Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhabalar, henüz mülakat alamamış arkadaşlar için belki bir faydası olur diye yaşadığımız bir tecrübeyi yazmak istedim. Dosyamızı Hong Kong'a taşımadan önce bir sürü ülkeye mail atmış beklerken eşim tamamen uzaktan çalıştığı için Nomad (Long Term D Type) vize alabileceğini öğrenmişti. Bu vizeyi alabileceğimizi belirten bir şekilde Nomad vize alabileceğimiz ülkelerin listesini yapıp tekrar mail attık hepsine. Sadece Letonya vizenizi aldıktan sonra bize tekrar ulaşın gibi olumlu bir sinyal içeren cevap verdi. Biz çok heyecanlanıp bu vize için başvuru şartlarını öğrenmek için Ankara'daki Letonya elçiliğini aradık ve onlar da Letonya'daki göçmen ofisi ile görüşmemizi istedi. Biz de göçmen ofisine durumumuzu açıklayan bir mail atıp bilgi istedik. Ancak Letonya'nın şartları arasında uzaktan çalışılan iş yerinin OECD üyesi bir ülkede olması gerekiyormuş. Eşimin çalıştığı şirket Dubai merkezli olduğu için UAE de de OECD üyesi olmadığı için mümkün olmadığı cevabını verdiler. Türkiye aslında OECD üyesi ama biz bu durumdan faydalanmamış olduk. Eğer olumlu olsaydı sonrasında nasıl bir süreç olurdu bilmiyorum. Ancak şu an mülakat umudu kalmamış ve bu şekilde uzaktan çalışan insanlar belki bu alternatifi denemek ister diye düşünüp yazmak istedim. Umarım birilerinin işine yarar ve mülakat alabilmesine yardımcı olur.


  • @tugbaokutan tebrikler Tuğba Hanım ve Ender Bey sizlerle tanışmak özelikle Kerem le tanışmak cok güzeldi 😊🙏 .Keremi o sıcaklarda kilometrerce taşımanız onun geleceği için bu zorlu yolculuğa çıkmanız takdire şayan😊🙏Çok pozitif enerji dolu bir ailesiniz iyiki sizi tanımışım yolunuz açık olsun🙏😊 Amerikada inşallah yollarımız kesişir çocuklarımız dost olurlar her daim bir telefon kadar uzaktayım Ender ve Tuğba aeolun


  • @vecihi umarım vizenizide de sorunsuz alırsınız tebrikler


  • @SemihPehlivan tebrikler yeni hayatında basrilar

  • ⭐⭐⭐

    @KERTMEYENKELE hayır adamlar kendi ülkesinde sizin o dönemde attığınız adımları biliyor zaten dert etmeyin 😄


  • @Şener-Uysal tebrikler Şener bey güzel açıklayıcı bir yazı olmuş amerikada görüşmek üzere 🙏


  • @norta Tebrikler Nedim Bey guzel bir yazi olmus sizlerle tanışmak cok güzeldi Amerikada tekrar buluşmak üzere yolunuz açık olsun 😊🙏


  • @Mehmet-Dikici Mehnet bey çok teşekkür ler siz ve diğer arkadaşların açtığı ve deneyimlerimlerle bizlerde o yolari kolay aştık yolunuz bahtınız güzel olsun teşekkür ederiz 🙏😊


  • @mehmetizmirli Çok teşekkür ederiz. Biz de seni iyiki tanımışız, yardımların için çok teşekkür ederiz 🙂 Buralara kadar geldik ne kadar da uğraştık derken sizin gibi insanlarla da tanıştığımız için bir yandan iyiki de gelmişiz dedik. Umarım tekrar yollarımız kesişir. Her şey gönlünce olsun. Bizlere bu tanışma ve yardımlaşma fırsatını veren @Yesilkart-Forum a da tekrar teşekkürler.


  • @tugbaokutan çok teşekkür ederim😊🙏😊 aynen @Yesilkart-Forum iyiki var güzel ve kaliteli bir topluluk


  • @norta Emeğinizin karşılığını almanız gerçekten çok güzel, tekrar tebrikler. Hong Kong'un bizler için unutulmaz bir yeri olacak artık 🙂 Yeni hayatınızda her şey gönlünüzce olsun.


  • @tugbaokutan çok teşekkürler 🙏😊 emeklerimiz zayi olmadı çok şükür


  • HONG KONG MÜLAKAT DENEYIMI
    Merhaba Hong Kong sürecim tamamlandı ve vizem basıldı 3 temmuz sağlık görüşmem ie başlayan 14 temmuz mulakatim olumlu geçti ve aynı gün vizem basıldı.19 Temmuz Şuan Chicago dan girişi yaptim.

    Bu süreçte öncelikle @gucarslan Uğur Bey @cerkezkizi09 Gökçe Hanım ve @lumos Tuğba hanıma ve @ozgurcc beye çok teşekkür ederim.

    Yol arkadaşım ve belgelerimi Hong Konga getiren ve sürecime çok katkida bulunan @Saydemir Süleyman Bey ve Namık Beye @Madnavy1989 @devrim09 Devrim Beye çok çok teşekkür ederim hakları ödenmez🙏😊

    Uğur beyin grupta verdiği ''Ankaraya güven olmaz '' uyarısıyla Telegram ve Yesilkart formu tabiri caizse 7x24 takipteydim dosyasını taşıyıp bilgiyi bizden esirgemeyen herkese teşekkür ederim🙏

    Aralık ayında başladığım dosya taşıma işlemlerine öncelikle Avrupa kapılarını aşındırdım.Shengen vizem olmadığından olmaz diye viyanayi kaçırdım. Polonyada bir arkadaşımın vasıtasıyla D tipi vize işlemleri başladım 4 ay kadar sürüyor tam vizem basilcakken Eski iş arkadaşımın referansiyla Yunanistanda D tipi vizesi başvurusu yaptım bir haftada onaylandı.Avrupa shengene sahiptim burdan süreci avrupayi daha yakın takip ederim derken fakat yunanistan ve polonya ve bir çok ülke oturum ve id karti istiyordu süreç uzayacaktı. Mayis ayıdı 3 ay gerekliydi.

    Yunanistana adım attım ve 5 gun sonra ummandan , 10 gün sonra hong kongtan mail geldi Daha sonra Hong kong temmuz ayı için mülakat günü ayarlayabilir diyince rota Hong konga çevrildi.

    Muscat taşıma maili atarken heyecandan çok mail attım ve spama düşmüştüm herkesin dosyası taşınırken benimki geride kalmıştı Ve modum düşmüştü ve surecim sekteye uğrayacak diye çok üzülmüştüm. @lumos Tuğba Hanim çok sağolsun moral vermesiyle dipten çıktım🙏🙏

    Hong kong tercih etmemizi muscatin ne zaman mülakat vereceği belli olmadigindan maile dönüş yaptık Beklemeye başladık kabul aldık ve mülakatlar dagitildi😊 Hong kong grubu ile irtibata girdik ve bizlerde o zorlu süreçleri yasayan ve bizlere yolunuza ışık olan herkese teşekkür ediyorum tecrübelerinden faydalanarak onların zorluklarını yasamadan kolaylıkla sürecimiz tamamladı.

    HASTAHANE SÜRECİ
    Bizleri iki hastahane bekliyordu Anderson ve Nicolson her iki hastahanede iyi ama
    Benim gönlüm Andersondan yana çünkü çok iyi ve anlayışla davranışta bulundular bir çok arkadaşımıza erken çıkmasında yardimci oldular.

    ANDERSON HASTAHANE RAPORU SURECI

    Mülakatı telefon uzerinden aliyorsunuz WhatsApp numarası +85291385571 raporu 10 gün içinde verebiliriz diyorlar ama 4 5 güne rica ile alabildik. bir çok ülkeye hizmet veriyolar yiğilma olmasın diye bu şekilde bir vakit veriyolar Eger erken alacaksanız sekreterlik birimi var ordan rica edin derim çünkü hemşirelerin işi değil rapor hazırlama. çok tatlı insanlar hemşire birimi de çok yardımcı oluyolar..İngilizce 0 bile olsa yapamam diye düşünüp tercuman tutmayın Bir arkadaşımıza az olan ngilizcemiz ile yardımci olarak 650 dolari cepte kaldı 😂 Eeee bize yanlış yapmicaklardi..Bir çok arkadaşa iki hastahanede yardimci olduk artik beni ve suleymani tanıyorlardi.yandex programı diyalog kısmıyla anlasabilirsiniz.Istenilen bütün antikor testi ve aşıları olup gidin ve bunlara sağlık ocağından doktor kaşesi bastırın e devlet e nabız ingilizce çıktısını kabul ettiler. Renkli olsun bütün evraklariniz sizin faydanıza renkli fotokoplileri bile orjinal olarak degerlendirdiler😅😀( covid aşıları hatta bir arkadas siyah beyaz çıkarmış bunun orjinali nerde diyorlar ikiside fotokpi aslinda )

    NİCOLSON HASTAHANE RAPOR SURECI

    [email protected] adresine mail atarak randevu alıyorsunuz

    Mail ve WhatsApp mesaj örneği

    Başlık case numberi yazın ve pasaportu ekleyin

    Hello, I am a Turkish citizen. I and my family are 2023 Green Card winners.
    We got the date of interview from Honk Kong on 14 July 2023 and now we would like to make an appointment with you for the medical examination.

    Could you please help me about this issue?
    I will be a medical examination for the dv interview.

    Name .......

    Mobile No:+90 ......

    I would like to make an appointment on July 05, 06 or 07.only one person(Tarihleri belirtiniz kaç kişi geleceğinizi)

    Name Surname (....years old)

    Bura tercih etmeniz raporu erken çıkarmak için bir ödeme yapıyorsunuz ve erken çıkıyor bence hepsi erken çıkıyor ben kendi raporumu dedikleri tarihten 1 gün önce almaya gittiğimde muayene olduğum gün rapor tarihi arasında 4 gün var bekletmeleri sebebi yığılma olmasını istememeleri. Genelde baş hemşireler çok katı oluyor lar iki tarafta da kızıl saçlı hemşire vardı aynı demekki standart oluyor 😅😂demekki otoriter olması gerekir direk tersleme modunda 😂😅😀 ben almaya gittigimde obür hemşireye yaklaştım ve verdi bu baş hemşireye gitseniz vermezdi bu tarih demişiz bugün gel derdi😀😅@Madnavy1989 göre meslektaşları bal gibi😅😀 sagolsun Namık arkadaşımız hastahanede bana çok yardimci oldu.

    MULAKAT GUNU KONSOLOSLUK GÖRÜŞMESİ

    Evrakları kontrolünü geceden yaptım.Ingilizcemiz yeterli olmadığı düşünerek tercüman tuttum konsoloslugun sitesinde Ahmet beyi tavsiye etmişlerdi fakat eski fiyati 1000 hong kong dolari saat başı 130 dolarken fiyat konusunda güncellemeye gitmiş 1 saatte lsa 2 saat fiyatini alacagini direk 400 dolara yapacağını söyledi. Başka birini buldum 1000 hkd anlaştık ama görüşme gününe 7 8 gün kala bir mesaj 400 dolar yaptım dedi anlamadim dedim bu şekilde devam edicez tabikide Ahmet bey sağolsun bütün tercumanlari aramış ve bu fiyattan yapacaksınız demiş.Firsatcilik budur işte.Suleyman arkadaşımızın tercümanı Asli Hanıma ulaştık ve normal fiyat olan 1000 hkd benim mülakata girmesini söyledik. Sagolsun kırmadı çok teşekkür ederim kendisine ve eger süreci orda olacak olursa bundan sonraki seneler tavsiye ederim.

    Mülakat saati geldi içeri girdik evraklarla alakalı hiç yormadilar relax çalışanlar istenilen evraklar standart evraklar tercume ettirilecek evraklar noter veya apostile gerek yok ilk giden arkadaşlar sağolsun lar bizde bu şekilde diyerek ikna etmişler.
    Evrakları verince başka bir görevli gelerek pazartesi gelin dedi vizeniz onaylanip onaylanmicagi kesin değil dedi tercuman redmi yedin ki dedi gidin diyor sordum dedi olmaz dedim daha yemin etmedim yada soru sormadılar beni başka arkadaşla karıştırmış olabilir dedim. Gidip sorduk adam baya şaşkın ve evet hata yaptım kusura bakmayin ben sizin bitti zannettim görüşmeniz dedi.Eger o anda dönüp gitsek pazartesi gelsek 😅😂😀 süreç bitecekti eğer telafisi yoksa yanmıştık evraklqri verirkende israrci olun benim saglik raporunu almamisti istemwdi bile resmen zorla verdik esksiksiz evraklarinizi kontrol amacli bunuda almadiniz diyerek check ettim😜😆 bekledik ve Konsolosluk görevlisi sarışın hanımefendi çağırdı Bütün konsoluklarda ayni herhalde sarisin bir hanimefendi olmasi 😅😄😀Yemin ettirdi ve sorulara başladı. Mantıklı ve karşı tarafı ikna edecek cvp vermeniz süreci çok kolaya ve sıkıntısız bitirmenizi sağlar

    • çocukların ve eşin gelmemiş dedi
      evet pasaportları yetişmedi dedim ok dedi mantığına yattı
      *çalışmıyorsun dedi neden dedi
      greencardi kazandigimi duyunca işi bıraktım sürece odaklandım dedim. Mantığına yattı.
      Ne iş yapiyordun önceden banka subesinde 9 yıl operasyon da çalışıyordum dedim ayriyeten programciyim universitede egitimini aldim dedim Ok dedi. Ne yapacaksın ne is yapacaksın nerde yasicaksin sormadı çocuklarına ve eşine söz vermeyelim eğer gelirlerse hong konga mail attarsin onlarada mülakat ayarlayalım dedi kabul oldu dedi ve teşekkür ettim 😅😆 vizemi bugün basabilirmisiimz dedim kardeşimin düğünü var arkadaki görevliye dördü sordu söz veremem ama mail bekle dedi 1 saat sonra mail geldi ve saat 3 de gelin dedi 2 de gittim sarı zarfi ve vizemi basılmış şekilde aldım. Çok şükür 🙏😊 Hong kong grubuna ve bu yolu başlatan ilk maili atan ve bize vesile olan orda tanıştığım bütün güzel insanlara çok teşekkür ederim.

    ULKE ŞARTLARI
    YEMEK
    Kesinlikle çok pahalı Ülkeye giderken konserve ve tost ekmeği goturmenizi tavsiye ederim 1 Ekmek 50 hkd yani 180 tl civari😅otelde kalırsanız bir cok arkadaşın yaptığı gibi yumurta haslama makinesi götürmeyi unutmayın özelikle çocuklu aileler kurtarıcı. Airfryer xiaomide cok ucuz keske gidince alsaydik dedik son gunu bi deneme yaptik tavuk yaptik mukemmel oldu😅😆Caysiz yapamam diyenede kotu haber siyah cay bulamadık 😅yemekleri çok baharatlı denemekte fayda var ama bir çok arkadaş uyum sağlayamadı mc donalds kurtarici oldu.Turk restoranti var anatolia diye sahibi de çok iyi bir insan yemekleride porsiyonuda iyi turk cayida var😆
    Neden bukadar yemekte takinti oldu demeyin daha once giden arkadaslar bahsettigi deneyimlerle bizin deneyimleri ayni ilk fiden arkadasarin mide ilaci alin lazim olucak demesinden ve gercekten de herkesin yiyeceklere ve bu kulture alisik olmamamizdan.Amanbejce yerel leszetleri deneyin derim bir dahada gitmek zor bu coğrafyaya.
    RESTORANT LISTESI
    1.Cappadocia Turkish Kebab
    Adress;118 Lockhart Rd, Wan Chai, Hong Kong
    2.Islam Food Since 1950 80 100 hkd
    Adres :Shun King Building, 33-35 Tak Ku Ling Rd, Kowloon City, Hong Kong 60-100 hkd
    3.Tsim Chai Kee Noodle
    michellin ödüllü restoranti noddle üzerine biz balık karides tercih ettik etleri tercih meselesi (domuz ürünleri var) 60 hkd
    Shop B, G/F, 98 Wellington St, Central, Hong Kong
    4.Kam's Roast Goose
    Kaz eti var ödüllü restorant ama biz yiyemedik çok yoğun kalabalık öğlen gidin derim beğenme de oldu beğenmeyenler arkadaşlardan.60 70 hkd
    Adress:226號 Hennessy Rd, Wan Chai, Hong Kong
    5. Mc Donalds ve Burger King (heryerde yok sadece viktoria tepessinde gördük)
    tam bir kurtarıcı 50 60 hkd ortalama
    MARKET
    1.wellcome
    Kessinlikle uygun bir market 1 alana 1 bedavalar oluyor.Suyu en ucuz burdan alabilirsiniz 5 7 hkd dışarıda çok pahalı 20 30 40 hkd civarı
    2. 7 eleven
    Pahalı ama gece geç saatlere kadar açık ve her köşe başında var yemekleri var denemedim burda mikrodalga fırın sıcak su gibi hersey var ülkede bir cok kişi hazır Ir yemekleri burda hazırlayıp burda bir köşede yiyor.
    3. Halk pazarı
    Kesinlikle ugramaniz lazim fiyatlar marketlere göre yarı fiyatına tropikal meyvelerde taze anderson sağlık kuruluşuna yakın bir çok arkadaşımızı gezdirmek için götürdük bu pazara
    FOTOĞRAFCI
    Acil resim cekilmeniz gerekirse bu adres ama Türkiye de halletmeniz tavsiyem hem bütçe hemde kalite açısından
    Kodak Express - World Wide (Euro) Company
    90 hkd
    Shop 108 World Wide House, Des Voeux Rd Central, Central, Hong Kong

    ALİŞ VERIS MAĞAZALARI
    Elektronik eşya ucuz diye düşünürken ama Türkiye ile ayni.

    1.Mi Home (Chong Hing Square Store)
    Sadece xiaomi mağazaları ucuz yarı fiyatına hatta 3 te 1 fiyatına bir cok ürün tavsiye ederim Andersan hastahanesine yakın.Baska mağazaları da var.

    Adres:Hong Kong, Mong Kok, Nathan Rd, 601號地下D-F鋪 Chong Hing Square

    2.Sony store ve Apple store mağazaları
    PlayStation severler fiyatları uygun arkadaşlardan alan oldu.
    Iphone vergi olmadigindan vergi iadesi ile ugrasmassiniz.Ama turkiyede ödenecek tutara göre hareket edilmeli.

    3.Golden Computer Arcade
    Bütün elektronik ürünler var ama aciliyeti yoksa alacağınız turkiyeden alin.
    Hong Kong, Fuk Wa St, 黃金大廈146-152號Apple mağazası tercih edibilir.

    GİYİM MAĞAZALARI

    1.Adidas outlet mağazası var turkiye ile 3 te 1 fiyatına gayet ucuz.
    Adres: 515 Nathan Rd, Yau Ma Tei, Hong Kong
    2. COLIMBIA MAĞAZALARI
    HAVA ŞARTLARI
    Hava şartları çok boğucu ve sıkıcı yağmur aniden indirebilir. Hatta bazı arkadaşlar ne yazikki vizelerin alacağı gün tayfun olması nedeniyle bütün devlet ve resmi kurumlar tatil edildiğinden alamadılar biletleri yandı
    Giysi olarak bol tişört ve şort götürün siyah yada beyaz renklilerle ter kuramadiginda belli oluyor😅 durmadan terliyorsunuz ve rahatlamak için magazalara alışveriş merkezlerine atiyorsunuz kendinizi.Hatta açık mağazaların kapılarından o gelen serinlik sizi kendinize getiriyor😂😅😜😆
    OTEL BARINMA
    Otel tercihi bir çok arkadaş adada BiShop lie
    tercih etti ama okadar dik bir yokuştaki çocuk lu aileler tercih etmemeli yürüyen merdiven var ama çok uzun ve her saat olmuyor sabahl 10 kadar asagi yönde 10dan sonra yukarı yönde oluyor.
    Adres:bishop lei international house robinson road mid-levels hong kong

    Daha önce ahong kongta yaşamış bir tanıdık vasıtasıyla otelleri sorduğunuzda ülkede tehlike olacak bir durum yok cok güvenilir bir sehir ve bölge dedi Öneriyi alinca otel bölgesini gösterince yarı fiyatına olacak sekilde otel tercihini airnb üzerinden şehrin ana kara uzerideki tsim sha tsui bolgesindeki otellerden tercih ettik.Herseyin merkezi burası bence ve gece çok hareketli alışveriş merkezleri burda hastahane ve konsolosluğa çok yakın tabiki tercih sizin internetten arastirabilirsiniz.
    Adres :Chungking Mansion, 36-44 Nathan Rd, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

    Hem fiyat performans açısından iyi kesinlikle tek tutmayın tek kişilik odayla iki kislik oda fiyatları ayni fiyat tek bekar kazanan arkadaşlar bukusup anlasabilirse ayni fiyata iki ayri yatakli tutabilirsiniz burası girişi bir çok ulus olmasından kaynaklı karsik gelebilir ama güvenli pasajda elktronik esya priz donusturuculeri.yemek bagaj camasir yıkama alanları aklınıza gelebilecek hersey mevcut 4. 5 . Kattaki oteller çok güzel kötü otelerde var pasaj içinde paranızı göre bütçeye göre bizim tuttuğumuz yeri sadece uygulama üzerinden tutulabilirsiniz.kednimiz başka arkadaşlar tutalım dedik kabul etmediler.

    DÖVİZ BÜROLARI
    Chungking Mansion, 36-44 Nathan Rd, Tsim Sha Tsui, Hong Kong
    Bu pasajta en uygun fiyata bozabilirsiniz kur makas aralığı çok düşük .Ben gezgin olsam kesinlikle bu yakadan tutarim ana karanin hakkini yememek lazim hersey bu tarafta.

    GEZILECEK YERLER

    HAVALIMANLARI AKTARMALI SEFERLER
    Ben Qatar Airways Doha aktarmalı gittim bir çok arkadaşta bu aktarma yi tavsiye etti .Bangkok üzerinden de gelen arkadaşlar da sorun yaşamadım ama uzun bekleme sureleri oluyor.

    Ucakta verilen yemekler baharatli😅 tavsiyem dana et ürünleri bi tık daha iyi tavuğa göre.Polis kontrolünden bagaj kontrolünden once şişeleri atarız malum ama Bir cok ülkenin havalimalarında su içecek yerler var mataraniz varsa buralardan doldurabilrsiniz.

    ULAŞIM
    Havalimanından octopus kart almanız ve bu kartla şehrin heryerinde geçmekte alisveris icin her yerde market eğlence yerleri restorant otobüs metro aklınız agelebilecek heryer.. 50 hkd dolar depozito var dönüşte iade ediyolar.
    Otellere gideceğiniz yere metro (120 hkd) seçenek hatta hong kong duragindan otellre servis var ben sehri gezerim diyorsaniz ana karayi tercih edin derim. otobüslerde (35 hkd) 3 te 1 fiyatına biz dönüşü cift katlı otobüsle yaptık gezerek şehri güzelce son kez değerlendirdik.Sehir içinde uber taksi mevcut ama fazla gerek yok metro ahları çok geniş ve ucuz
    İLETİŞİM INTERNET
    Havalimanlari ve metroda ücretsiz internet var.
    Havalimaninda çıkışta doviz bürolarında satılmakta 80 hkd 80 gb İnterneti paketler.Ama şehrin wellcome marketlerinde bu ayni hatlar 1 alana 1 bedava tavsiye ederim biz öyle aldik bizden sonra gelen arkadaşlarda yardimci olmak için alıp verdik.Hqtti aktivasyonunu internet plan bir yerde pasportunuzla aktif edebilirsiniz bu hatlarda kontrat yok 3 ay sonra kapnmakta.

    TERCUME ve TERCÜMAN
    Yazi tercumesi
    VEZIROGLU TERCÜME Tekin Gültekin
    Adres:Bağlarbası Neşe Pasajı Asma kat-179/6, Cumhuriyet Cad. ALTUNİZADE - ÜSKÜDAR

    WhatsApp GSM: 0555 960 55 24 www.veziroglutercume.com

    [email protected]

    Tekin beyi tavsiye ederim izmirde yasamama rağmen istanbuldan yaptirdim.Hizli ve güzel tercume ediyor bir cok yere göre fiyatida uygun .

    Mülakat Tercumanı

    Kesinlikle Aslı Hanım Sözünde duran fırsatçılık yapmayan ve tecrübeli cuma günleri çalışıyor diye biliyorum ama irtibat kurmakta fayda var.
    Translator Asli Gargili Kueh
    Konsolosluğa Mail atarak tercuman isteğimiz olduğunu belirtiyoruz.

    Mail örneği
    [email protected]
    Dear Officer
    My translator Aslı Gargili Kuehl will accompany me on my appointment on July 14, 2023.
    Asli Gargili Kuehl, sworn in translator of the Consulate General Turkiye,
    Phone number: .....
    Best regards.
    Case number:2023EU00027XXX
    Principal Applicand:SURNAME NAME

    Yeşilkart forum ailesini iyiki tanımışım bundan sonra bu aileye ahde vefa borcum var. gönüllü olarak her şekilde destek vermek boynumun borcu @gucarslan Uğur Bey ve bütün adminlere bilgiyi paylaşan yol gösteren herkese teşekkür ederim.🙏👍😊

  • ⭐⭐

    @mehmetizmirli Tebrikler mehmet bey , Yeni hayatınızda şans sizinle olsun. Bir süredir deneyimleri okuyorum fakat yoğunluktan tebrik mesajlarını biraz ihmal ettim bu vesile ile vizesine kavuşan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.


  • @achillesoag teşekkürler hersey için emekleriniz çok hakkınız ödenmez sizinde🙏😊


  • @Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri

    @KERTMEYENKELE hayır adamlar kendi ülkesinde sizin o dönemde attığınız adımları biliyor zaten dert etmeyin 😄

    banada öyle geldi 😀 ama insan son ay AP ye kalmamak için yine de her şeyden emin olmak istiyor 😅


  • @mehmetizmirli Tebrikler vizeniz hayırlı olsun. Mülakat deneyimini aşmış tam kapsamlı bir honkong bilgi rehberi olmuş resmen. Daha sonra gidecek arkadaşlar için çok değerli bilgiler vermişsiniz.


  • @ekorkut Ne güzel bi mülakat olmuş sizin için umarım bundan sonrası da hep böyle geçer. tebrikler yeni hayatınızda başarılar diliyorum.


  • @mehmetizmirli Gelecek sene HongKong’da mülakata girecekler için aydınlatıcı bir deneyim olmuş. Yeni hayatınızda başarılar✋🏻


  • @mehmetizmirli Tebrikler, vizeniz hayırlı olsun. Hayatınızın yeni dönemi şans ve kolaylık getirsin.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

86
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum