Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Ümit-Karabayır mülakat alırsanız Ankara'ya mail atin ve ds260 formunuzu actirin gerekli düzenlemeleri yapıp tekrar submit edin. Kesinlikle mülakat almadan formunuzu actirmayin.

• @bendedimsize binlerce kişinin hakkına girme imkanım var mı diye soruyorsunuz yani. Sonraki iletinizi okudum kendiniz için sormadığınızı anladım. Kusura bakmayın

• @Oguzhanyesildag malesef buna kimse cevap vermez. DV 22 de ocağa kadar çok az mülakat dağitildi. DV 23 daha fazla dağıtıldı. Her sene dinamikler farklı umarım mülakat alır vizenize kavuşursunuz.

• @Ahmet2023 asil talihli için eğitim bilgileri önemli.

• @betulxk gelen mail ekinde hem barkodlu ekran hemde form olması lazım. Form yoksa ds260 ekrarnina girip completed yazısını gorduyseniz problem yok. O ekranda yapacağınız hiç bir işlem formu açmaz.

• @misha90 bir sorun olmaz, yine de tek hesapta toplama imkanınız varsa sizin için kolaylık olur. banka imza sirküleri vs için evrak kalabalığı yapmamış olursunuz.

• @akim diğer okulları girmediyseniz mülakat alınca ds 260 formunu açtırabilirsiniz. Mülakat almadan kesinlikle actirmayin.

• @efe3535 bunu kimse bilemez malesef her sene farklı ilerliyor süreç.

• @ozanurgun bende sadece en yüksek lisansımı girdim , lise girmedim mesela. Önemi olduğuna emin misiniz? Sadece bu konu için dosya açtırmak gerekli mi? Sonuçta üniversite diploması almak için lise mezun olmuş oluyorsunuz.

• Merhabalar,
    Ds 260 formunda bitirmedigim ilk universitemin bilgilerinde diploma bolumune NONE yerine NOT RECEIVED yazdim. Bu bir sorun teskil eder mi ?

• ⭐⭐⭐

@gca Onemli evet, mulakat alinca guncelleme talebi yapmanizi tavsiye ederim.

• @gca tüm eğitim bilgilerini girmeniz gerekiyor.

• @gca önemli ds260foemunu açtırmak ve düzenleme yapmak karmaşık ve zor bir işlem değil. Ben de açtırdım. Girmiş olduğunuz bilgiler kayıtlı duruyor, baştan doldurmuyorsunuz. Mülakat alinca düzeltin kafanız rahat olsun.

• Teşekkür ederim tüm cevaplarınız için.Mülakat alabilirsek güncelleyeceğim.

• @fyrnaa sürecin basindasiniz umudunuzu kaybetmeyin. Dosyanızı taşımak icin başka konsolosluklara mail atin.

• @adaderyaela gecen senenin dinamiği farklıydı. Submit tarihine bir sınır çekildi ki bunun da ayrı bir sebebi var ve submite göre mülakat dağitildi.

• @zge dosya numaraniz aktif değilse kccye, aktif olduktan sonra ilgili konsolosluğa mail atin dosyanızı taşımak için. Geçerli bir US vizeniz varsa AOS yapın.

• @Hanhun umarım siz de alırsınız vizenizi. Bugün sonunda vize basılmış pasaportumu ve evraklarimi teslim aldım inanılmaz mutluyum umarım gitmek isteyen bir kişi bile geride kalmaz.

• @Emy-0 süreç sonuna geldiğimiz için malesef seçim şansınız pek yok gidebileceğiniz bütün konsolosluklara mail atin. Konsolosluğun performansını kontrol etmeyi unutmayın.

• @teamspirit 07/07/2023 tarihinde mulakatim olumlu sonuclandi bugün vizemi ve evraklarimi teslim aldım darisi sizlere.

Benzer Başlıklar

• 316
  • 8486
  • 5
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |