[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@Eiffel-65 Tebrikler ve gozunuz aydin.
-
@Jiyan-Zoroğlan mülakatınızda başarılar
-
@Eiffel-65 tebrikler, vizeniz hayırlı olsun
-
@tolga-a çok teşekkürler umarım Amerika tarafında da başarılı hayatlar geçiririz :)
-
@numiayin çok teşekkürler tavsiyeniz için teşekkürler dediğiniz gibi yaparım :)
-
@ozanurgun çok sağolun teşekkürler :)
-
@bozyuruk daha faydalı olması amacıyla o şekilde yazmaya çalıştım umarım birilerine faydası dokunur :)
-
@numiayin ben de teşekkür ederim.
-
@Jiyan-Zoroğlan biraz heyecan yaşamışsınız gereksiz yere, geçmiş olsun, ama sonu güzel olacak şimdiden vizeniz hayırlı olsun mülakatta başarılar.
-
@tolga-a vizeniz hayırlı olsun abde'deki hayatınızda başarılar. tebrikler.
-
@ahmet_ uzun ve meşakkatli bir süreç olmuş sizin de, tüm dosya taşıyanlarda olduğu gibi. abd'deki hayatınızıda başarılar ve mutluluklar, şimdi keyfini çıkarın.
-
@onrslnyrk vizeniz hayırlı olsun abd'deki hayatınızda başarılar.
-
@teamspirit teşekkürler
-
vizeniz hayırlı olsun.
-
@Kramer Tebrikler, vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda kolaylık ve şans dilerim.
-
@Erkan-Gürsoy Ne mutlu sizlere darisi bize inşallah
-
@Emre-Kurtulmuş tebrikler, abd'deki hayatınızda başarılar.
-
@Erkan-Gürsoy Hayırlı olsun Ne mutlu sizlere Darısı bize inşallah
-
Telegram grubunda sordum ve bir kişi "sorun olmuyor" dedi fakat sanırım en doğru gözleme mülakat deneyimi olanlar sahiptir.
Konsolosluk girişinde araç anahtarı sorun oluyor mu?
-
@SemihPehlivan daha önceki deneyimlerin hepsinde sorun olmadığı yazılmıştı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum