Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

• @Cancan Tebrikler, yeni hayatınızda başarılar.

• @Cancan Amerika'daki hayatınızda başarılar tebrikler

• @Perihan-0 güzel dileğiniz için teşekkür ederim. Mülakatım sorunsuz geçti 🌸

• @tgctgctgc evet direkt turist vizesi aldım ilk sonra taşıma mailine vizemi ekledim.

• @Begum teşekkür ederim 🌸

• @Redbeard teşekkür ederim. Kesinlikle azim! Sizinde yeni süreçte vizenizi sorunsuz bir şekilde almanız dileğiyle🙏

• Sayın @sibrikoz tebrikler. Yeni hayatınızda mutlulular dilerim.

• @T-C-Kubilay-Dikici güzel dileğiniz için teşekkür ederim. Evet eğer konsolosluk kabul ederse tercüman ile girebilirsiniz. Öncesinde konsolosluk ile irtibata geçip teyit etmenizi öneririm. İyi günler 🙏

• Sayın @erkan-serpinli gözünüz aydın olsun. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.

• @beyzakr tekrardan tebrik ederim.Bir kişi için ne kadar para harcadınız Umman için?

• @sibrikoz tebrik ederim.Amerika'daki hayatınızda bol şanslar.

• @beyzakr vizeniz hayırlı olsun.Amerika'daki hayatınızda başarılar dilerim.

• @senamd Teşekkür ederim öyle yapacağım🙏🏻🌸

• @Perihan-0 teşekkürler onu buradan dönünce yazacağım henüz dönmediğim için harcamaya devam ediyorum.

• @beyzakr mülakat sırasında istenilen belgelerin sırası herkeste aynı mı acaba ? Yoksa değişiyor mu ?

• @Cancan çok sevindim sizin adınıza .yeni hayatınızda mutluluklar dilerim :)) herşey gönlünüzce olsun

• @ozgurcc teşekkürler

• @Ercan-Geçgin çok sevindim.vizenizi almış olmanıza .etiketlediginiz mesajı geç fark ettim kusura bakmayın .yeni hayatınızda mutluluklar dilerim herşey gönlünüzce olsun :)

• @sibrikoz Murat Bey öncelikle yeni hayatınızda başarılar. Sonrasında ise tanıştığımıza çok memnun olduk. Sizler olmasaydınız o uzun bekleme süreleri tatil gibi geçmezdi bizler için.

• @R-Mutt degisebiliyor siz hangisini isterse onu veriyorsunuz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k