F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@ecom gerçekten çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun. İnşallah sizinde bir an önce gelir çok uzun sürmüş gerçekten🙏
-
Arkadaslar merhaba, amerikaya giriş yaptıktan sonra hemen F2A sürecimizi başlatmak istiyorum. 24 Ekimde Philadelphia’ya giriş yapacağım bu konuda bize yardımcı olacak güvenilir bir avukat arıyorum. Önerebileceğiniz, güvenilir biri var mıdır?
-
@meryem-b çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. Açıkçası sabır ne demek ben bu süreçte anladım. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız artık.
-
@bernat biz avukatla çalıştık sagolsun hiç sorunda yaşamadık kendisiyle ilgili işinin ehli. Ama forumda bir çok arkadaş kendi basvuru sürecini kendi götürdü. Buradaki bilgilerle.
Buradan yazmayayim adını çünkü o sorumluluğu almak istemem ama illaki bir avukatla çalışayım derseniz özelden adını yazarım. Bir arastirirsiniz -
@ecom kesinlikle ya insanın psikolojisi gidiyor. Bir de ben depremzedeyim Gaziantep’te depremi çok kötü yaşadık. Hızlandırma talebimiz kabul olmadı :( üzerine hala bekleniyor, psikoloji kalmadı. İnşallah güzel haberler alırız da mutlu oluruz 🙏
-
@meryem-b çok geçmiş olsun😔 biz bile hala depremi atlatamadik bölgede olmadığımız halde gördüklerimiz duyduklarimiz perişan etti. Sizi düşünemiyorum bile.
Ama bu bülten ilerlemedigi sürece hepimiz askıda beklemeye devam edeceğiz gibi görünüyor. Bakalım bu ay ki bülten ne olacak hepimiz bir fikir sahibi olabilecegiz en azından. -
@ecom çok teşekkürler. Avukatla daha sorunsuz ve sağlam ilerler gibi geldi bize ama yine de biraz araştıralım öyleyse. Sürece baktığımda da çok detay var biraz kafa karıştırıcı yanlış bir şey yapmayalım istiyoruz.
-
@horoz herkes de aynı şey yazıyor onaylanana kadar, uscis tarafından aktif olarak inceleniyor diye. :(
-
@yasmin982 hızlandırmayı bilmiyorum ama green kartlılara göre süreç daha erken bitiyor
-
@ecom çok teşekkür ederim inşallah hepimiz mutlu oluruz bu sefer 🙏
-
Bilmiyorum nekadar umut verici ama uscis sayfasından baktım işlem süresi 38 ay gösteriyor 130 formu için geçen baktığımda 48 ay gösteriyordu
-
Ekim bülteni açıklandı.
-
@moonlight vee yine husran, Feb 08 2019 dan oncesine bakiyorlar kim bilir ne zaman sira gelir bize.
-
1 ay oncesine Gore 13 aylik ilerleme var ama hala bizim PD'den hala 2,5 yıl geride. F2A icin acikca kotu niyetli oldukları Cin, Filipinler, Meksika ve Hindistan ile dünyanın kalan icin ayni tarihi uygulamalarından belli oluyor. Bu ülkelerdeki backlog ile Avrupa ülkelerindeki backlogun ayni olmasının imkanı yok.
-
@gembruce tam bir hayal kırıklığı. Ne denir ki. vermiyoruz green cardli yakinlarina vize deselerde artık onlarda rahatlasa bizde rahatlasak. Kaç yıl daha bekliycez.
-
@ecom
Maalesef öyle. Bu aydan çok umutluydum açıkçası. Nisan ayına kadar Allah’tan umut kesilmez gözüyle bakıyoruz. Bir dahaki ay 2020 yılının başına geçerler diye düşünüyorum ben. Tabi en iyi ihtimal. Aksi halde biz 2020 yılında başvuru yapanların bilen an az 1.5 sene daha beklemesi lazım. Bir vize başvurusunun 3 yılı aşkın beklemesi olacak iş değil. -
Onlardan bir iyilik beklemiyorum zaten de umarım çekilen acılar ilerde unutulmaz.
#Ekim2023Bülten
-
@gizemaö çok yavaş olduğu söylenilen zamanlarda bile yok bu kadar bekleme süreleri. İyice suyu çıktı bu işin artık mantık yürütmek olmaz çünkü ortada mantıklı bir şey yok. Ankara konsolosluğu bizlere hizmet için değil adeta yabancilar için burada. Yabancilar olmasa heralde dükkanı kapatıp gidecekler. Dv kazananlarini bile perişan ettiler 2 yıldır insanlar vize alacak konsolosluk ariyorlar kendi ülkemizde yokmuş gibi. Kısmen normal sürelere sahip tek vize türü vatandaşların yakınları onlarada artık mecburlar yani.Çok tuhaf zamanlar...
-
Ben de çok ama çok üzgünüm 3 yılı geçti sürecimiz ve hala belirsizlik devam ediyor daha da geriye gitmediğine şükrediyorum ama daha ne kadar bekleyeceğiz yazıklar olsun böyle bir hayal kırıklığı olamaz
-
DQ'da bekleyenler olarak mandamus davası acsak mi? Artik zamanı geldi sanirim. Hakim gözüyle de yeterince ızdırap çekmedik mi? Ben hiç avukatla süreç yurutmedigim icin öneride bulunamıyorum. Aranızda önerebilecegi iyi bir avukat olan varsa ben varım çünkü normal yoldan hiç bir umidim kalmadı artık. Bu ay ileri gidip, gelecek ay geri de gidebilir. Bir standartları yok. Birlik olursak en azından masrafı düşürürüz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum