Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • @ayşebirkadın Bu ifade, muhtemelen bir başvuru formunda veya belge setinde yer alan bir alanı açıklamaktadır. "Employer Information" veya "Petitioner’s Name" olarak adlandırılmış bu alan, belgeyi dolduran kişinin ya da başvuru sahibinin bilgilerini talep eden bir alandır. Formu tekrar doldurup kendinlerine iletin lütfen daha fazla ikna edici bir mail atmayı deneyin derim.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Begum Vazgeçmeyin. Geçtiğimiz yıllarda okuduğum deneyimlerde Ağustos sonu taşıyıp Eylül bitimine ramak kala vizesini alanlar var.


  • @Serapp Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Umarım bizlere de dönüş sağlarlar.

  • ⭐⭐

    @Begum Basılabilecek vizenin artık sonlarına gelindiğini biliyoruz fakat bu sizin motivasyonunuzu düşürmesin son güne kadar denemeye devam edin.


  • @achillesoag Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Umarım bizim gibi emek verip çabalayan herkes beklenen sonuca ulaşır.


  • @mrozan tebrikler öncelikle, yerinizde olsam gidiş tarihimi erkene alırdım son dakikalar ülkesiyiz malum, ne olur ne olmaz.


  • @iyilikyapveiyilikbul tebrikler, mülakatınızda bol şanslar


  • @orhant sıkıntı yaratmaz şimdiden bol şans


  • @Begum sakın son güne kadar vazgeçmeyin. Gidebileceğiniz her yere mail atmaya devam edin. Mali yıl bitene kadar umut var, unutmayın kaybettiğiniz gün vazgeçtiğiniz gündür. Bol şans :)


  • @excalibur şansınızı deneyin dilerseniz, denemeden bilemezsiniz, umarım olumlu dönüt verirler


  • @jordan formu açtırmak için yeterli bir sebep mi bilmiyorum ama riske atmak istemezseniz şimdiden açtırabilirsiniz, mülakatınızda şimdiden şans diliyorum.


  • @Emy-0 son mülakat dağıtımı ile birlikte mali yıl kapanmak üzere ancak ankara bir sürpriz yapar mı bilinmez.


  • @barb son bülten açıklandı ancak dağıtımlar son mu kimse bilmiyor.


  • @afrkns aynı gün dönenler olduğu gibi en geç bir hafta içinde dönenler de oldu


  • @bates7 mali yıl sonuna doğru gidildiği için vizesiz ülkelerle şansınızı deneyebilirsiniz, forumda konu başlığı ve deneyimler mevcut, bol şans


  • @Begum schengen ülkeleri bu konuda oturum or çalışma istiyor, vizesiz ülkelerin konsolosluklarına tekrar mail atılabilir.


  • @Mr-Yavuz Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Umarım güzel haberi alırız.


  • @myna Çok teşekkür bilgilendirmeniz için. Dediğiniz gibi vizesiz gidilecek konsolosluklara tekrar mail iletelim.


  • @ayşebirkadın [email protected]. mail address burası, resmi sitesinde yazıyor


  • @aliispi bu durum çok hoş karşılanmıyor, daha vize onaylanmadan ev araç gibi şeylerin satılması, mali değeri gösteren bir belge yeterli olacaktır, bol şans


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum