Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @ibrahimhalılll merhaba. Mülakatı Ankara'dan alanların neredeyse tamamı da DS-260'ı Mayıs ayında dolduranlar.

• ⭐⭐

Amerikada daha gün bitmiş değil ama bence bülten haftaya kaldı. :(

• @yusufalak gerçekten çok enteresan 3. Cuma oldu hala yok

• Akşam 22ye kadar umudumu kesmiyorum geçmiş dönemlerde o saatte de açıklandığından dolayı…

• ⭐⭐

Geçen seneki bülten durumuna baktığımda eğer yanlış okumadıysam ilk 5700 ile başlamış sonraki bülten yine 5700 ondan sonraki 6100 civarı ondan sonraki ise 14000 civarı. Bu sene nasıl olacak bakalım. Aynısı olursa üzülürüm en azında bi 7500 olsa bari. Ne demişler isteyenin bir gözü vermeyenin iki gözü kördür :)

• Açıklandı, EU bölgesi 5000'de kaldı.

• @senela aynı tas aynı hamam devam ediyor :/

• Ya bir de bu Ankara'lık bir şey de değil. Neyse zaten senelerdir 5 bin küsürlerin cutoffu ekimde oluyor. aralık-ocakta mail gelip şubatta falan giriyorlar mülakata. Hoş şimdi 8 bin de olsaydı cutoff, amerika zaten o kadar mülakat dağıtmayacaktı.

• Umarım Ankara Kasım için çok mülakat verir. 🤞

• Mailler ne zman gelmeye başlar acaba ?

• @ridetowild mülakat mailleri ne zaman atılmaya başlanır

• image.png

Demeye çalıştığım şey şu yani 3. bültende cutoff olabilmişiz senelerdir bu sene de sürpriz olmadı maalesef.

• @ridetowild iran’ın cut off’u yükseldiğine göre bence ankara bir miktar daha öncelik olarak iranlılara mülakat dağıtacak

• Bakalım kimlere ne zaman mülakat gider

• Valla şuan bana gelen giden bir mail yok umarım cutoff rakamına kadar herkes alır hızlı bir şekilde randevu

• @symbi0te daha 200lerden yukarılara çıkar umarım hızlıca 🙏

• @Umut-Şele en buyuk arzumuz 😊😊😊

• @Umut-Şele ya açıkçası realist davranmak da yarar var 1000 e kadar veya en azinda 1500 e kadar dağıtılsa bile iyidir evvelsi senelere kontrol ettiğimde benim numarama genelde kasım veya aralık gibi verilmiş hep acelem yok para biriktirmeye çalisiyorum hali hazırda ama covid olsun dış politikalar olsun biraz gözümü korkutmuyor değil

Genelde mailler aynı gün içinde mi yoksa devam eden 1 2 gün içinde mi dağıtılıyor?

• @Seher-Yvz-Gülsever danışmanlık alıyorsunuz buradan zaten şu anda. Ama derseniz ki ben saçma sapan iş bilmeyen firmalara para vermek istiyorum o zaman tercih sizin. O firmalar bile burayı takip ediyor ama haberiniz olsun

• @symbi0te covid durumu herkesi haliyle tedirgin ediyordur muhtemelen , haftaya pazartesiden itibaren dağıtım başlayabilir bakalım

Benzer Başlıklar

• 5 Oy
    83 İleti
    16k Bakış
    N
    @totuta salam,mende ele dusunurem insallah🙏🏻
  • 17 Oy
    8k İleti
    925k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    73
    33 Oy
    73 İleti
    25k Bakış
    misha90M
    Teşekkür ederim cevabınız için.
  • 11 Oy
    1k İleti
    206k Bakış
    P
    Herkese merhabalar, 2023 de greencardımı aldım fakat taşınmadım, tr de yaşıyorum. 2024 yılında re-entry permit sürecimi başlattım o da 2025 ekim ayı gibi 2 yıl olarak sonuçlandı. ben bu süre içerisinde 2025 eşimle türkiyede evlendim. Kendisi evlilikten önce turist vizesi almaya çalıştı ama ne yazık ki red yedi. Şu an hala türkiyede yaşıyor ve çalışıyoruz. fakat aile birleşimi ile ona da greencard aldırmak istiyorum böylelikle oraya taşınabiliriz fakat sanırım bunun için benim abd ye gidip yaşayıp çalışıp ona sponsor olmam gerekiyor. Bunu yapabiliriz ama burada bizim için en kritik olan şey süre. Şu an farklı ülkelerde aile birleşimi başvuru olan kişiler kaç yıl bekliyor acaba? Sanırım bunun kontrol edildiği tahmini başvuru süresi gibi bir site vardı ama onu bulamadığım için buraya sormak istedim. süre bizi çok korkutuyor ve bu yüzden cesaret edemiyoruz yıllarca ayrı yaşamaya
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

10

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k