakkını savunan o kıtaya gitmek hayalim. Umarım gerçekleştirebilirim.