[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@tolga-a Teşekkürler sizin de 🙏🏻 yeni hayatlarımızda hepimize bol şans 🧡
-
@burcugulsn Burcu hanım çok teşekkürler 🧡 Evet oldukça zorlayıcı ve süpriz sonlu oldu Belgrad benim için. Umarım siz de en kısa sürede vizenize kavuşursunuz🙏🏻🌸 çok sevgiyle
-
@evrimooloji tebrikler, okurken sizinle aynı stresi yaşadım. Yolunuz açık olsun :)
-
@evrimooloji teşekkürler
-
@lumos teşekkür ederim inshallah herkes vizesine ve hayallerine kavuşması dileğiyle
-
tebrikler.
-
@mstfak mulakatinizda başarılar
-
@linda6 önceki deneyimlerde konsloluk yakınlarıdan bir kişinin aracıyla bu işi yaptığı yazılmıştı.
-
@evrimooloji güzel gunlerde kullanın vizenizi.
-
@cngzzts ais kaydı yaptığınız sayfadaki ileşim numalarından iletişime gecerek durumu bildirin size yardımcı olacaklardır.
Green kart vizesi aldığınızda diğer amerika vizeleriniz iptal oluyor.
Asıl kazanan ilk giriş yapmalı onunla birlikte diğeler alile bireyleri girebilir yada aile bireyleri daha sonrada giriş yapabilir. Ancak asıl kazanan giriş yapmadan diğer kişiler giriş yapamaz. -
@uqursen, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@Kramer tebrikler vizeniz hayırlı olsun, amerikada ki yaşantınızda başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim, size de ABD'de bol şanslar
-
@ozanurgun Teşekkür ederim, sizede yeni hayatınızda başarılar.
-
@SemihPehlivan araba anahtarını yanınızda götürebilirsiniz Haziran’daki normal turist vizesini alırken bir sıkıntı olmadı
-
@mstfak umarım mülakatınızda sıkıntısız geçer
-
@Yunus35 vizeniz ahyırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
abd'de bol şans.. -
@evrimooloji tebrikler biraz sıkıntılı olmuş ama sonuç mutlu umarım geride kalan herkes aynı mutluluğu yaşar
-
@evrimooloji tebrikler, vizeniz hayırlı olsun.
abd'de bol şans diliyorum. -
@numiayin eğitim belgelerinin yanı sıra çalışma belgesi de alırsanız daha iyi olacaktır.
-
@gucarslan Çok teşekkürler Uğur bey 🙏🏻🧡
-
Selamlar arkadaşlar. Case number : 152XX hala mülakat beklemekteyim. sizce Eylül ayına kadar mülakat çağrısı alabilir miyim ? tecrübeli arkadaşların deneyimlerinden faydalanmak isterim. şimdiden çok teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum