Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

  • ⭐⭐⭐⭐

    @melikemim Bu başlığı takip etmelisiniz.


  • @sevdesarp, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Hemen evlensek konsolosluğun gözünde kaçak evlilik yapıyormuşuz gibi görüneceğine dair birkaç duyum aldık ama 2021 yılından beri beraber olduğumuza dair fotoğraflarımız videolarımız tatillerimiz nişan fotoğraflarımız her şeyimiz var.

    Kesinlikle böyle bir durum yok. DV2023 sürecinde de bir çok talihli evliliğini vize randevusundan önce yapıp, dosyasına eşini sonradan ekledi. Bunda herhangi bir problem yok, aksine önerilen bu. Zaten 2021 yılından beri devam eden birlikteliğinizin bir çok kanıtı da varmış. Hatta şunu da söylemeliyim ki evliliğinizi vize mülakatından sonrasına bırakırsanız süreç çok daha uzun ve meşakkatli. Bunun için Aile Birleşimi Vizesi olarak araştırma yapabilir kendiniz de görebilirsiniz.


  • @norta çok teşekkür ederiz. Yapmamız gereken hemen nikah yapıp mülakat maili geldikten sonra eşimi dosyaya eklemek olacak değil mi ?


  • @melikemim Bülten her ayın 7 si ila 20 si arası açıklanıyor istisnalar dışında gecıkmeler olabılır


  • @sevdesarp Aynen öyle. Bir de, lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @sevdesarp, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhabalar. 6 Mayıs tarihinde çekilişi kazandım henüz nişanlımla nikah yapmadığımız için bekar olarak ds-260 formunu doldurdum. Düğünümüzü 2024 yılında yapmayı planlıyorduk. Şimdi nasıl bir yol izlememiz gerekiyor. Hemen evlensek konsolosluğun gözünde kaçak evlilik yapıyormuşuz gibi görüneceğine dair birkaç duyum aldık ama 2021 yılından beri beraber olduğumuza dair fotoğraflarımız videolarımız tatillerimiz nişan fotoğraflarımız her şeyimiz var. İzlememiz gereken yol nedir.

    Lütfen önce imzanızı düzenleyin.


  • @OA-OA Bazen yazdığınız iletiyi anlamayıp KCC otomatik mesaj gonderebiliyor ve gonderdikleri mesajda bunlardan biri usanmadan tekrar tekrar dosya tasıma maili göndermeniz gerekir.


  • @sevdesarp, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhabalar. 6 Mayıs tarihinde çekilişi kazandım henüz nişanlımla nikah yapmadığımız için bekar olarak ds-260 formunu doldurdum. Düğünümüzü 2024 yılında yapmayı planlıyorduk. Şimdi nasıl bir yol izlememiz gerekiyor. Hemen evlensek konsolosluğun gözünde kaçak evlilik yapıyormuşuz gibi görüneceğine dair birkaç duyum aldık ama 2021 yılından beri beraber olduğumuza dair fotoğraflarımız videolarımız tatillerimiz nişan fotoğraflarımız her şeyimiz var. İzlememiz gereken yol nedir.

    herhangibi kaçak durum yok, biz de dahil birçok kişi bu şekilde vizesini alıyor. geçmiş mülakat deneyimlerinde ve abd yolunda evlilik başlığında ayrıntılı anlatımları bulabilirsiniz


  • Merhaba ,

    Beyler bu aşı kartını siz nereden temin ettiniz okul dönemi aşılarım 29 yaşımda olduğum için kayıtlarda gözükmüyor sadece covid aşılarım gözüküyor alanlar nasıl aldı ?

    Teşekkürler


  • @gubaz53 Eğitim ve Araştırma Hastanelerinden ilgili aşıların antikor testlerini isteyebilirsiniz. Sonrasında E-Devlet'te sonuçları görebilir, gerekirse ingilizce olarak sonuçların çıktılarını alabilirsiniz.

    Yalnız, bunun Türkiye özelinde bir faydası olmayacaktır, çünkü Unganlarda ne olursa olsun aşıları zorunlu olarak tekrar uyguluyorlar.

    Öte yandan, DV2023 sürecinde dosyasını başka ülkelerdeki konsolosluklara taşıyan talihliler ise bahsettiğim antikor testlerini sunarak istenen aşılardan sadece eksik olanları oldular.


  • @sevdesarp Hayır , dusmezsiniz.Su an ana talihli DS260 ına bekar olarak girdiyse , sadece aynı siteden add applicant diyerek esinizi ekleyin.Mulakat alana kadar asla dosyayı actırmayın.Mulakat aldıktan sonra DS260 ı ilgili konsolosluga mail atıp actırıp bilgilerinizi guncelleyin.Daha sonrasında mulakata giderken esinizle beraber cekildiginiz fotografları tatıl biletinizi film biletinizi dugun fotograflarınızı isteme fotograflarınızı kanıt olarak konsolosluga destekleyici belge olarak goturun.Dosyaları teslim ettiginiz esnada verin.GC sonrası evlendiginiz icin konsolosluk gorevlisi evliliginizle ilgili bir kac kolay soru sorabiliri(Babasının meslegi ne , dugununuze kac kisi geldi , nasıl tanıstınız) gbi isorular.


  • @gubaz53 Ailenizin cocuklugunzda okulda ası vuruldugumuzda verilen imzasız pembe ası kartı bulunuyorsa bu bile gecerli oluyor.Onun dısında gerekli asılar icin zamanınız varsa Hastaneler ve Lablardan Antikor testi isteyebilirsiniz.


  • @gucarslan Bilgi için teşekkürler Uğur bey. Bir gün yüzyüze iki lafın belini kırabilmek dileğiyle.☕🙏🙋♂


  • @sevdesarp Evlendiginiz an ds260 ı doldurdugunuz sayfaya girip add applicantla esinize girin ama asla kendi dosyanızı actırmayın.Mülakat aldıktan sonra da ilgili konsolosluga mail atarak dosyanızı actırıp bilgilerinizi guncelleyin.


  • @melikemim bahsettiğiniz ağustos ayı bülteni 2024 talihlilerinin ekimden itibaren gerçekleşecek mülakatların açıklanması mıdır?


  • @kkaya değildir.
    DV2024 mülakatlarını eylül bülteni ile birlikte dapıtılmaya başlanacak.
    ağustos ayı'nda DV2024 kazanan istatistikleri yayınlanacak.


  • @gucarslan bu sene geçen seneden farklı mi ilerliyor yani ağustos ortası gibi genelde dv2024 için cutoff numaraları belli oluyormus bu sene bir ay gecikmeli mi olucak by durum?


  • @Vusal-Mansurov bu çok zor durum bence, çünkü röntgen yapmak şart ama hamilelik için da baya zararı var. Bazen iki tane önlük giydiriyorlar. Ben olsam heralde ilk önce kendi doktorumla danışırdım..


  • Herkese merhabalar;
    2024 green card talihlisiyim case number 24binlerde ve kazandıktan bir gün sonra ds 260 formunu doldurdum ve mülakat için Ankara'yı işaretledim.
    2023 talihlilerinin Ankara konsolosluğunun ağır ilerlemesinden dolayı yaşadığı mağduriyeti yaşamamak adına kasım gibi eşimle beraber Avustralya'ya dil okuluna gitmeye karar verdik tabi dil okulu vizesi onaylanırsa.
    Benim sizlere sorum bu durumda kasım gibi Sydney'e gidip kalan süreci orada tamamlamamda herhangi bir mahsur var mı? ve ya bu mantıklı bir hareket mi? Ayrıca Sydney'in mülakat verme performansı nedir?
    Paylaşacağınız değerli bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim


  • @emirhan1 merhabalar bende 2024 talihlisyim ve benim de numaram aynı bu konuda detaylı bi bilgu veremem ama daha önce aynı yolla başvuran Bi kullanıcının deneyimini okudum Bi goz atın derim ProofMoon kullanıcı adi


Benzer Başlıklar

  • DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

    Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    463 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • 43 Oy
    7k İleti
    559k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 17 Oy
    8k İleti
    917k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 28 Oy
    3k İleti
    772k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum