F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@kuzeymelissa nvc aşamasındada yaptık pasaport geldikten sonrada card ödemesi var tekrar onuda yaptık
-
@cokbekledik86 çok teşekkür ederim burdan bilgi almak çok güzel teşekkürler 🙏🙏🙏
-
W waterman bu başlıktan bahsetti
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
-
I-130 ve I-130A formlarinin linkleri guncellenmis, ilk sayfada da guncelledim:
I-130 (online formu doldurmanizi tavsiye ederim): https://www.uscis.gov/i-130
I-130: https://www.uscis.gov/sites/default/files/document/forms/i-130.pdf
I-130 instructions: https://www.uscis.gov/sites/default/files/document/forms/i-130instr.pdf
I-130A: https://www.uscis.gov/sites/default/files/document/forms/i-130a.pdf
-
-
-
Merhabalar 30 mayısta onayımız geldi bugün de istenen belgeler için mail geldi. Umarım bekleyen herkesin en kısa zamanda onayı gelir 🙏
-
@Bernur öncelikle tebrik ederim çok mutlu oldum adınıza, inşallah bizimde en yakın zamanda kabul gelir. Herhangi hızlandırma başvurusunda bulundunuz mu? Yaklaşık 1,5 senede onaylanmış dosyanız. Veya dosyanız transfer oldu mu?
-
@kıvanç çok teşekkür ederim 🙏 Hayır herhangi bir hızlandırma talebinde bulunmadık. Ekim 2022'de aktif olarak inceleniyor diye güncelleme yapılmıştı o zamandan beri bekliyorduk, 26 mayısta tekrar aktif olarak inceleniyor diye güncellendi ve sonunda 30 mayısta onaylandı. Transfer de yapılmamış yine aynı servisten onaylandı.
-
@Bernur tebrik ederim ama hızlandırma yapılmadan nasıl onay geldi ilginç 🤔 2020 eylüldekiler bekliyor hala sizin için şaşırtıcı ve çok mükemmel bir durum hiçbir acil durum başvurusu yapmadık yazmışsınız işte bu ilginç çok uzunlardan beri bekleyenler var bu durum çok adaletsiz diye düşünüyorum darısı adalet bekleyenlere diyelim o zaman.
-
@Bernur gözünüz Aydın tebrik ederim eşiniz green cardlı mı vatandaş mı acaba
-
@Bernur güncellenme nasıl oluyor onu anlamadım, bizde de başvurudan beri aktif olarak inceleniyor yazıyor, güncellemeyi nerden görüyorsunuz?
-
@yasmin982 teşekkür ederim Allah en kısa zamanda bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 yani dediğim gibi biz herhangi bir hızlandırma talebinde bulunmadık işleyiş nasıl ilerliyor bilemiyorum
-
@lina teşekkür ederim 🙏 eşim green cardlı
-
@kıvanç egov.uscis.gov/casestatus bu sayfadan receipt number girerek takip ediyoruz
-
@Bernur bende ondan takip ediyorum tık yok bizim durumda😱😱🥹🥹😢😢🙄🙄🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
-
-
@yasmin982 eşiniz kaza geçirdiği için aciliyetiniz vardı diye hatırlıyorum. hızlandırma talebiniz onaylanmadı mı? yeniden çok geçmiş olsun.
-
@gembruce
Bu bilgileri Allah'tan eşim görmüyor, yoksa kahrından ölür herhalde. Neyse belki müjdeli bir haber falan gelirState Dept Ankara'nın yükünün çok olduğunu ve bunun bekleyenleri de etkilediğini yazmış. Hatta mecbur oldukları için Irak ve Afganistan gibi ülke vatandaşlarına post değiştirebilme hakkı tanıdıklarından söz etmiş. Demek ki ihtiyaç olduğunda post değişikliğine müsaade ediyorlar.
Madem Ankara'nın bu kadar yükü var, Türk vatandaşlarına da post değiştirebilme hakkı tanısınlar. Ta ki hem Ankara'nın yükü azalsın hem de bekleyenlerin işlemleri bir derece daha hızlansın
-
Şu an tam ihtiyacımız olan:
-
@gembruce
$2000... İyi paraymış.2:04 > "Başvurucunun CEAC sisteminde durumu 'ready' olarak gözükmekte ise" diyor. Onu nerde görüyor olmalıyız?
Bir de böyle bir davaya katılınca davanın sonuçlanmasını da beklemek gerekiyor. Bir avantaj olur mu ki?
-
Herkese merhaba , F2A mülakatları son zamanlarda hiç dağıtılmıyor mu yada dağıtılan mülakat sayıları mı az ? Bekleme süreleri 1 seneyi aşkın mı ? Bilgisi olan bilgilendirebilir mi ?
-
@gembruce çok teşekkür ederim fizik tedavi görüyor eşim Allah kimseye yaşatmasın bu durumu,işin açıkçası ben aşı için hızlandırmaya başvurmadım 11 mayısı bekledim mayısı beklerken vatandaşlık sürecine girdi certifikasını alıp hızlandırmaya başvuracak ama ben hala aşı yaptırma taraftarı değilim ne yapcaz onay gelirse bakalım 😢😢😢inşaallah en kısa zamanda covid süreci sonsuza kadar biter.🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum