[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Yahu, gerçekten hiçkimse dosya taşıyamıyor mu? Bitti mi bizim şansımız?
-
@SerVian-0 Forumdaki arkadaşların çoğu Viyana'ya dosya taşıma maili atıp olumlu sonuçlanınca oraya geçiş yaptılar. DS-260 gönderimi sonrasına bakacak olursak sizinde bir sene olmuş bile, elinizi acele tutup elçiliklere mail atmanızı öneririm. Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama 30K sıralamada Ankara'dan mülakat alan kişi sayısı çok değildir. Şansınızı deneyin derim
Edit: @lumos isimli arkadaşımız dosya taşıyarak 30 bin sıralama ile mülakat almıştı, belki ondan birkaç tüyo almak istersiniz diye etiketliyorum.
-
Herkese merhaba, dosya taşıma için kullanılan bir taslak metin var mı genel olarak kullanılan? Evet herkesin göstereceği sebep farklı olacaktır, iş, seyahat, okuma vs gibi ama en azından talebimizi ne şekilde iletiyoruz bu konuda yön gösterebilirse çok iyi olur.
şimdiden teşekkürler.
-
@ermandr ad-soyad, cn, doğum tarihi yazıp talebinizi resmi bir dille belirtin.
kendinizi nasıl ifade ediyorsanız artık. -
@Uçan-hollandalı Viyana dönüş bile yapmadı, Schengen vizem de yok. Gidebileceğim neredeyse tüm ülkelere mail attım. Olumsuz genel olarak.
-
Annemlerin dosyaları için taşıma talebinde bulunduğum Muscat ve Kahire kibarca reddettiler .Bilginize
-
@gucarslan
Present work kısmına yazmam gereken kısmı daha önce çalıştığınız yerler kısmına yazdım iş çıkış tarihinizde günümüze en yakın tarihlerden birini girdim
present work kısmına ise daha önce işletip şu anda kapattığım internet cafeyi girdim
mülakat tarihi 28 temmuz Ankara’ya konsolosluğuna yazıp açtırayım mı -
https://photos.app.goo.gl/rjE5Ak9MBQiTwrKi9 Bizde saray bozmaya 2 defa mail artik.birincisinde otomatik olarak standart bir cevap geldi ikinciside ise yukarıdaki cevap geldi anlayamadım. https://photos.app.goo.gl/rjE5Ak9MBQiTwrKi9
-
@Gül-Kazancioğlu Konsolosluklarinca takip etmedikleri dosyalara ozel cevap vermeyeceklerini yazmislar.
-
@lumos nasil bir yol izlemenizi onerirsiniz.
-
@Gül-Kazancioğlu Saraybosna olumsuz donmus oldugu icin baska yerleri denemenizi oneririm.
-
@lumos teşekkür ederim
-
@Gül-Kazancioğlu Şu aşamadan sonra gidilebilecek, maddi sınırlar dahilinde, vizesinde problem yaşamayacağınız yada vizesiz gidebileceğiniz, GC den banlanmış yada banlanmamış, tehlikeli olmayan ve gittiğinizde derdinizi anlatabileceğiniz(kendiniz yada tercümanınız) ve red-AP yeme ihtimalinizin düşük olduğu tüm ülkelere mail atmanızda fayda var. Haziran 2. hafta geliyor ve önünüzde sadece 3 aylık bir süreç kaldı. 18k case nonuz var fakat ağustos submitlisiniz.
-
@Mr-Yavuz Merhaba, biz de şuana kadar 20 ülkeye mail ilettik. 5 tanesi olumsuz dönüş sağladı. Diğerlerinden henüz haber yok. Umarım en kısa sürede olumlu dönüş alırız.
-
@Mr-Yavuz teşekkür ederim.Önerduginiz ülke varmi
-
@Mr-Yavuz Merhabalar, submit tarihinin önemini
biraz daha açıklayabilir misiniz? -
@Begum Acaba hangi ulkelerden olumsuz cevap aldiniz.Bol şans dilerim.
-
@Gül-Kazancioğlu Merhaba, sorularinizdan dosya tasimak istedignizi anliyorum, Bunun icin bence cok beklemeden butun 'gidebileceginiz' konsolosluklara mail atin. Baskasina olumsuz donen size olumlu donebilir, tabii artik tamamen doluyuz diyen o bir iki yer disinda, onlari sona birakabilirsiniz.
-
@crn Merhaba, pandemi ve post-pandemic dönemde mülakat dağıtımlarında FCFS uygulanmaya başladı. First come first serve üzeriden giden sistemde submit tarihi önce olana önce mülakat tanımlanması durumu ortaya çıktı. Geçen sene de aynı şekilde oldu bu sene de belli bir erken submit tarihi kıstas alındı. Farazi olarak 16 mayısı sınır almış olsunlar. Şunun gerçekleşmesi çok muhtemel 16 mayıs 18k submitli biri mülakat alırken 10 temmuz 9k submitli daha sonraya kalabilir. (rakamlar ve tarihler tamamen farazi) umarım anlatabilmişimdir.
-
@Begum umarım herşey gönlünüze göre olur. Vazgeçmeden kibarca ve ısrarla mail atmaya devam edin. Unutmayın son gün siz pes edene kadar gelmeyecek. (mali yıl sonu hariç :) ) bol şans
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum