[Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@redsat2000 bilgi için teşekkürler. Ben pasaportu eski ptt kaydı ile gönderdim. Ptt memuru hiç evrağa bile bakmadı. Yeni kayıt için Geç kalmadımmı bu işlem için?
-
@roccorocco bence ais ait bir telefon mevcuttu. Onlara durumunu bir sorabilirsin. Yardımcı olmazlar ise (bu durumun olması mümkün yetki sahası nedeniyle) Ankara'ya email atmanda fayda var.
-
@crazycells çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.
-
@redsat2000 evet AİS i bugün aradım. Şu an yapılacak bir şey yokmuş. Konsolosluktan gelen talimata göre hareket edilecekmiş. Konsolosluktan da durumum ile ilgili bilgi aldım. Halen vize işlemlerim devam ediyormuş. 39 gün idari işlem sürmüştü üzerine birde 20 gündür konsolosluktaki işlem devam ediyor. Bu Green Card sabır gerektiren bir şeymiş her geçen gün daha iyi anlıyorum.
-
@roccorocco DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@redsat2000 evet AİS i bugün aradım. Şu an yapılacak bir şey yokmuş. Konsolosluktan gelen talimata göre hareket edilecekmiş. Konsolosluktan da durumum ile ilgili bilgi aldım. Halen vize işlemlerim devam ediyormuş. 39 gün idari işlem sürmüştü üzerine birde 20 gündür konsolosluktaki işlem devam ediyor. Bu Green Card sabır gerektiren bir şeymiş her geçen gün daha iyi anlıyorum.
Gerçekten çıksa bir dert çıkmasa ayrı biz şimdi çıksın diye bekliyoruz çıkınca gecikmeler sanırım insanı daha çok geriyor umarım en kısa sürede işlemleriniz hallolur..
-
@roccorocco yapacak bir sey yok en azından işlerin yolunda olduğunu bilmekte güzel. Bu ara tatil ve kutlamalar zamanı oralarda işler biraz uzayacak. Geç olsun güç olmasın demekten başka diyecek bir şey yok.
-
@barış evet çıktığını öğrendikten sonra (18.05.2018 den beri) her gün belirsiz bir bekleyiş ve bir şeyler yolunda gidiyormu diye beklemek gerçekten zor. Sonuçta net ve somut bir döküman veya bilgi elde olmayınca plan da yapılamıyor. Kısaca, hayatım 6 aydır askıda.
Örneğin 21-27 aralık için başka bir ülkeye seyahat planım vardı ancak pasaport elimde olmadığı için onu da netleştiremiyorum. -
@roccorocco Yüzdünüz yüzdünüz sonuna geldi umarım bundan sonra her şey gönlünüzce olur ama gerçekten sağlam bir sabır lazımmış. Demek ki buda ayrı bir tecrübe
-
@roccorocco DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@redsat2000 hayır yapmadım. Mülakattan önce Ais yapmıştım ve kontrol ettiğimde halen geçerli gibi duruyordu. Yeniden yapmalımıydım?
Yapmaniza gerek yok, eger konsolos bilgilerinizi bulamazsa size donus yapip bir daha kayit yapmanizi ister.
-
Merhaba Arkadaslar,
Bir sorum olacak, d260 formunu, sonuclar ilk aciklandiginda doldurdum Case numaram 13xxx fakat henuz KCC hangi belgeleri scan edip gonderecegim dogrultusunda bir yonerge almadim. Bu olagan bir durum mudur? Numaram current olduktan sonra mi bu maili alacagim? Cunku ilk postta bu belgeleri gondermedigimiz taktirde mulakat gunu verilmeyecegi yaziyor. Simdiden tesekkur ederim..
-
@supernovaa en son kcc doküman mailini 12000 lerdeki case nolara gönderdi.. sizin numaralara muhtemelen bu ay doküman maili gider..
-
selamlar
saglik muayenesine mutlaka eski ameliyat belgrlerini goturmek gerekiyor mu, goturmemek fail sebebi olurmu, 4-5 sene once yapilan ameliyatin belgesi alinabilir mi hastaneden? tesekkurler simdiden
dv 2019 14xxx -
Green kart talihlisiyiz numaramız 17xxx şimdi turist vizesi almak istersek oraya gidip bakmak için ev almak için bize verirler mi acaba yoksa sorun yaratirlarmi
-
@yılmaz tebrikler. Göçmen vizeleri ve göçmen olmayan vizeleri birbirinden farklı. Kriterleride farklı. Zaten göçetmek için DV ye başvuru yapmışsınız ve ds260 formunuda doldurduysanız ve submit ettiyseniz Dv ile ilgili işlemleriniz devam ediyordur. Bu süreçte turist vizesi başvurusuna olumlu bakarlarmı orası kestirilemez. Zaten Gc vizeniz onaylandığında gidip bakmak ve araştırma yapmak için ve yerleşmek için zamanınız olacaktır. Mevcutta turist vizeniz olsaydı gitmek mantıklı olabilirdi ama şu an Gc kazanmışken turist vizesi almak biraz gerekçenizin güçlü olmasını gerektirir diye düşünüyorum.
-
@cevocevo DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
selamlar
saglik muayenesine mutlaka eski ameliyat belgrlerini goturmek gerekiyor mu, goturmemek fail sebebi olurmu, 4-5 sene once yapilan ameliyatin belgesi alinabilir mi hastaneden? tesekkurler simdiden
dv 2019 14xxxbulabilirseniz goturun, eger bulamazsaniz sorun degil sozlu olarak gecirdiginiz ameliyati beyan edebilirsiniz.
-
@yılmaz DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Green kart talihlisiyiz numaramız 17xxx şimdi turist vizesi almak istersek oraya gidip bakmak için ev almak için bize verirler mi acaba yoksa sorun yaratirlarmi
boyle bir amacla turist vizesi alamazsiniz. Ayrintili bilgi icin su konuyu inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇ -
Arkadaslar merhaba,
Brit simon,un blogundaki yorumlari okuyordum biridi EU15*** case numarasi oldugunu ve KCC Den mail aldigini belirtmis bizden alanlar var mi?Bizim siramiz 155** bize bir mail gelmedi -
@mel Teorik olarak imkansız. Ya bir hata ya da kişinin hatalı yorumu olabilir. 15000 bahar aylarına denk gelmesi gereken sıralar.
-
@yılmaz GC başvurunuz (ve kazandığınız bilgisi) mevcutken turist vizesi - en azından bu aşamada - vereceklerini sanmıyorum. Hali hazırda vizeniz olsa giriş çıkış yapabilirsiniz. GC vizesi alırken de diğer tüm vizeleri iptal edecekler. Vize başvurunuzda büyük olasılıkla GC talihlisi olduğunuzu sistemleri bildiriyordur. Konsolosluk sonucu belli olmadan kalıcı olarak gitme niyetindeki birisine turist vizesi vermeyeceklerini düşünüyorum.
-
cok güzel bilgiler 2020 için kazanırsan yardılarınızı bekliyorum ...kırgızıstandan katıldık ama şu an türkiyedeyiz kazanırsak kırgzıstana döneceğiz evimiz banka hesabımız orada varsa bilgiisi olan ordaki evraklarımız la türkiyede mülakata girebilirmiyiz...teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum