[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
Tebrikler @tolga-a Bey, yeni hayatınızda mutluluklar!
-
@Ömer-Kirişçi vizeniz hayırlı olsun, ABD'de başarılar.
-
Şuanda 2023 mülakatı için bu bilgiler güncelmidir doktor ve doktor isimleri yerleri dahil
ankaradamı muayeneye gitmemiz gerekiyor yoksa istanbulda gidebilceğimiz yerler var mı ? -
@ADEM-0 bu başlığın ilk iletisini okursanız her şey detaylı yazıyor ve her şey güncel
-
tebrikler.
-
-
@deep_blue Hayır söylenmedi ama yapılan muayene mail olarak atılıyor orada yazılan aşı bilgilerine göre;
Difteri
Kızamık
Hepatit B
Su Çiçeği
Oğlumuz içinse Hepatit A yapılmış. -
@binbasitom Teşekkür ederim sizede başarılar dilerim.
-
@ipman Teşekkür ederim.
-
@ozanurgun Tebrik ediyorum.
-
@binbasitom Geçmiş olsun, vize mülakatında başarılar diliyorum.
-
@jacky_y Tebrikler yeni hayatınızda başarılar.
-
@whereismind Vizeniz hayırlı olsun tebrikler.
-
@SemihPehlivan Yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
@ozzy22 Tebrikler.
-
@Emre-Birand-Karabayraktar Hayırlı olsun tebrikler.
-
@ozlemg tebrikler.Vizeniz hayırlı olsun.Amerikadaki yeni hayatınızda başarılar.
-
@Emre-Birand-Karabayraktar tebrikler.Vizeniz hayırlı olsun.Amerikadaki yeni hayatınızda başarılar.
-
@ozlemg Çok güzel bir anlatım olmuş teşekkür ederim. Tebrikler yeni hayatınızda başarılar.
-
@SemihPehlivan Vizelerinizi basariyla almissiniz tebrikler. Siz ABD ucagindan yine paylasim yapin bence, forumda, bence bu da umut verici olur bir cok birey icin.
Butun yazdiklariniz iki defa okudum, grupta da paylasimlariniza baktim. Bu arada esiniz hala grubumuzda, yani tabii ki arkadaslariniz da vardir, gruptan cikmis olmak hayatinizda cok buyuk bir kaynak sorunu yaratmamistir cunku malum bir cogumuz 14 aydir oradayiz.
Bu arada kusura bakmayin, siz sayi paylasinca mesleki deformasyon ben de bir bakayim dedim, Telegram grubunda, isminizi aratinca o 'kedi'' meselesi ile ilgili iki mesaj ve toplamda 10 mesaj cikiyor, isim benzerlikleriyle, 46.9 Bin mesajin oldugu 1200 civari katilimcinin ve 226 yazarin oldugu bir gruptan bahsediyorum bu arada.
Son olarak; 'Adamlar' ifadesi hos bir zamir olmamis, ozellikle davranis bilimcisi oldugunuzu soylediginiz icin soylemem gerekir diye dusundum, konsolsolukta calisan ekip sadece adam degildir diye dusunuyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
54
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum