i-751 basvurusu (kosullu Green Card'in kosulunu kaldirmak)
-
@crazycells tesekkur ederim cevabin icin icim rahatladi az da olsa. esim (kadin 55 erkek 23) benden yasca buyuk AOS icin sorun olmadi simdi sorun olur mu? kimse lutfen yargilamaya kalkmasin biz birbirimizi gercekten seviyor ve mutluyuz. ama dedigim gibi simdi gelip de inanmamazlik ederlerse hayatim biter. bankaylka ilgili konusmak istiyorum ortak hesabimiza sadece benim maasim yatiyo, arada bana para lazim olunca esim gonderiyor kendi banka hesabindan. ama esimin baglantisi var bu banka hesabina (kendi hesabina ekstra olarak). yani hesap ortak ama aktif kullanici benim, esim degil.
kredi kartina gelince o ayri hesap ortak hesaptan. kredi akrti hesabi benim uzerime dedigim gibi.
cok meraklaniyoruz ikimiz de cok stres yaptik. bilginiz varsa paylasirsaniz bizi cok mutlu edersiniz
-
@sercaned merak etmeyin, bir sorun olmaz. Gercekten evli olup beraber yasadiginiz surece, size inanmamalari icin bir neden yok :) Birbirinizi de yeterince tanidiginiza eminim :) birbiriniz hakkinda sorular sorsalar bile, eminim rahatlikla cevaplayabilirsiniz. Dolayisiyla telaslanmanizi gerektiren bir durum yok :)
-
@crazycells ben mulakata cagirmamalarini umuyorum :) oyle visa journeyde gercekten evli olup da reddedilenleri gorunce korku sardi:)
Cok sagolun ama. Mutlaka update edecegim
-
@crazycells tekrardan rahatsiz ediyorum kusura bakmayin. simdi bizim ortak banka hesabimizdan benim kredi karti hesabima transferler var. o yuzden bilsinler hangi hesaba gidiyo diye benim kredi akrtinin statementlarini da koymayi dusunuyorum da. bir kac tane mi koysam hepsini mi koysam bilemedim
-
@sercaned bir tane koymaniz yeterli. Ustundeki banka hesap numaranizi highlight edebilirsiniz.
-
Merhabalar bir sorum daha olacakti. Cover letter diye bir sey duydum. Zorunlu mu??
-
@sercaned bildigim kadariyla zorunlu degil, ama 10'larca dokuman, belge, fotograf vs. gondereceksiniz. Ben yerinizde olsaydim, neyin ne oldugunu ne amacla gonderildigini yazardim, memurun dosyada neler olup bittigini anlamasini kolaylastirirsiniz... :) Zaten bu mektup da cover letter olmus oluyor.
-
Tesekkurler tekrar. Update de bulunacagim. Boylelikle herkese yardimi dokunur :) keske biri tek tek anlatan bir video cekse
-
Paketi gonderdik ayin 18inde ulasmis ama hala NOA yok...
-
@sercaned holiday season'a girdik :) isler onumuzdeki bir ay gecikerek isleyebilir...
-
NOA bu gun geldi haydi gozumuz aydin. tek korkum su an icin RFE almak :D
-
@sercaned bence oldukca fazla evidence var :) dolayisiyla RFE gelmeyecektir diye umuyorum :)
-
Yalvaririm hakli cikin :D
-
Update: biometrics randevusu 18/12/2017 de
-
@sercaned ilk asama tamam o halde :) gozunuz aydin...
-
@sercaned i-751 icin acil yardim lutfen... içinde söyledi:
Update: biometrics randevusu 18/12/2017 de
iyi günler diliyorum.
size bir şeyler sormak istiyorum. sanırım sizin işleminiz sonuçlanmıştır. Hayırlı olsun diyorum.
Ne kadar sürede sonuçlandı koşulunuzun kalkması ve hangi şehirdesiniz
yanıtlarsanız çok sevinirim teşekkürler -
Selamlar
26 september 2018 de 751 formunu evlilik sonrası aldığım 2 yıllık cartımın bitiş süresinden 1,5 ay önce gönderdim sonra I 797 formu aldım kısaca Conditional resident status 18 uzatıldığını yazıyordu ve Ağustos 8 de biometric için çağrıldım sizce bundan sonraki süreç nasıl işler
Şimdiden çok teşekkür ediyorum -
@iowa-emin, içinde söyledi: i-751 icin acil yardim lutfen...
Selamlar
26 september 2018 de 751 formunu evlilik sonrası aldığım 2 yıllık cartımın bitiş süresinden 1,5 ay önce gönderdim sonra I 797 formu aldım kısaca Conditional resident status 18 uzatıldığını yazıyordu ve Ağustos 8 de biometric için çağrıldım sizce bundan sonraki süreç nasıl işler
Şimdiden çok teşekkür ediyorumEger USCIS dosyayi ve evliligi supheli bulmazsa direkt basvuruyu onaylayip size 10 yillik Green Card'i gonderebilir.
Eger USCIS daha fazla belgeye ve kanita ihtiyac duyuyorsa, sizden ekstra belge isteyebilir veya bir mulakat yapabilir. Bu durumda daha sonra basvurunuzu onaylayip size Green Card'i gonderebilir.
Su an icin USCIS'ten haber beklemelisiniz.
-
@crazycells
İlginize çok teşekkür ediyorum -
Herkese merhbalar, amerika vatandasi ile evlilikten green card basligina mi yoksa buraya mi yazmam gerektigi konusunda arada kalsamda bu baslik daha dogru geldi. Oncelikle bu kart isinde benim ve kizimin basina gelenler heralde pismis tavugun basina gelmemistir. Post birazcik uzun olabilir simdiden kusura bakmayin. Amerika'ya 2011 de kizim F1 ben de B1 ile geldik, sonrasinda onun okul acilis kapanis tarihlerine denk getirerek giris-cikis yaptik, sureyi hic gecirmedik. Yaklasik 3 sene sonra falan kizimin okul arladaslarindan birinin annesi beni biriyle tanistirdi, uzun lafin kisasi evlendik. GC basvurusu yaptik (2015) , 2016'da benim 2 yillik kartim geldi. Muraccat esnasinda kizim 13 yasindaydi ve ikimizin dosyasi ayni anda gittigi halde anlamadigimiz bir sebeple onun dosyasini ayirmislar ve onun karti benimkinden 6 ay sonra geldi. ( Bu arada evlendigim adamin pek saglam ayakkabi olmadigini aslinda bu ilk sorunlarda yavas yavas anlamaya baslamistim ama evlilik iste, hayat da yanliz gecmiyor diye gormezden geldim) Cunku adam avukat icin verdigim parayi yemis ve GC basvurusunu yaptim dedigi halde 6-7 ay yapmamis. Neyse bu sorunlari da atlattik derken kizim bir hastalik gecirdi ve yaklasik 3 ay mental hospitalda yatti. ben de ona destek vermek icin hastaneye yakin bir arkaasimin evinde kaldim. Bu 3 ay icinde bizim koca eski nisanlisiyla tekrar birlikte olup bir cocuk daha yapmis. Velhasili kelam buyuk buyuk kavgalardan sonra ben cocuk istiyordum sen yapmadigin icin oldu ama senden bosanmak istemiyorum edi, baristik. Nisan 2018 de I-751 formu yolladim (kartimin exp olmasina 3 ay kala) Sonra I-797 mektubu geldi, statumun 18 ay uzatildigina dair. Fakat bu uzatma mektubu geldikten birkac ay sonra koca kisisinin hala diger kadinla iliskisi oldugunu ogrendim (megerse cocuk gormeye gidince baska seyler de goruyormus) Adam bana bosanma baskisi yapmaya basladi ve uzatme mektubu geldikten tam 1 yil sonra bosandik. Nihayet sona ve soruya gelebildim; benim dosya avukatta ama hepiniz bilirsinizkiburada avukatlar dosyayi alana kadar telefon numaranizi ezberler ama dosyayi aldiktan sonra ara ki bulasin. Gerci benimki hepsinden iyi ama , "her sey yolunda" demekten baska cevap vermiyor. Benim 2 yillik karttan sonraki 18 aylik uzatmaminda bitmesine 3 ay kaldi fakat hala hic haber yok. Simdi benimle ayni durumu yasayan ya da bu durumlarda basima daha neler gelecegini bilen uyelerin yardimlarina ve bilgilerine ihtiyacim var. Simdiden cok tesekkurler ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum