DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan Merhabalar, Size bir şey sormak istiyorum; Ankara'da mülakata girecek olanların da apostil yapıştırması gerektiren evraklar var mı yoksa sadece başka ülkelerde gireceklerden mi isteniyor??? şimdiden yardımınız için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
-
@akaynak-3546 olsa bunu bu başlığın ilk iletisinde sizlere söyler, temin etmenizi salık verirdik ;)
-
@akaynak-3546 Konsolosluktan konsolosluğa bile değişebiliyor. Muscat'a dosya taşıyan biri olarak ben noter apostil yaparken @salihzeki arkadaşımız apostilsiz notersiz sadece çeviri olarak evraklarını teslim etti ve her ikimizin de vizesi onaylandı. Deneyimlerimizi okuyabilirsiniz. Ankara için gerekli olsaydı uğur beyin de dediği gibi ilk iletide yer alırdı.
-
@gucarslan Teşekkür ederim aslında hergün bakıyorum foruma ama youtube de dinlediğim bir kaç video aklımda soru işareti oluşturdu:)) o yüzden size danışmak istedim sağolun gerçekten :))
-
@SeyfettinB Teşekkür ederim yanıtınız için elimden geldiğince her gün yeni yazılanları ya da eskileri okuyorum ama kafama takıldı sormak istedim:)) size de Amerikada ki hayatınızda başarılar ve mutluluklar diliyorum darısı biz bekleyenlere inşallah:))
-
@akaynak-3546 asıl sorun cümlenizde saklı;
"youtube'da dinlediğim.." :) -
@akaynak-3546 Umarım en kısa sürede cut off olup mülakat alırsınız. İyi dilekleriniz için teşekkürler.
-
@gucarslan :grinning_face_with_sweat: Haklısınız gerçekten
-
@SeyfettinB tavsiyen işin teşekkür ederim. Şuan ki planım aralık ocak ayına kadar Ankara'nın hızını ve bültenleri incelemek. aralık ayından sonra Ankara'da ışık görmezsem dediğin gibi başka ülkelere mail atmaya başlamayı düşünüyorum. Fakat AOS in açılımı nedir bilmiyorum.
-
@atakandenek AOS’u bu başlığın altında inceleyebilirsiniz.
-
Arkadaşlar, DV2023 kazananı (kaybedeni :D) olarak sizlere önemli bir tavsiye vermek istiyorum. Case numaram 145XX. Numaram ortalama sayılabilir, hatta önceki senelere göre düşük bile sayılabilir. Yarın sabah saat 09.15’te mülakatım vardı. Hatta sağlık muayenesine dün girmiştim, 450 dolar ödedim. Fakat bugün ani bir gelişme sonucuyla yarınki mülakatım iptal edildi. Artık 2023 süreci sona erdi, vize kotası dolmuş. Yani diyeceğim o ki, numaranız size düşük geliyor bile olsa, özellikle 13.000 ve üstü için konuşuyorum, AOS yapmaya çalışın. Forumda sürekli söylenirdi, fakat ben geç kaldım yapmak için, bir yandan da bana Ankara’dan mülakat geleceğini düşünürdüm biraz da numarama güvenerek. Şu an sürece bakıyorum da elimde bir greencard olabilirdi ama şu an yok. Kılı kılına şansımı kaybettim. Şahsi fikrim, numaranız cut-off olur olmaz AOS için başka ülkelere yazın eğer 13.000’den yüksek numaraya sahipseniz.
Teşekkürler, iyi günler dilerim.
-
@repent haberi bugün sabah ögrendim bende çok çok geçmiş olsun diliyorım öncelikle yani 1 gün ile belki saatler kala böyle bir durumun yaşanması cidden çok can sıkıcı bir haber kendim alamamış kadar üzüldüm bu duruma ve içerledim
-
@repent Çok geçmiş olsun, keşke daha farklı şekilde olsaydı iyi haberlerini okuyor olsaydık. Gerçekten üzüldüm adınıza :(
-
@repent cok gecmis olsun.adiniza gercekten cok uzuldum. Ankara tam bir facia , tam bir rezalet
-
@repent Kendi ülkemizde abd konsolsluğu bile işini düzgün yapmıyor. sonra bizden bu ülkede umudumuz olsun istiyorlar. siz ve sizin gibi aynı kaderi yaşayan tüm arkdaşlara geçmiş olsun.
-
@repent sizin adınıza çok ama çok üzüldüm.:crying_face:
Bu yıl çok ama çok farklı bir yıl oldu. aAynı zamanda çok da öğretici bir yıl oldu. Bir çok arkadaşımız hayallerine kavuşamadı. Bunun temel nedeni bence Ankara konsolosluğunun süreci yavaştan alması oldu. Sizin durumunuz için gerçekten söylenecek söz yok. Hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun inşallah. -
en son 15000 kadar mülakat alındı her ülkenin bir kontenjanı yokmu sayı doldu mülakat iptalimi oldu yoksa türkiyeye ait kontenjan başka ülkelerimi aktarıldı
-
@weltschmerz
1- DS260 formunu EN KISA SÜREDE doldurun mülakat tarihi alana kadar formu açtırmayın! -
@salih-atilla Olayin Turkiye kotasyila ilgisi yok, DV2023'un kotasi doldu... Bir cok kota var, en onemlisi cekilisisn kotasidir.
-
@salih-atilla mülakatlar iptal oldu. başka ülkelere de aktarılmadı. yandı kül oldu bitti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum