EXCEL TABLOSU ÇOK GERİDEN GELİYOR. KİMSE GÜNCELLEMİYOR.
Abi bende bunu anlamıyorum ya . benim DV2024 bide numaram 15k lar da olmasına rağmen aralıksız her gün bu konuya yazılan her şeyi tek tek okuyup 23 ve 24 yılının excel tablosuna girer bakarım. aralıksız her gün açar bakarım yani.
Ümit Karabayır
@Ümit Karabayır
Ümit Karabayır tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: Sayılarla DV2024Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
bakın ne buldum.
bize böyle bir mucize lazım..

-
RE: ABD'de Grafik Tasarımcı OlmakMedya ve İletişim içinde yayımlandı
@MySea haha
Bende Grafik Tasarımcıyım ve 2024 talihlisiyim 
İngilizcem çok az ama. daha doğrusu alt yapım yok.
onun için ilk olarak uber ve lift işlerini yapıp ingilizcemi geliştirip daha sonra Grafikerlik işleri bakmayı düşünüyorum . -
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@melikemim Sayılarla DV2024 başlığına ilk mülakat dağıtım haberini verecek vatandaşı arıyorumm

-
RE: DV2024 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Vizesini alan, mülakat deneyimlerini anlatan herkese teşekkür eder, yeni hayatlarında başarılar dilerim

bütün yazılan deneyimleri okudum heyecanınızı yaşadım resmen.benim gibi mülakat sırası bekleyen herkese bol şans ve sabırlar dilerimm...
-
RE: DV2024 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Prm-oguzhan hayırlı olsun

TeşekkürlerFakirin yüzü gülür mu bee..
-
RE: Hangi eyalet?Eyaletler içinde yayımlandı
@çakıl nedir istemediğiniz yada rahatsız olduğunuz şeyler
-
@Yıldıray81 evi nasıl bulacağız abi ya

benim kafama en çok takılan ev ve iş. hadi iş neyse her türlü yaparsın birşeyler
ama ev sıkıntı. oğlum yeni doğacak. bebek olmasa tek başıma dışarıdada kalırım
DV-2024

Dosya Numarası: 2024EU15XXX
DS-260 Gonderimi: 11/05/2024
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
Vize Onayi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris:
Ümit Karabayır tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba
Dosya taşıma ile alakali başlik varsa link atar misiniz.
-
@Mehmet-Yıldız dosyanizi kabul ettikten sonra shengen vizesini nasıl aldiniz
-
RE: Sayılarla DV2024Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
2024 serüveni benim için bitti, 2025 ve sonrası için şansımı deneyeceğim..
herkese bol şans,
-
@melikemim Sayılarla DV2024 başlığına ilk mülakat dağıtım haberini verecek vatandaşı arıyorumm

-
@Emre-Kurtulmuş Ah be yeni mülakat tarihleri açıklandı sandım..
-
RE: ABD'deyken Türkiye'deki banka hesaplarını kullanmakBankacılık içinde yayımlandı
@smartcells merhaba, paribu hesabina usa daki banka hesabindan mi usd atiyorsun?
-
@gubaz53 hayırlı olsun . orada oturma izniniz mi vardı?