Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Umarım Ankara Kasım için çok mülakat verir. 🤞

• Mailler ne zman gelmeye başlar acaba ?

• @ridetowild mülakat mailleri ne zaman atılmaya başlanır

• image.png

Demeye çalıştığım şey şu yani 3. bültende cutoff olabilmişiz senelerdir bu sene de sürpriz olmadı maalesef.

• @ridetowild iran’ın cut off’u yükseldiğine göre bence ankara bir miktar daha öncelik olarak iranlılara mülakat dağıtacak

• Bakalım kimlere ne zaman mülakat gider

• Valla şuan bana gelen giden bir mail yok umarım cutoff rakamına kadar herkes alır hızlı bir şekilde randevu

• @symbi0te daha 200lerden yukarılara çıkar umarım hızlıca 🙏

• @Umut-Şele en buyuk arzumuz 😊😊😊

• @Umut-Şele ya açıkçası realist davranmak da yarar var 1000 e kadar veya en azinda 1500 e kadar dağıtılsa bile iyidir evvelsi senelere kontrol ettiğimde benim numarama genelde kasım veya aralık gibi verilmiş hep acelem yok para biriktirmeye çalisiyorum hali hazırda ama covid olsun dış politikalar olsun biraz gözümü korkutmuyor değil

Genelde mailler aynı gün içinde mi yoksa devam eden 1 2 gün içinde mi dağıtılıyor?

• @Seher-Yvz-Gülsever danışmanlık alıyorsunuz buradan zaten şu anda. Ama derseniz ki ben saçma sapan iş bilmeyen firmalara para vermek istiyorum o zaman tercih sizin. O firmalar bile burayı takip ediyor ama haberiniz olsun

• @symbi0te covid durumu herkesi haliyle tedirgin ediyordur muhtemelen , haftaya pazartesiden itibaren dağıtım başlayabilir bakalım

• @Umut-Şele sen ev bak hocam. :beaming_face_with_smiling_eyes:

• @symbi0te aynı gün içinde dağıtım yapıldığıda oluyor ama bültenden sonra 1-2 gün geçtiği zamanlarda oldu

• @Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim

• @Umut-Şele garanti aldın ettin demiyim büyüsü bozulmasın ama umarım en yakın zamanda mail alırsınız hocam

• @selamibasaran Şansıma ablam amerikada yaşıyor ev iş her şey hazır da işte 🤣

• @yunoxxw hangi konuda aynı tas aynı hamam dediniz anlayamadım ama Artış olmamasından bahsediyorsanız zaten yüksek bir cutoff ile başlanmıştı onun için ufak bir artış olması gayet normal önceki seneleride inceleyebilirsiniz bunla alakalı. Bültendeki rakam açıklanırken adamlar bürün konsoloslukların gidişatını göz önüne alarak ona göre sayı belirliyorlar, bunu daha öncede yazmıştım burada galiba, bu bültenin hızlı artması sizler için pek iyi bir şey değil Ankaranın bülteni baya geriden takip ettiğini hesaba katarsak şu an sizler için iyi bir durum aslında fazla uçmaması bültenin

• @symbi0te inşallah hepimiz sorunsuz bir sene yaşarız mutlu mutlu 😂

• Kasım ayı bülteni EU 5000 olarak açıklandı.

Benzer Başlıklar

• Sayılarla DV2024

Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    450
    4
    23 Oy
    450 İleti
    56k Bakış
    srdrS
    @EasternStar iran da dv kazanan 5bin kusur ,sanirim hepsi ankarada mulakata giriyo,bizde viyana honkog bankoga tirmaliyoruz,,
  • 28 Oy
    6k İleti
    789k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • 52 Oy
    3k İleti
    327k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k