[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@sevilt Bizde Muscat mail attık bir hafta oldu cevap bekliyoruz .Size nekadar sürede dönüş yapıldı.
-
@ozzgedenizz vizeniz hayırlı olsun. Zorlu bir süreç atlatmışsınız. Tebrik ederim bol şans dilerim
-
@Gül-Kazancioğlu Merhabalar , bana 22 Mayıs ta dönüş yapmışlardı. Mülakatım 15 Ağustos :)
-
@sevilt Teşekkürler mulakatiniz iyi geçer inşallah.
-
@ozzgedenizz vizeniz hayırlı olsun tebrikler başarılarınızı kutluyorum böyle deneyimler okudukça arkadaşlarımıza daha çok motivasyon oluyor 🙏🙏🙏🙏
-
@Gül-Kazancioğlu çok teşekkür ederiz. Umarım siz de çabanızın karşılığını alırsınız 🙏🏻
-
@rebul59 umarım herkes bu motivasyon ile vizesini alır teşekkür ederiz 🙏🏻
-
@Abdulkadir-Çiçek Eşinizin vizesini tebrik ediyorum. Umarım siz de en kısa zamanda kavuşursunuz. Başarılar diliyorum.
-
@trtl Geçmiş olsun.
-
@trtl Vizenizi tebrik ediyorum.
-
@SemihPehlivan Aynı sorunu nasıl hızlıca çözebileceğimi düşünüyordum. Bunu araştıracağım çok teşekkür ederim.
-
@vecihi Hocam can-i gönülden tebrik ediyorum. Bu süreci birlikte sonlandırmış olmak benim için mutluluk vericiydi. Bu vizenin başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum.
-
@buyysse Tebrik ediyorum. Yeni hayatınızda başarılar diliyorum..
-
@ozzgedenizz Geçmiş olsun biraz stresli ve uzun bir süreç olmuş ama sonu iyi bitmiş. Vizeniz ve evliliğiniz hayırlı olsun.
-
@bozyuruk çok teşekkür ederiz umarım siz de hemen alırsınız vizenizi
-
@ozzgedenizz çok zorlu ve stresli bir süreci geride bırakmışsınız gerçekten sizi tebrik ederim. Amerika'daki hayatınızda eşinizle mutluluklar diliyorum.
-
@maximtk çok teşekkür ederiz umarım siz de hemen vizenize kavuşursunuz 🙏🏻
-
@ozzgedenizz Çok maceralı olmuş yolculuğunuz. Benim de çocukken geçirdiğim bronşitten dolayı ciğerimde leke var. Bizde bu lekeyi tüberküloz sanarlarmı acaba diye çok korktuk. Çok şükür öyle bişe olmadı. Vizeniz hayırlı olsun sınuna kadar haketmişsiniz😍😀 Yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum size
-
@zeynomistan çok teşekkür ederiz 🙏🏻 Hong Kongdaki doktor her lekenin şeklinin farklı olduğunu bir çizelge üstünden teklikeli olanlarun işaretlendiğini göstermişti sizin ki çok şükür anlaşılmış süreciniz daha da uzamamış
-
@ozzgedenizz tebrik ederim 🥳 kendim aldığımdaki kadar sevindim vizeyi almanıza. Umarım hayat önünüze hep güzel şeyler çıkarır bundan sonra 🫶
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum