IR-5 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının anne ve babası)
-
@gucarslan hızlı cevap için teşekkür ederim
-
@azcarada, içinde söyledi: IR5 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin anne ve babasi)
@crazycells Ard arda eksik evrak , gelir yetersizliği mailleri aldıkça panik yaptık. Bundan sonraki sürecimiz sorunsuz geçer ve güzel haberler ile formu ziyaret ederim inşallah.
Geri dönüş için çok teşekkür ederim.cizelgeyi doldurmayi unutmayin: http://bit.ly/IR5BasvuruTakibi
-
@mrme12, içinde söyledi: IR5 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin anne ve babasi)
@crazycells Cevaplar icin tesekkur ediyorum. Birinci soru icin, Vukuatli Nufus kaydi Turkiye'de ingilizce olarak cikartiliyor mu ? E-devlette cok dilli versiyonu var, onu USCIS kabul ediyor mu?
Yoksa Turkce alip cevirip tek opsiyon mu?USCIS icin e-devletten orijinal olan belgeyi (vukuatli nufus kayit ornegi) almalisiniz ve ingilizceye cevirtmelisiniz. Formul A belgesi kabul edilmiyor, bilginize.
-
Nufus kayit ornegini tercume icin GercekTercume ya da Protranslate firmalarini kullanan oldu mu?
TesekkurlerSu basligi inceleyebilirsiniz (ve sonrasinda tecrubelerinizi aktarmayi unutmayin):
-
@bklc Ceviri sirketlerinden ceviriyi direkt upload etmiyorsunuz? Noter onayı dediğiniz nedir ?
"certified translation" diye belirtmeniz yeterlidir.
-
Bir sorum olacak.
Annem icin doldurdugum I-130 formunda vefat eden Babam ile bilgiye nasil girmeliyim.
Beneficiary kisminda, Prior Spouse olarak mi yoksa Family kisminda mi? Yoksa her iki kisma da mi?
Prior Spouse kisminda evlilik bitis tarigi diyor, oraya vefat tarihini yazabilirim.
Family kisminda, sadece dogum tarihi soruyor. Vefat tarigi yok.Sadece "prior spouse" oluyor. Dediginiz gibi olum tarihi evliligin bitis tarihi oluyor. Nufus kayit orneginde hala evli olarak mi gorunuyor anneniz?
-
@Mihok, içinde söyledi: IR5 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin anne ve babasi)
NVC benden benden ve beneficiary den nufus kayit ornegini replace etmemi istiyor. Fakat gonderdigim belge tam istedikleri gibi. Hem ceviri hem belgenin asli ayni dosyada. Certified translation yapilmis durumda. Nasil bir yol izlememi tavsiye edersiniz?
Acaba yana donuk mu yuklenmis? Cunku belgelerin duz yuklenmesi isteniyor. Isterseniz yuklediginiz belgeyi [email protected] adresinden bana gonderebilirsiniz, sorunu tespit etmeye calisayim...
-
@crazycells Dul olarak gorunuyor.
-
@crazycells, içinde söyledi: IR5 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin anne ve babasi)
@Mihok, içinde söyledi: IR5 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin anne ve babasi)
NVC benden benden ve beneficiary den nufus kayit ornegini replace etmemi istiyor. Fakat gonderdigim belge tam istedikleri gibi. Hem ceviri hem belgenin asli ayni dosyada. Certified translation yapilmis durumda. Nasil bir yol izlememi tavsiye edersiniz?
Acaba yana donuk mu yuklenmis? Cunku belgelerin duz yuklenmesi isteniyor. Isterseniz yuklediginiz belgeyi [email protected] adresinden bana gonderebilirsiniz, sorunu tespit etmeye calisayim...
Benim nufus kayit orneginin tarihi gecmisti. Yeniden turetip, cevirtip yukledim. Bu seferde kabul olmazsa size gondereyim son hallerini.
-
@crazycells Dul olarak gorunuyor.
bu durumda sorun yok, "prior spouse" olarak yazin.
-
@crazycells Sadece Ilgilizce cevirileni mi gonderiyoruz, yoksa Turkce orjinal de eklenmeli mi?
-
@crazycells Ayrica diger bir sorum da
-
liste madde Annemin Nufus Kayit belgesini online i-130 un hangi asamasina upload ediyoruz. Evidence kisminda sadece Petitioner denmis. Oraya ek olarak mi upload ediyorum ?
-
liste madde Evidence Legal Name change kismina evlilik cuzdanini eklemeye gerek varmi? Gonderdigim belgelerde annemin evlilikten sonraki soyismi var, yani hicbir belge de kizlik soyismi ile gecmiyor, o nedenle gerek yok gibi geldi?
-
-
@bklc Merhaba, adiniza cok sevindim umaram mulakatiniz cok rahat bir sekilde gecer. biz subat tan beri DQ halde mulakat tarihi bekliyoruz. acaba size mulakat tarihinizi telefonla mi, email la mi, yoksa adresinize mi yolladilar? Anlamadik neden bizimkisi bu kadar uzun surdu. 3 ay da normal de geliyor diye duymuktuk .
-
Form 260 ve diğer dökumanları submit ettim pasaprtumun süresi yaklaştığından yenileyebilir miyim.
Pasaportumu yenilediğimde Form 260 tan farklı olacak ne yapmalıyım -
@crazycells Sadece Ilgilizce cevirileni mi gonderiyoruz, yoksa Turkce orjinal de eklenmeli mi?
Eklenmeli. Ayni dokumanda hem orijinali hem de cevirisi yer almali.
-
@crazycells Ayrica diger bir sorum da
-
liste madde Annemin Nufus Kayit belgesini online i-130 un hangi asamasina upload ediyoruz. Evidence kisminda sadece Petitioner denmis. Oraya ek olarak mi upload ediyorum ?
-
liste madde Evidence Legal Name change kismina evlilik cuzdanini eklemeye gerek varmi? Gonderdigim belgelerde annemin evlilikten sonraki soyismi var, yani hicbir belge de kizlik soyismi ile gecmiyor, o nedenle gerek yok gibi geldi?
I-130'un sonuna hem kendi vukuatli nufus kayit orneginizi hem de annenizin belgesini yukleyin.
Hayir gerek yok, zaten vukuatli nufus kayit orneginde aciklamalar yer aliyor olacak, eger soyisimler belgelerde farkli olsaydi o durumda bir aciklama yapmaniz gerekirdi.
-
-
@hymt720, içinde söyledi: IR5 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin anne ve babasi)
@bklc Merhaba, adiniza cok sevindim umaram mulakatiniz cok rahat bir sekilde gecer. biz subat tan beri DQ halde mulakat tarihi bekliyoruz. acaba size mulakat tarihinizi telefonla mi, email la mi, yoksa adresinize mi yolladilar? Anlamadik neden bizimkisi bu kadar uzun surdu. 3 ay da normal de geliyor diye duymuktuk .
Maalesef, Ankara'da ciddi bir yigilma var, o nedenle bekleme sureleri normalden cok uzun...
-
@ferda, içinde söyledi: IR5 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin anne ve babasi)
Form 260 ve diğer dökumanları submit ettim pasaprtumun süresi yaklaştığından yenileyebilir miyim.
Pasaportumu yenilediğimde Form 260 tan farklı olacak ne yapmalıyımYenileyebilirsiniz. Mulakat tarihi aldiktan 1 hafta sonra konsolosluga ulasip DS-260 formunuzu actirin ve bilgileri guncelleyin.
-
Vize türü:IR5.1999 NY doğumlu, ABD vatandaşı büyük oğlumun sponsorluğu ile Eşim ve benim için GC randevu tarihi 02.08.2023 olarak email yolu ile bildirildi.Eşimin dosyasının ilk oluşturulma tarihi 25.02.2022,güncelleme tarihi 20.06.2023dür.İlk önce ailenin babası olarak ABD ye gelip düzen oluşturmak istiyorum.Kendim için vize işlemlerini tamamladıktan sonra eşim ve 2 çocuğum için daha sonra işlemleri yapmak istiyoruz.
1(Bir) yıl içinde işlemleri başlatılması gerektiğine dair bir yazı okumuştum.Hak kaybına uğramamak için Eşim için en geç hangi tarihe randevuyu ertelemeli ve göçmen vize işlemlerini yapmalıyız? -
Mulakata petitioner in orijinal vatandaslik sertifikasi / amerikan pasaportu veya evlilik cuzdani gerekiyor mu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum