Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @lumos teşekkür ederim

• @Gül-Kazancioğlu Şu aşamadan sonra gidilebilecek, maddi sınırlar dahilinde, vizesinde problem yaşamayacağınız yada vizesiz gidebileceğiniz, GC den banlanmış yada banlanmamış, tehlikeli olmayan ve gittiğinizde derdinizi anlatabileceğiniz(kendiniz yada tercümanınız) ve red-AP yeme ihtimalinizin düşük olduğu tüm ülkelere mail atmanızda fayda var. Haziran 2. hafta geliyor ve önünüzde sadece 3 aylık bir süreç kaldı. 18k case nonuz var fakat ağustos submitlisiniz.

• @Mr-Yavuz Merhaba, biz de şuana kadar 20 ülkeye mail ilettik. 5 tanesi olumsuz dönüş sağladı. Diğerlerinden henüz haber yok. Umarım en kısa sürede olumlu dönüş alırız.

• @Mr-Yavuz teşekkür ederim.Önerduginiz ülke varmi

• @Mr-Yavuz Merhabalar, submit tarihinin önemini
    biraz daha açıklayabilir misiniz?

• @Begum Acaba hangi ulkelerden olumsuz cevap aldiniz.Bol şans dilerim.

• ⭐⭐⭐

@Gül-Kazancioğlu Merhaba, sorularinizdan dosya tasimak istedignizi anliyorum, Bunun icin bence cok beklemeden butun 'gidebileceginiz' konsolosluklara mail atin. Baskasina olumsuz donen size olumlu donebilir, tabii artik tamamen doluyuz diyen o bir iki yer disinda, onlari sona birakabilirsiniz.

• @crn Merhaba, pandemi ve post-pandemic dönemde mülakat dağıtımlarında FCFS uygulanmaya başladı. First come first serve üzeriden giden sistemde submit tarihi önce olana önce mülakat tanımlanması durumu ortaya çıktı. Geçen sene de aynı şekilde oldu bu sene de belli bir erken submit tarihi kıstas alındı. Farazi olarak 16 mayısı sınır almış olsunlar. Şunun gerçekleşmesi çok muhtemel 16 mayıs 18k submitli biri mülakat alırken 10 temmuz 9k submitli daha sonraya kalabilir. (rakamlar ve tarihler tamamen farazi) umarım anlatabilmişimdir.

• @Begum umarım herşey gönlünüze göre olur. Vazgeçmeden kibarca ve ısrarla mail atmaya devam edin. Unutmayın son gün siz pes edene kadar gelmeyecek. (mali yıl sonu hariç 🙂 ) bol şans

• @Gül-Kazancioğlu Rica ederim, dediğim gibi parametreleri alt alta koyup gözünüzün kestiği her yere atın maili. Daha önceki iletilerimde ülke bazlı kazanan sayısı ve ABD konsoloslukları iletişim adresleri linklerini paylaşmıştım. Yoğunluğu az, güvenlik açığı az olan, vizeli vizesiz GC den yasaklı yasaksız farketmeksizin atmanızda fayda var. Vizesi uzun süren, maddi durumunuzu korkunç zorlayacak yerleri tercih etmeyebilirsiniz. Bazı ülkelerin spesifik talepleri oluyor onlara da dikkat etmekte fayda var.

• @Mr-Yavuz burda case nolarin current olma durumu bende bir soru işareti oluşturdu çünkü dediğiniz case nolar arasi current olma süresi belki 3ayi buluyor

• Şöyle karışık bir durumum var eşimle ilgili. Benim hem Almanyada hem Türkiyede ikametgahım ve oturma iznim var. Eşimin sadece türkiyede var. Almanya oturma izni için başvurdu ama hala onaylanmadı. Greencarda hem kendi adıma hem eşim için başvuracağım. Bu forumda mülakata Almanyada girmem gerektiği önerildi. Almanyada mülakata girersem eşim de benimle mülakata girebilir mi Almanyada? (Normal turistik schengen vizesi var) Yoksa hiç almanyayı karıştırmayıp mülakata Türkiyeden mi girmeliyim?

• @hsn-kartal Böyle bir genelleme yapmak doğru değil. İstenirse 9k dan 1 ay sonra 25k açıklar USA. Ben de zaten farazi rakamlar yazdım ha diyelim ki farazi değil şöyle düşünün all current geldi yada 9k 20 ağustos submit etmiş 30k 7 mayısta. 30k nın alması ve 9k nın beklemesi olasılığı mevcut. Bu bu sene için sizin senenizin belli olmasına daha çok var.

• ⭐⭐⭐⭐

@hsn-kartal, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Mr-Yavuz burda case nolarin current olma durumu bende bir soru işareti oluşturdu çünkü dediğiniz case nolar arasi current olma süresi belki 3ayi buluyor

EU Bölgesi için son 8 yılın DV dosya numarası takibini buradan inceleyebilirsiniz. Hangi CN numaraları hangi aylarda current olmuş. Her yıl farklı ama bir fikir veriyor.

• @Mr-Yavuz iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Sizce olumsuz dönüş aldıklarımıza tekrar mı mail iletelim.

• ⭐⭐⭐

@Summer-0 Merhaba, Esas talihli eger sizseniz Frankfurt'da girin. Esiniz yaniniza gelebildigi icin o da girebilir sizinle, bunda hic sorun yok. Talihli esinizse de, yine de Almanya'ya tasimaya calisin dosyanizi DV2024 sureci baslayinca.

• @Gül-Kazancioğlu Maskat, singapur, barbados. Kime olumlu veya olumsuz olacağını bilemeyiz.
    Bol şans dilerim.

• @Begum teşekkür ederim. Sizede bol şans dilerim

• @Mr-Yavuz Merhaba. ABD konsolosluklarının adreslerinin linklerini paylaştım demişsin. Fakat ben bulamadım. Rica etsem tekrar paylaşabilir misin?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yakupcrs şimdi google'a "list of us consulate" yazdım çıktı;

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

127

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |