Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @abdullah1453 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells efendim usa da değiştirebilme ihtimalim var mı acaba

    hayir, ABD'de degistiremezsiniz bu bilgiyi.


  • @crazycells Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için


  • Ais kaydını yaptım yaptıktan sonra ds 260 nosunun son rakamını yanlış yazmışım kaydettikten sonra gördüm ne yapmam gerekiyor lütfen acil yardım


  • @crazycells biliyorum çok soru soruyorum ama inan işin içinden çıkamadım yukarıdaki post için ne yapmam gerekiyor.cok teşekkür ederim


  • @crazycells katkılarınızdan dolayı çok teşekkürler. 6 aralık perşembe ( 2 gün sonra ) de mülakatımız var. onun da detaylarını paylaşıyor olacağız.

    @crazycells DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @luna cogu gitmis azi kalmis 🙂 simdiden mulakatta bol sanslar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @kürşat DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells biliyorum çok soru soruyorum ama inan işin içinden çıkamadım yukarıdaki post için ne yapmam gerekiyor.cok teşekkür ederim

    site uzerinden degistiremiyorsaniz, AIS'in contact kismina email gonderip ya da arayip degistirmeye calisabilirsiniz.


  • @crazycells DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @kürşat DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells biliyorum çok soru soruyorum ama inan işin içinden çıkamadım yukarıdaki post için ne yapmam gerekiyor.cok teşekkür ederim

    site uzerinden degistiremiyorsaniz, AIS'in contact kismina email gonderip ya da arayip degistirmeye calisabilirsiniz.

    Attım maili İNŞALLAH kısa zamanda değiştirirler


  • 4 Aralık 9.00 randevumuz için 3 aralıkta otomobille ankaraya gelip buyukelçiliğe cok yakın olan Holiday inn hotelinde konakladık, ertesi sabah buyukelçiliğe yuruyerek gittik boylelikle emanet esya bırakmaya gerek kalmadı. Tavsiye edildiği üzere 45 dakika erken gittik, ama gereksizmiş saat 10.oo da ancak içeri alınabildik , randevudan 15dakika önce orda olmak yeterli imiş aslında.
    (Sanırım 900 randevusu son randevu idi, birde 915 randevusu bekleyen iranlı vardı. Aklınızda bulunsun soğukta beklemeye gerek yok biraz aşağıda Simit Fırını isimli cafe var ve emanet de kabul ediyor. )Güvenlikten içeri girdik numara verdiler ve oturmaya kalmadı evrak bankosundan çağırdılar, sırasıyla pasaportlar , fotoğraf , diploma ve fotokopisi , velilik cuzdanı ve fotokopileri , sabıka kaydı , nufus kaydı , doğum belgesi verdim geri iade etti bu gerekli değil diye, banka antetli kağıdı istedi , dokumleri almadı , eşimin banka evrakını sordum ama istemedi gerek yok dedi 🙂 çok nazik turk bir bayandı. Neyse işlem bitti on tarafa gectik oturduk . Normal vize alacak olanlarla aynı yerde beklenip işlem yapılıyor onların numaraları 3 haneli , immigrantlar 2 haneli . Neyse odeme bankosu için numaramız yandı , 4kişi ucreti istedi , 3 kişi işlem yapacaktık , yurtdışında yşayan kızım daha sonra katılacak , 3e indirdi odemeyi nakit usd olarak yaptık. ve sonra inteview için beklemeye başladık. Biraz fazla bekledik cunku Turk olmayanların gocmen vize goruşmeleri uzun suruyordu. Bizden once bekleyen 3kişilk turk aileninde vizesi onaylandı , bizim gibi NJ ye gideceklermiş , kulak misafiri olduk ama gorusmek kısmet olmadı belki orda denk geliriz . Neyse sıra bize geldi gorveli bayan nazik bir turk memurdu, once yemin ettirdi, nereye gidip ne iş yapacağımı sordu bana ve eşime , ben mesleğimi yapacağımı , eşimde muhtemelen evkadını olarak devam ederim dedi, kucuk kızımada adını annesinin adını sordu , daha sonra ona ne yapacaksın diye sordu rahatlatmak için bizimki bozuldu tabiiki okula gideceğim diye yanıtladı, bu sefer hangi okula dedi, kuzenimin gittiği okula diye cevapladı bizimki , kuzenin kaç yaşında diye sordu, bizimki benden bir yaş buyuk diye cevapladı 🙂 . Bu arada kızıma sorgulamak için değil , onunla da ilgilenildiği gostermek amacıyla sordu nezaketen 🙂 . Bize dondu planlar yapılmış dedi ve ben de yurtdışında yaşayan buyuk kızımın daha sonra nasıl mulakata geleceği hakkında birkç soru sordum , oldukça ilgili bir şekilde cevapladı ve mail atarak konuyu anlatmamı ve uygun bir cozumun oluşturalacağını yanındaki bir bayana da sorarak cevapladı. Sonra peki size iyi yolculuklar dedi , ee nasıl yani? Tmmdır , hayırlısı olsun tebrikler diye cevapladı . Bizde memnun ve mutlu bir biçimde ve mulakatın bizim için formalite olduğundan aydınlanmış bir şekilde ayrıldık . İçerideki konuştuğumuz bir iranlı kendilerine lottery çıkmış olsa bile onay verilmediğini duymuşlar umutsuzca mulakata gelmişlerdi. bizden once bir baba oğulun green cardı reddedilmiş , cıkarken soran birkişiye lise diploması olmadığı için diye cevaplamışlar.
    Mulkatta ana fikir , Diploma , sabıka kaydı , ekonomik yeterlilik ve evrak eksikliği yoksa , mulkattan onaylanmış bir şekilde ayrılanacağınızdır diye düşünüyorum. Katılacak herkese bşarılar diliyorum.
    noktalama işaretleri ve imla hataları için ozur diliyorum , ankaradan yeni geldik yolyorgunu ancak bu kadar yazıyorum gecikmeden ihmal etmeden.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sash hayirli olsun, bundan sonraki surecte bol sanslar.


  • @sash hayırlı olsun


  • @sash Hayırlı olsun çok güzel haberler bunlar yeni hayatınızda başarılar dilerim.. Darısı başımıza.. 🙂


  • @sash hayırlı olsun


  • @sash hesapta ne kadar para gosterdiniz .bizde 4 kisilik bi aileyiz ne kadar la sorunsuz geceriz


  • @nahya123 , 20-25 bin dolar isterler sanırım , mesleğinizi eğitiminizi bilmemekle beraber, oraya gittiğinizde cebinizde nakit 30bin dolarınız olması gerekiyor. Benim mevduatım yüksekti , eşimin mevduat mektubuna gerek gormediler yada tapu vs.


  • Randevum 4 Aralık saat 9:00 daydı. 9:23 te numara aldım. Belge olarak bilinen belgeler dışında üniversite 4.sınıfta olduğum için e-devletten aldığım öğrenci belgesi ve transkript, bir de 26 yaş altında olduğum için selective service belgesi verdim.Banka hesabımda 9bin dolar gösterdim. Görüşme Türkçe oldu. Okulumu, geçimimi kimin sağladığını, anne ve babamın mesleklerini, gideceğim yeri ve niye orayı seçtiğimi, ne iş yapmak istediğimi sordu ve ondan sonra tebrikler vizeniz onaylandı dedi :)) 2 dk kadar sürdü. Toplam da 1 saatte sonuçlandı. Daha önce sorduğum sorulara cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Mülakata girecek arkadaşlara da iyi şanslar..

  • ⭐⭐⭐⭐

    @sash hayırlı olsun


  • @ouz-tuna33 Tebrikler bugün güzel haberler ardı ardına geliyor .. Darısı başımıza ..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ouz-tuna33 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Randevum 4 Aralık saat 9:00 daydı. 9:23 te numara aldım. Belge olarak bilinen belgeler dışında üniversite 4.sınıfta olduğum için e-devletten aldığım öğrenci belgesi ve transkript, bir de 26 yaş altında olduğum için selective service belgesi verdim.Banka hesabımda 9bin dolar gösterdim. Görüşme Türkçe oldu. Okulumu, geçimimi kimin sağladığını, anne ve babamın mesleklerini, gideceğim yeri ve niye orayı seçtiğimi, ne iş yapmak istediğimi sordu ve ondan sonra tebrikler vizeniz onaylandı dedi :)) 2 dk kadar sürdü. Toplam da 1 saatte sonuçlandı. Daha önce sorduğum sorulara cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Mülakata girecek arkadaşlara da iyi şanslar..

    hayirli olsun, bundan sonraki surecte bol sanslar.


  • @sash @ouz-tuna33 tebrikler, hayırlı olsun. Güzel haberler gerçekten...


  • @sash @ouz-tuna33 Tebrikler. Yeni yaşamınızda çok mutlu huzurlu olursunuz inşallah.Darısı başımıza...


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

64
Çevrimiçi

40.8k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum