@ecom, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
@gembruce, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
DQ'da bekleyenler olarak mandamus davası acsak mi? Artik zamanı geldi sanirim. Hakim gözüyle de yeterince ızdırap çekmedik mi? Ben hiç avukatla süreç yurutmedigim icin öneride bulunamıyorum. Aranızda önerebilecegi iyi bir avukat olan varsa ben varım çünkü normal yoldan hiç bir umidim kalmadı artık. Bu ay ileri gidip, gelecek ay geri de gidebilir. Bir standartları yok. Birlik olursak en azından masrafı düşürürüz.
Bizim iyi bir göçmenlik avukatimiz var ama böyle davalarla ilgileniyor mu bilmiyorum çünkü genelde gördüğüm amerikali avukatlar açıyor bu davalari. Ama hafta içi sorarım.
Aslında burada bu konuda eskilerden deneyimli bir arkadaş vardı. Forumda hala aktif mi bilmiyorum ve detayları hatırlamıyorum ama kendisi deneyimiyle bizlere faydali olabilir. @cesurcaner
Morrison ile çalışmışlar.
Sanırım 4 Aralık gibi dava süreci başlamış, 1 Ocak'ta dava açılmış ve 14 Ocak'ta mülakat mektubu gelip 22 Ocak'ta mülakata girmiş. Epey hızlı.
O zamanlar kişi başı toplam 1000$ imiş ama şimdi 2000$ istiyor herhalde