Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Ercan-Geçgin Sayılarla DV2023 başlıklı forumu incelemenizi tavsiye ederim.

• @SeyfettinB Çok teşekkür ederim. O zaman istatistikler düşünce bir bakacağım, karşılaştırma yapma imkanı da olur. Bu yılın diğer yıllardan farkını merak ettim. Zorlu bir GC süreci oldu gibi.

• @ozdemirorhan Evet başlığı şimdi fark etmiş oldum. Hep 'istatistik, oran" vs diye arama yapınca denk gelemedim. Teşekkür ederim

• @evrimooloji Siteyi şu an inceledim. Özel bir girişime benziyor ve gerçekten harika iş çıkarmışlar. Çok sağ olun bu siteyi öğrenmem iyi oldu ☺️🙏

• ⭐⭐⭐

@Ercan-Geçgin Bu forumun ekibinden cok degerli kimselerin girisimidir.

• @lumos Bunu bilmiyordum, bu forumdan çok önemli değerler çıkıyor. Bunu bilmek siteyi daha değerli kılar benim için, sağ olun.

• @Begum Maalesef ben de son 1 aydır onlarca konsolosluğa yazmama ve halihazırda Almanya oturumum bulunmasına rağmen hiç bir yerden olumlu cevap alamadım. Gerçekten üzüldüm ama kısmet demekten başka yapacak bir şey yok. Ben tamamen kendimi Frankfurt'a ayarlamıştım. Zira burada temmuz ayı içerisinde oturumumu almış olacaktım ve benim dosyamı transfer etmemeleri için hiçbir sebep yok diye düşünüyordum. Ne var ki hiçbir sebep göstermeden, uyduruk bir şekilde, talebimi reddettiler. Bir daha yazdım bir daha reddettiler. Bence -ben de dahil olmak üzere- şu an burada halihazırda dosya taşıyamayanların hatası süreci biraz geç başlatmaları. Ben maalesef bu forumla geç tanıştım. Öncesinde saçma sapan bir telegram grubundaydım. Oranın admini yeşilkart foruma ilişkin yazılanları siliyormuş ben de bilemedim, zaten dosya transferine ilişkin bir şey paylaşılmadı orada doğru düzgün. Eğer ben de bilseydim 3 4 ay önceden Viyana'ya taşırdım dosyamı. Zaten Haziran'dan itibaren Almanya'daydım. Ama olmadı işte. Belki ufak bir umut hala bir yerlerden olumlu cevap alabiliriz demek istiyorum yine de. Herkesin yolu açık olsun.

• @afrkns gecmis olsun buyuk talihsizlik malesef. Sureciniz halen devam ediyor bence denemeye devam edin. Baska ulkelere de atin surekli gecen sene son ay dosyasini tasiyabilen bircok kisi oldu

• @afrkns Merhaba, Bizde dosyamızı henüz taşıyamadık. Mayıs ayından beri uğraşıyoruz. Geçen sene ki DV 2022 mülakat deneyimini okuduğumda Ağustos ayında mülakat maili alıp, Eylül ayın da ise mülakat görüşmesi yapanlar olmuş. Dosya taşıma talepleri olmadan Mumbai'ye taşındığını ve mülakat maili aldıklarını okumuştum. Hatta DV 2022 excel sayfasını da kontrol ettiğimde bir çok dosya Mumbai ve Barbados olduğunu görmüştüm. İnşallah bu sene de o şekilde olur... Şunu da unutmayalım ki bu sene de aynı durum olur mu bilemeyiz.
    Umarım hiç beklemediğimiz bir anda güzel haberleri alırız...

• @Begum Denemekten vazgeçmeyin lütfen.

• @zeynomistan Desteğiniz için çok teşekkür ederiz.

• Selamlar

Manila'dan geridönüş olumsuz oldu.
    Konunun kırılma noktası dosyanın KCC istenmesiydi.Bu işleme yapmaya nedense yanaşmıyorlar.

• @gucarslan selamlar ,daha dune kadar dosya numarami sorguladigimda at NVC olarak gozukuyordu ancak bugun sorguladigimda ise dosya numarasinin gecersiz oldugunu soyluyor tekrar tekrar deniyorum sistem bag a girmis olabilirmi yoksa baska bir hareketlilik olma ihtimali olabilir mi bu konu hakkinda bir bilginiz varmidir ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@seda5 var. ceac sitesi bugün çalışmııyor, aldığınız hata bu yüzden.
    önümüzdeki günlerde düzelecektir.

• @gucarslan tamamdir cok tesekkur ederim .

• @tgctgctgc tavsiyem süre daralıyor hızlı şekilde tüm konsolosluklara mail atıp, onayı alıp hızlıca gitme yoluna girmelisiniz.

• @oğuzhan-kanbay DV24 talihlisi. Sanırım DV23 sandınız.

• Ben de henüz mülakata çağırılmayanlardanım. DV numaram 328xx. Her ay yayınlanan bültenlerde hangi numaraya kadar işlem yapıldığı belirtilmekte olup son bültende avrupa için bu sayı 32000 idi. Buradan 32000 üzeride hiçbir numara için işlem yapılmayacağı anlaşılıyor. Bu konuda herhangi bir yorumu olan var mı?

• @dug dv2023 EU da 32k üzeri mülakat alamayacak artık anlamına geliyor malesef.

• @afrkns Bizim de dosya numaramız şubat nisan gibi son mülakata çok yakındı ve her ay bu ay gelir diyerek dosya taşımayı erteledik en başından taşımış olsaydık çoktan Amerika'da düzenimizi kurmuştuk, DV2024 talihlileri arkadaşlar umarım bu hatalara düşmez ve ikilemde kalmadan dosyalarını taşır

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

40

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k