Bunu da hiç duymadım, benim gittiğim organik marketlerde olmuyor olabilir. Şu anda New York'ta kolayca bunları buluyorum, New York'ta olanlar için öneri olarak kalsın.
-
-
-
kuyruk yağını asla yiyemem
-
Arkadaşlar böyle bir ot varmış. Ben ilk kez duydum hatta bunun yemeğini veya kavurmasını yapıyorlarmış. Tadının baya güzel olduğunu söylüyorlar. İçinizde deneyen var mı ? Bizim buradaki pazardada hiç denk gelmedim bu ota
-
@Ezgi-2, içinde söyledi: Kiyma ve et
Merhabalarr.
California Newport beach, Huntington beach civarında bildiğiniz Türk(müslüman) ya da Yahudi kasap var mı? Helal kesim et bulamıyoruz costco, walmart, trader joe’s vs vs gibi tüm büyük marketleri gezdik helal kesim ya da kosher et bulamadık. 😔 Helal kesim olmayanlar çok kötü koktu bana ve midemi bulandırdı. Garip bir tat ve koku oldu. Yiyemedim. Sonradan dank etti etler helal kesim değil diye. Bilen biri varsa aramızda lütfen acil yardım? 🙏🏻Merhaba, Hamle Market ve Wholesome choice’e bakabilirsiniz.
-
Su takintim vardi zaten o suyu icmem bu suyu icmem gibi belkide bahaneydi cunku nedense hayatim boyunca cok fazla su tuketen biri olmadim hic,(tuketmeliyim biliyorum)nerede yasarsam yasayayim hep satin aldim ictigim suyu, yasadigim yerde musluktan hatta aritma olmadan bile icebiliyorsun..Ama ben hala inatla 24 paketi $3.55 dolar olan pureaqua yi iciyorum hicte sikayetim yok gayet mutluyum tadida tam istedigim gibi ama her zaman bir ara aritma cihazini alip denemeliyim 'arıtma cihazı alacagim bir gun derken aradan yillar gecti hala bir gun bir aritma cihazi alma planim aklimin bir koselerinde duruyor.Bu konuya denk gelmis olmam iyi oldu bana aritma cihazi alacagim gunu bir kez daha hatirlatmis oldu derken kendi kendime: umarim bu kez kesin alirim! sanirim? alirim degil mi?Bir gun alacagim o cihazi diyorum..
-
ilginç ve güzel bir konu başlığı olmuş, pazar kahvesi eşliğinde güzel gitti
-
@Elgitaro, içinde söyledi: Köfte Yapamıyoruz!
Cevaplar için çok teşekkürler herkese. Bakalım önerileri deneyeceğim.
Sonuçtan bir bilgi alalım lütfen, köfte yapımı nasıl gidiyor😉
-
Teşekkürler cevizli elmalı kurabiye bilmiyordum. Sayenizde öğrenmiş oldum.
-
-
-
Lahmacun Antep'te yenir. Kesin ve net bilgi. Ayrıca tecrübeyle sabit. Çok uzun süredir Antep'te yaşıyorum. Antep'te her pide fırının yanında kesinlikle bir de kasap vardır. patates tava, domates tava, patlıcan kebabı, altı ezmeli patlıcan kebabı, karnı yarık, soğan kebabı, lahmacun, kilis tava başlıca yaptırabileceğiniz yemeklerdir.
Arkadaşın tarifine gelirsek, iç malzeme için gerekenler eksik. Pişirme konusunda ise @FreeWoRLD 'un yöntemi doğru. İyi bir fırınınız varsa fırında da yapabilirsiniz. Mecbur kaldığımız bir gün denedik oldu. Ama kesinlikle taş fırın gibisi yok. -
@mysea yabancisi ve kulturune hakim olamadigim bir icecek,sorsaniz beyaz kirmizi ve rose derim birde tadimlama yapilirken koklanip ardindan cok az alinarak agizda damakdaki aromasi uzerinden tercih edildigini yer yer gordum.
Kimbilir ne tur cesitliliklere sahiptir orada -
Biz evde hemen hemen ayda 1 defa sucuk yapiyoruz. Dana kiyma ve baharatlar ile acili ve bol sarmisakli yapiyoruz. Strec film falan kullanmak yerine, cizbiz kofte gibi hazirlayip, donduruyoruz ve kahvaltilarda 2 veya 3 tanesini yumurta ile pisirip yiyoruz. Gerek koku gerekse tat olarak piyasa sucuklarindan hic farki yok. Sadece goruntu farkli. 🙂
-
@yapay-zeka, içinde söyledi: Destekleyin beniii 😃
like atacakdım mesajını bulamadım baya mesaj kaydırdım
gerek kalmadı abi saol zaten kayboluyor diye yazmıştım 😃 saçma sapan bir değişik iş
-
ahahahaha
-
@Mr-Hakan Bunu en kısa sürede deneyeceğim. 🙂
-
-
Kahve türleri ve kahve makineleri
-
@AE123 arcelik ve beko ayni firmanin urunu. Beko, arcelik’in genellikle yurtdisinda sattigi urunlerde kullandigi marka.
-
@MySea merhaba kahveyi bırakma nedeniniz neydi acaba sağlık sorunu muydu çünkü son zamanlarda ben de kahvenin bana zarar verdiğini düşünüyorum ama hiç bırakmak istemiyorum
-
@Neslihan-Yaşar Caffeine olayini azaltmak icindi aslinda.
-
ilginç ve güzel bir konu başlığı olmuş, pazar kahvesi eşliğinde güzel gitti
Benzer Başlıklar
140
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k